Дългото чакане след трансфер-тема 101

• 51 868
  • 784
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря ти, Zaiche88. Не го отписвай, уринарните тестове не са точни. Успех!

# 661
Елиза 123,elsefi - веднага ще го споделя с Вас Heart

# 662
Book_79, много съжалявам за резултата. Но е добре, че имаш план - с донорски би трябвало да е много голям шансът. Успех!

Valya2704, какво стана, излезе ли резултатът?

Dreamer Heart, дали не е рано още? Дали пък няма шанс? Не спирай лекарствата, а изчакай, според мен.

Zaiche88, как си днес?

Новини от мен: преди малко мина моят трансфер, за първи път ми е. Сложиха ми две петдневни ембриончета. Започва чакането. Simple Smile

Здравейте, да резултата е ЧХГ 278 и прогестерон 9. Много ниска. Дигнаха ми дуфастона на 3 х 1 и " любимото" зарзио всеки ден. Доктор Стаменов каза че изследването не отчита Дуфастона,което ми се стори много странно. Имам от два дни болки ниско долу. Ами надяваме се и се молим ,друго не можем да направим

# 663
Valya2704, ЧХГ май е добре, а пък за прогестерона може евентуално да говориш с доктора за инжекции. Успех!

# 664
  • София
Здравейте момичета, днес пуснах чхг, на 14.11 ми беше трансферът, днес е 10ти ден и резултата е 180. Май е добре нали? Тихичко да се радвам, след 48ч пак ще повторя 🙏

# 665
Имам въпрос някой да си бие Зарзио? Помогнал ли е за и плантацията?

# 666
И двата ми трансфера са със зарзио, първия завърши с мисед, втория за момента е успешен.

# 667
И двата ми трансфера са със зарзио, първия завърши с мисед, втория за момента е успешен.

А как го бихте? На мен ми казаха през два дни

# 668
  • Пловдив
Zaiche88, да знаеш, че чакаме да пишеш Grinning

# 669
Elsefi, знам и аз чакам. Телефона ми се по бърка вече да рефрешвам. Резултат няма

Лоша работа. Пада

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 23:04 от Zaiche88

# 670
  • Пловдив
Да, не е Ок. Звънни утре на доктора Sad Иска ми се да мога да те окуража, но не знам как. Прегръщам те и главата горе - хубавата новина е, че има имплантация, ако не сега, следващия път ще стане

quote author=Zaiche88 link=topic=1493872.msg45626654#msg45626654 date=1669236546]
Elsefi, знам и аз чакам. Телефона ми се по бърка вече да рефрешвам. Резултат няма

Лоша работа. Пада
[/quote]

# 671
Elsefi, няма надежда нали Sad

# 672
Ех, Zaiche88, съжалявам за резултата…
Падащо ЧХГ не е добре, за съжаление. 😔
Но както Elsefi каза: поне е имало имплантация. Стискаме палци за следващия път!

# 673
Елиза 123. Много благодаря. Това ми беше 1ви опит. Отчаях се малко, да. Но продължаваме. Имаме 3 замразени, които ни чакат. Но наистина смятам, че прогестеронът е виновен при нас. Отивам да пусна и днес ЧХГ и прогестерон, не за друго, ами днес ми е официалната дата. От сърце желая успех на всяка една от нас Heart

# 674
Здравейте, колко горе долу отнема стимулацията, пункцията и трансфера като седмици? Не съм сигурна кога да започнем първия ни опит, дали преди нова година или след това. Другото нещо е, че за Нова година ни предстои пътуване, а предполагам не е препоръчително. Какво ще ме посъветвате?

Общи условия

Активация на акаунт