Кюретаж и забременяване след това - тема 88

• 23 959
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
  • Замък сред облаците
То и ние сме минали през набор лекари че да стигнем до тоя опит…
Аз се следях при АГ, хематолог, ендокринолог и фетален морфолог.

# 241
Диди, и аз имах кървене в събота и то не беше само зацапване. Чух се с АГ, увеличихме утрогестана на 3*2 вагинално и но шпа. Спрях веднага аспирина. Клексана си го продължавам.
Следващите дни всичко е наред. Дано да е така до края.
Така бях изкървила в края на 7 месец (предишната бременност) както сега за 1 ден, спряха ми веднага аспирина и всичко бе наред.

# 242
Мини - бързо възстановяване. Нова година е пред вратата. Новата година ще   е по - успешна.

hrissss1234 - Съжалявам, че и ти се присъединяваш към нас.

# 243
То и ние сме минали през набор лекари че да стигнем до тоя опит…
Аз се следях при АГ, хематолог, ендокринолог и фетален морфолог.
То това е повече от ясно, затова и в предния пост писах, че винаги давате полезна информация. Тъжно е, че има наистина толкова лекари, които не са запознати дори с елементарни неща.

# 244
  • Замък сред облаците
Да, без да претендирам за медицинска компетентност търсила съм и съм ровила масово за информация за моя си случай. И се изненадвам неприятно понякога колко неглижират някои лекари различни състояния или просто са некомпетентни да ги различат.

Последна редакция: вт, 06 дек 2022, 14:07 от АА

# 245
  • На изток от Ада
О да с тромбофилия Аг неэса наясно . А трябва да изпишат клексан инжекции при нужда и трябва 100 док да обеколиш за едни инжекции.

# 246
  • Варна
Тъй, мъжът ми ми донесе Циклогест. Както на листовката ли го приемам? Два пъти на ден вагинално? Сутрин и вечер предполагам?

# 247
Казах му че се притеснявам че на фона на мутациите ми прогестеронът сгърстява кръвта, той вика няма такова нещо, само запича.

Бог да му пази пациентките.

Според този същия синът ми беше извънматочна. 👍

# 248
О да с тромбофилия Аг неэса наясно . А трябва да изпишат клексан инжекции при нужда и трябва 100 док да обеколиш за едни инжекции.

Аз ходих при един аг по здравна каса и ми изписа само хапчета и до 2 седмици прокървих  отидох на частно и ми каза че от самото начало трябва да се хване бременноста с инжекции  ..

# 249
  • Замък сред облаците
Тъй, мъжът ми ми донесе Циклогест. Както на листовката ли го приемам? Два пъти на ден вагинално? Сутрин и вечер предполагам?
Докато имаш зацапване ректално, после вагинално. Аз лично до 14гс вечер слагах вагинално, сутрин ректално, за да не изтича .

# 250
  • Варна
Не съм виждал цял ден сякаш, ама айде засега ректално за всеки случай. Много благодаря.
Значи от коментара горе да разбирам, че все пак такива прокървяванки са си типични за тромбофилии без НМХ, макар че Константинова супер категорично каза "не" ?

# 251
  • Замък сред облаците
Ами възможни са, да. Не зависят само от тромбофилии.

# 252
  • На изток от Ада
Диди,  ти ходила ли си при някой ро -известен  Паскалева,  Лисичков,  Коноова ? Аз при Доц Русев но и той през ден инжекции та не е ок.

# 253
  • Варна
Не съм, далеко са ми, от Варна съм.

# 254
  • На изток от Ада
Аз ходих при Русев,  а сме от Стара Загора.
Но евентуално и ппри Лисичков ще идем.
Не знам как са в Надежда. То проблема е тук в града , че няма кой да ти изпише инжекции...
То мъжа ми вика , ако забременея да се слеедя в Надежда.

Последна редакция: вт, 06 дек 2022, 18:10 от nasito8988

Общи условия

Активация на акаунт