Дългото чакане след трансфер-тема 101

• 51 904
  • 784
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, как процедирате след трансфер- лежане или нормален двигателен режим. Аз винаги съм лежала. Вчера ми беше трансфера сутринта. Вечерта бях на сбирка и леко потанцувах. Без резки движения, но все пак танц, макар и слаб.
Голяма глупост ли направих?!
Само това ми е в главата Disappointed

# 586
Аз не съм лежала. Даже си ходих на работа.
Не съм имала тежки натоварвания, съвсем нормално ежедневие. Знам, че трябва да се избягват вибрации, примерно ако сбирката е била в клуб/ дискотека с много силна музика. Не мисля, че лек танц би навредил. Според мен не се обвинявайте, това че ви е било весело и спокойно е също толкова важно за успеха. Всичко ще бъде наред.

# 587
Patence, не го мисли. Тъкмо си подобрила кръвообращението. Стига да не вдигаш тежко или някакво физическо натоварване, не е проблем.

# 588
Не знам за какво по-напред да се тревожа! Първо трансферът ми беше на 2-ри ден - това ме стресира и изпълни с десетки въпроси; второ - малко танци в ресторанта, ама то сърцето ми играеше...
Върнаха ми 3 ембриона на 2-ри ден

# 589
В моята клиника съветват първите три дни от трансфера, да са с повече почивка тъй като са ключови за имплантацията. При 5 дневен Е реално тогава се случва. А след това всичко обичайно без вдигане на тежко и физическо натоварване. Simple Smile

# 590
Не знам за какво по-напред да се тревожа! Първо трансферът ми беше на 2-ри ден - това ме стресира и изпълни с десетки въпроси; второ - малко танци в ресторанта, ама то сърцето ми играеше...
Върнаха ми 3 ембриона на 2-ри ден
С малката ми дъщеря вечерта след трансфера се качих на увеселителни влакче защото голямата плачеше да съм с нея. Еми сега са си две Wink

# 591
Зайче, как си днес? Спря ли зацапването?

# 592
Geizer, все още го има, но е кафяво и по-леко.
Звъннах в Клиниката,чакам следобед да ми върнат отговор, какво да правя.
Благодаря, че попита Simple Smile

# 593
  • София
Момичета, днес си направих пиклив тест и е отрицателен... на 14/11 ми беше трансфера, имам заръка от клиниката на 23/11 да пусна ЧХГ, но не се стърпях и направих един пиклив тест на Престо, който имах да се въргаля из вкъщи. Знам, че резултата не е меродавен, ама очаквах поне бледа черта...влизам ей така просто да се оплача...

# 594
Марсала, и аз си развалих настроението сутринта с един пиклив тест Престо. Утре ще пусна кръвен, пада се 11- ти ден. При теб е рано дори и за пиклив. Успех!

# 595
Здравейте.
Отново съм аз.
Звънях днес в Клиниката. Цял ден чаках отговор и накрая ми звъннаха от регистратура  и просто казаха-"спрете лекарствата и чакайте цикъл".
Никой нищо не обясни, с докторът нямам връзка даже, разчитам да му предадат и после да кажат на мен. Така се получава развален телефон.
Днес пак съм пуснала кръвен тест и чакам резултат.
Не знам какво да правя. Помагайте, моля?
Какви са рисковете, защо ме кара да спра лекарствата при положителен тест?

# 596
Зайче, нищо няма да спираш. Чакай си резултатът от теста. Ти си с положителен резултат. В твоята клиника малоумни ли са? Дано да си се сетила да пуснеш и Прогестерон, може да ти е нисък и затова да имаш зацапване. Не може да нямаш пряка телефонна  връзка с лекаря си,  утре им се обаждаш на регистратурата и настояваш да те свържат с него.  Успех!

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 20:01 от Book_79

# 597

Пуснах прогестерон в петък, и да - нисък е.
Казах това в Клиниката днес, те ми казаха, че моят доктор не се интересувал от прогестеронът.
Хванах се за главата. В чудо се видях.
Защо да си спра лекарствата, теста е положителен, прогестеронът ми е нисък. Вместо да ми изпишат прогестерон-казаха да си спра лекарствата. Това не съм го очаквала

# 598
Да не си случайно в Пловдив? Моя позната кърви, но и казал да не пуска прогестерон. Аз обаче я нарах и е критично нисък...

# 599
  • Пловдив
Zaiche88, пиши кой ден си днес и резултата от теста днес. И нали не си приемала ЧХГ препарат- прегнил, овитрел?

Общи условия

Активация на акаунт