Дългото чакане след трансфер-тема 101

• 51 931
  • 784
  •   1
Отговори
# 525
Не знам защо ми е някак притеснено че не ми показаха точицата след трансфера. Все едно не е било там като не съм го видяла. Май психясвам вече 😃

# 526
  • Пловдив
Миличка, в Надежда ми дадоха снимка на ембрионите, ама на Монитор при самия трансфер никога нищо не съм виждала. Зависи докторът как си е ситуирал монитора. Все пак доверили сме се на тези лекари, нека е така докрай. То и аз се доверих на лигавица 5.7 - може и да съм сгрешила, но станалото е станало. Да мислим напред, няма смисъл да се връщаме назад.

quote author=Cherry tree link=topic=1493872.msg45598375#msg45598375 date=1668763634]
Не знам защо ми е някак притеснено че не ми показаха точицата след трансфера. Все едно не е било там като не съм го видяла. Май психясвам вече 😃
[/quote]

# 527

Спокойно! На мен никога не са ми го покзвали, даже се учудвам, че има такава практика Grinning

# 528
Спокойно, не се притеснявай, важното е да имаме + резултат.

# 529
Успокоих се, значи не съм единствената. 😃Иначе elsefi и аз съм в Надежда.

# 530
Момичета, моят тест е категорично отрицателен, продължавам напред. Успех на всички други!

# 531
  • Пловдив
Съжалявам много, наистина! Смело напред, няма да се предаваме…
Cherry аз сега съм при Бодурска в Плевен. Там даже, след като ти ги сложат, ти дават снимчица на матката с ембриончето. Но в Надежда никога не виждаш, просто такава е практиката. Но не мисли, че нищо не са ти сложили. Освен лекаря има на трансфера сестри, акушерки, да не говорим, че ембриолог а подава материала, всички ли да се правят на отрепани, ако има такава практика, все щеше да е лъснало до сега.

Момичета, моят тест е категорично отрицателен, продължавам напред. Успех на всички други!
[/quote

# 532
Съжалявам, надявам се съвсем скоро да имаш положителен резултат и лека бременност.
Аз все още чакам резултат (на рефреша свят му се завива вече)

# 533
Благодаря, момичета! И на вас от все сърце желая успех!

# 534
Здравейте, момичета! Някоя от вас имала ли е трансфер на 2-ри ден? Това ми звучи обезпокоително. Досега съм имала на 3-ти и 4-ти ден, но на 2-ри никога.
Щом е толкова ранен трансфера това за какво ви говори...?!

# 535
Здравейте, момичета! Някоя от вас имала ли е трансфер на 2-ри ден? Това ми звучи обезпокоително. Досега съм имала на 3-ти и 4-ти ден, но на 2-ри никога.
Щом е толкова ранен трансфера това за какво ви говори...?!

Аз съм имала на 2ри ден. Напоследък в Надежда се практикува трансфер на 2ри ден, като идеята е ембриончето да се развива в естествена среда.

# 536
Възможно ли е на 2-ри ден да се определи неговото качество- едва ли Disappointed Relieved Има ли някаква статистика за успеваемост при трансфер на 2-ри ден? Аз се отчаях....

# 537
При мен резултатът е пълна 0 Sad

# 538
Polly_90, съжалявам! Горе главата, следващия път ще успеем!

# 539
  • Пловдив
Искрено съжалявам, Поли! Момичета, сигурно и аз ще съм на тази гара. Въпреки, че трябва да си направя тест във вторник, ще го направя в неделя. Въобще не съм обнадеждена. Но дори и да е отрицателен - продължавам напред. Само няма да унивате. Вие сте прекрасни, всичко това Ви прави такива - по сензитивни, по- човечни, по - истински! Прегръщам Ви!

При мен резултатът е пълна 0 Sad

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 18:53 от elsefi

Общи условия

Активация на акаунт