Дългото чакане след трансфер-тема 101

• 51 943
  • 784
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Аз днес съм 8ми ден след ЗЕТ на 5 дневен.
Пуснах сутринта прогестерон и ЧХГ и чакам резултата. Дано да се удвоява, дано дано Heart

Стискам палци всичко да е наред!Акси, имаш ли вече някакви симптоми? Аз все така долу нищо не усещам. Аз съм с блокираща инжекция, нямам мои хормони и предполагам е нормално да нямам ПМС, но чак пък нищо. Чувствам се празна. От лекарствата ми се гади и гърдите са ми чувствителни, но и това го отдавам на медикаментите. Мисълта, че трябва да чакам до 22-ри ме убива. Всеки ден съм с надеждата, че нещо ще започне да ме придърпва отдолу и нейсе…

# 481
Пуснах сутринта прогестерон и ЧХГ и чакам резултата. Дано да се удвоява, дано дано Heart

Стискам много палци!!! Flowers Four Leaf Clover

# 482

Стискам палци всичко да е наред!Акси, имаш ли вече някакви симптоми? Аз все така долу нищо не усещам. Аз съм с блокираща инжекция, нямам мои хормони и предполагам е нормално да нямам ПМС, но чак пък нищо. Чувствам се празна. От лекарствата ми се гади и гърдите са ми чувствителни, но и това го отдавам на медикаментите. Мисълта, че трябва да чакам до 22-ри ме убива. Всеки ден съм с надеждата, че нещо ще започне да ме придърпва отдолу и нейсе…

Симптоми до 6-7 седмица няма и да имаш, след това също не е гаранция. А празна се чувствах докато не започна да мърда и да рита. Това, че всичко е спокойно и не те боли също е добър знак. Успех!

# 483
  • София
Мисля, че моите ембриони са с 4АБ качество, трябва да проверя къде си записах, не помня вече от толкова емоции.
Все още нямам никакви симптоми, което ме притеснява и мен...
Сравнявам си резултата от миналия път.
Тогава правих тест на 7ми ден след свеж трансфер на 4 дневен и ЧХГ беше 31, сега на 6ти след след ЗЕТ на 5 дневен пак е 30. Тогава на 9ти ден беше 129, сега ще видим на 8ми ден (днес) колко ще е...
Много ми е притеснено,  не мога да повярвам, че при два поредни трансфера е възможно да има положителен резултат... аз се бях подготвила психически, че няма да стане с тия два ЗЕТ, и даже си правих план за новата стимулация...

# 484
  • Пловдив
Ох, аз съдя по единствената ми бременност, която имах по естествен път. Сега като смятам, равносилно на 7 ден от трансфер ми, си ми беше зле, спеше ми се, имах сериозен ПМС и започна отдолу да ме придърпва лекичко. И това се засилваше постоянно. Знам, че има хора без симптоми, ама като си знам как е било и липсата им направо ме обезкуражава.

Акси, имам хубаво предчувствие за теб, ще видиш…

# 485
  • Бургас
Здравейте. 10 ден след трансфер на 3 дневен ембрион резултат 0.20. По отрицателен не може да бъде...от клиниката ми искат тест на 16 ден другата сряда но не ми се струва че ще се промени положението

# 486
  • София
Момичета Cry
Мисля, че опита ще приключи, защото току що получих кафеникаво зацапване.... още чакам резултата от чхг и прогестерона.
Никога не съм имала такова нещо... нито при двете ми бременности, нито преди МЦ...
Много ми е тъпо Cry

# 487
Момичета Cry
Мисля, че опита ще приключи, защото току що получих кафеникаво зацапване.... още чакам резултата от чхг и прогестерона.
Никога не съм имала такова нещо... нито при двете ми бременности, нито преди МЦ...
Много ми е тъпо Cry

Спокойно. Кафеникавото зацапване не винаги значи нещо лошо. Изчакай резултата и тогава го мисли

# 488
Всяка втора е със зацапване след трансфер. Изобщо не се притеснявай, Акси ❤️ Всичко ще е наред 🍀🍀🍀

# 489
Асе, чакай малко, успокой се. Лежи си вкъщи и не мисли негативно. Аз с моето кървене като водопад се разплаках и легнах на дивана, че е всичко приключило и щях да гледам филм. Добре, че ММ настояваше да звънна на Станулов. Та отидохме и си беше там и слава Богу още е.
Та едно зацапване няма да ни плаши грам!
Чакаме да споделиш ЧХГ в тавана!

# 490
Axenia, може да е имплантационно зацапване. Щом е кафяво, а не прясна кръв, може би не е толкова притеснително. Бъди спокойна, моля те! Може да е наред всичко. Стискаме палци!

# 491
  • София
Излезе резултата:

Не знам, прогестерона добре ли е?
Звънях на доктора, чакам да ми върне обаждане.
Ще следя дали ще има още зацапвания.

# 492
Супер са и двата резултата. Стискам палци!
Излезе резултата:

# 493
Много често до около 6та седмица има такива зацапвания при имплантация. Не са непременно лоши. Ако не боли, ако нямаш контракции и ако не е силно... Няма какво да се притесняваш. Повече почивки, но шпа при нужда и леко до термин!

# 494
  • Пловдив
Ех, че хубав резултат, само искам да си спокойна. Какво пиеш, та ти е толкова висок прогестеронът?

Излезе резултата:

Общи условия

Активация на акаунт