Дългото чакане след трансфер-тема 101

• 51 936
  • 784
  •   1
Отговори
# 510
Мили момичета, утре е моята пункция. Първата ми. Малко съм старичка вече, но се надявам да имам яйцеклетки и да се оплодят.

# 511
Мили момичета, утре е моята пункция. Първата ми. Малко съм старичка вече, но се надявам да имам яйцеклетки и да се оплодят.

Успех Елиза! И аз съм от малко старичките, така че стискам палци. Бъди спокойна и обнадеждена 🤗 след малко спираш вода да пиеш, напомням само 😜

# 512
Елиза, стискам палци за хубави яйчица, от които да станат хубави ембриончета ❤️

# 513
Елиза, много  и само качествени яйцеклетки, от който да стават хубави ембриончета ти желая Heart

# 514
  • София
Успех Елиза!
Ти и Поли утре Ви чакаме с хубави новини.

# 515
Благодаря ви много на всички!
Изпих последната чаша вода и чакам утрешния ден.
Успех на всички ви!

# 516
Привет, дами!
Не знам дали тук е правилното място да попитам за препоръка за добър гинеколог във Велико Търново.
Предстой ми трансфер след месец и нещо и трябва да намеря гинеколог,  про когото да правя необходимите измервания на лигавицата преди да замина за Турция, където ще бъде трансферът.
Не съм от Търново, но поради работните ми задължения се налага да бъда тук точно в този период :/

Ще съм много благодарна, ако споделите позитивно мнение.

# 517
Момичета, днес ми прицапа кафеникаво, пуснах чхг обаче рязко ми се изпариха надеждите. 9ти ден ми е след трансфер. Sad

# 518
Аз по всичко изчетено имам чувството, че всички с положителни тестове имат такова кафеникаво зацапване и чак се надявам и аз да проимам да ми даде някакъв знак и надежда. Grinning
Иначе днес вече 9ти ден след трансфер на един 5дневен кръвта за чхг е взета и следобяд чакам резултата.

Момичета, днес ми прицапа кафеникаво, пуснах чхг обаче рязко ми се изпариха надеждите. 9ти ден ми е след трансфер. Sad

# 519
Polly_90, разведри ме  Relaxed
И ти ли пусна днес? Успех, стискам палци!

# 520
Да, днес пуснах в Бодимед. Стискам палци и за теб

# 521
Момичета, хубав резултат да видим всички днес 🤗

# 522
Здравейте, поздравления за положителните тестове☺☺Във вторник 15/11 ми беше първия трансфер на едно петдневно- свеж трансфер. Все още нищо не усещам, то е и рано предполагам. Има ли някой друг с трансфер на 15/11 да сподели как се чувства? MariaB с теб вървяхме заедно мисля.
П.с На вас след трансфера лекарят ви показва ли ви малката точица на монитора или не? На мен не ми показаха нищо, чух само “ето го” и това беше.
Здравей,  Cherry tree с теб май бяхме заедно на 15.11 в стаичките, ти беше в едната стаичка аз в другата, ти първа мина, после аз.
И при мен това беше първият ми  трансфер на 1 петдневно - свеж трансфер.
 На мен Станулов ми показа на монитора ембриочнето. Каза на 25 ти  тест да си направя, чакам си кротко датата. За сега нямам никакви оплаквания и никакви усещания дано е за добро.

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 11:36 от Maria.B

# 523
  • Пловдив
Момичета, аз си видях двете светещи точици, всичко видях, как влизат, как ги слагат, ама това не е важно. Важното е да сме бременни. Тестът може да излезе за час, няма проблем. В Бодимед като съм пускала ми излиза за около 2 часа. Пуснете и прогестерон за всеки случай. Стискам палци на всички, които днес ще пуснат тест. Така ми се иска да има само хубави тезултати

# 524
До вкъщи е малка лаборатория на Бодимед и някъде към обяд тепърва идват да вземат пробите и да ги закарат за обработка, но със сигурност е в рамките на деня. Прогестерон реших да пускам при втория тест (надявам се да има нужда от такъв разбира се)

Общи условия

Активация на акаунт