Дългото чакане след трансфер-тема 101

• 51 941
  • 784
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Благодаря Ви, голяма утеха сте.
За съжаление, не мога да почивам, защото съм на работа, но все пак, ще гледам да не мърдам много от бюрото.
Ще пиша като се чуя с доктора.
Зацапването е светло кафяво и за сега нищо не ме боли, дано да издържа до края.
В моето положение, не мога да се зарадвам дори на положителния си тест ...
Ще пусна още един в събота, тогава ще ми е 10 ден.

Допълвам:
Elsefi, слагам 3х2 утрогестан,  по 1 инжекция пролутекс, 3х половин естрофем и един Клексан.

# 496
Аксения, чудесни резултати, много се радвам за теб! ❤

# 497
Резултатите са супер! Аз също имах зацапване и то на два пъти. Нямаше отлепване, нямаше проблем, Станулов каза, че всяка втора има след инвитро. Всичко е наред! Аз също съм бременна след загуба и знам какво ти е на душичката и какво ще ти бъде през цялата бременност. Но всичко ще бъде наред, ще видиш!
ПС може да ти каже да спреш клексана за 2-3 дни, но нека отговори

# 498
Супер е!!

# 499
  • София/Севлиево
Аксения,и ЧХГ,и прогестерона са супер Моля те намери начин да си почиваш повече.Аз бях по сходен начин,още докато чаках първото ЧХГ и ми зацапа,но прогестерона ми бе нисък и до 9 г.с.дори кръвоизливи имах...Ако не бях лежала и почивала нещата нямаше да свършат добре...
Кактус че,как си?Ти не беше ли за тест тези дни?

# 500
Ели, благодаря, че попита ❤️ За съжаление ми е 4ти(5ти, че последният трансфер беше двоен), пореден трансфер без имплантация. Имам запазен час за края на месеца при друг лекар и паралелно ще действам с него+ Чапанова. Задължително ще направя нова хистероскопия преди трансфера и смятам да размразим поне едното тридневно(имам 2) и да го изчакаме до ден 5, ако не оцелее, ще трансферираме само последния бластоцист. В краен случай ще направя четвърта стимулация в Афродита или в Турция.
Нека темичката се напълни с хубави ЧХГ, защото знам каква е болката и разочарованието при вида на "0". Някъде бях прочела една мисъл и много ми хареса- "Мечтата за дете се дава на тези, които могат да я сбъднат!" ☺️❤️

# 501
Кактусче, съжалявам за отрицателния резултат. Чета те от доста време и в темата а бебеправене и много, много искам да се сбъдне мечтата ти. Изглеждаш ми чудесен човек, който заслужава щастие.
Всъщност всички тук го заслужавате.

# 502
Кактусче, съжалявам за отрицателния резултат. Чета те от доста време и в темата а бебеправене и много, много искам да се сбъдне мечтата ти. Изглеждаш ми чудесен човек, който заслужава щастие.
Всъщност всички тук го заслужавате.
Много ти благодаря за топлите думи ❤️🥰😊 Наистина ме усмихна и то широко 😁
Нека всяка една от нас да сбъдне тази съкровена мечта възможно най-скоро! Всички го заслужаваме 🙏

# 503
Axenia, много се радвам, че всичко върви така добре при теб. Може би за това, че бяхме заедно в този ден много се вълнувам на положителните ти новини. Вярвам, че всичко ще е наред. Утре ще отида и аз да направя един кръвен тест ( много глупаво избързах да направя днес един уринарен,който имах вкъщи и беше отрицателен, но ще видим истината утре).
На всички останали момичета също желая успех.

# 504
  • Пловдив
Поли, стискам палци утре резултатът да е хубав!

quote author=Polly_90 link=topic=1493872.msg45594991#msg45594991 date=1668700838]
Axenia, много се радвам, че всичко върви така добре при теб. Може би за това, че бяхме заедно в този ден много се вълнувам на положителните ти новини. Вярвам, че всичко ще е наред. Утре ще отида и аз да направя един кръвен тест ( много глупаво избързах да направя днес един уринарен,който имах вкъщи и беше отрицателен, но ще видим истината утре).
На всички останали момичета също желая успех.
[/quote]

# 505
Здравейте, поздравления за положителните тестове☺☺Във вторник 15/11 ми беше първия трансфер на едно петдневно- свеж трансфер. Все още нищо не усещам, то е и рано предполагам. Има ли някой друг с трансфер на 15/11 да сподели как се чувства? MariaB с теб вървяхме заедно мисля.
П.с На вас след трансфера лекарят ви показва ли ви малката точица на монитора или не? На мен не ми показаха нищо, чух само “ето го” и това беше.

# 506
  • София
Кактусче много съжалявам за резултата! Не се отказвай, ще стане! Hug
Поли, дааа, бяхте ми на късмет Heart същият положителен резултат желая на всички Heart

# 507
Елислава, колко ти е бил прогестерона, когато си прокървила?
Аксения,и ЧХГ,и прогестерона са супер Моля те намери начин да си почиваш повече.Аз бях по сходен начин,още докато чаках първото ЧХГ и ми зацапа,но прогестерона ми бе нисък и до 9 г.с.дори кръвоизливи имах...Ако не бях лежала и почивала нещата нямаше да свършат добре...
Кактус че,как си?Ти не беше ли за тест тези дни?

# 508
Здравейте. 10 ден след трансфер на 3 дневен ембрион резултат 0.20. По отрицателен не може да бъде...от клиниката ми искат тест на 16 ден другата сряда но не ми се струва че ще се промени положението

Мони моя резултат на 11-ти ден е 0.52. Док ми каза да си пия лекарствата и на 16-ти ден след трансфер нов тест.
И моя е 3 дневен, свеж транфер.
Не искам да съм черногледа, но и на мен моя ми се вижда ... дори не искам да го пиша.
Та не знам дали има или няма шанс...

# 509
  • Бургас
Здравейте. 10 ден след трансфер на 3 дневен ембрион резултат 0.20. По отрицателен не може да бъде...от клиниката ми искат тест на 16 ден другата сряда но не ми се струва че ще се промени положението

Мони моя резултат на 11-ти ден е 0.52. Док ми каза да си пия лекарствата и на 16-ти ден след трансфер нов тест.
И моя е 3 дневен, свеж транфер.
Не искам да съм черногледа, но и на мен моя ми се вижда ... дори не искам да го пиша.
Та не знам дали има или няма шанс...
Никакъв шанс нямаме според мен...... Аз не съм звъняла още в клиниката защото ще ме нахокат че толкова рано съм пуснала тест. Тъй че в сряда като потвърдя резултата ще им звънна...

Общи условия

Активация на акаунт