Кюретаж и забременяване след това - тема 88

• 23 956
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
Никога не са ми искали рецепти за Циклогест (в пет различни града)...

# 226
Ох, момичета, да ви се оплача и на вас как се покри гинеколожката. Бях в четвъртък при нея. Изчистила се е матката, но шийката още не е напълно възстановена и ми направи цитонамазка, уж в петък като излезе резултата ще ми звънне, че има достъп. В петък към 5 часа вече й звъня, не вдига, после след 40 минути пак. Писах й на вайбър със скрийншот, тъй като не е най-добрия резултат, но може и да е заради скорошния кюретаж, не разбирам. Ами прочете го и няма ни отговор, ни обаждане, ни вдигане. Запазих си час за утре при друг доктор, имах късмет да има 1 свободен час тази седмица. Видях мнения във фейсбук, че и друг път така се е покривала при проблем и то при бременни жени. Еми как да имаш доверие на такъв лекар. Ако иска само да следи безпроблемни бременности, а не да лекува, поте да ми каже.

# 227
здравейте момичета от няколко дни изчетох почти всички теми по въпроса ,след 5 години чакане октомври месец забременях,точно в месеца,вкойто трябваше да започнем инвитро процедура.Всичко беше перфектно ,повече от перфектно до като един ден просто получих силни болки в гърба и леко слузесто течение…..та така ясено ви какво последва бебчето беше спряло да се развива в 10седмица ,а трябваше да е 12 …..:не се побирам в кожата си от тогава,тъкмо почувствах че съм нормален пълноценен човек,че мога да имам дете и пак неприятна развръзка .Силата ви е невероятна …….просто ми се искаше да споделя болката си за това написах поста….

# 228
  • София
hrissss1234 много съжалявам! Кураж и сили!

hoaxy ами няма какво да се сърдиш на лекарката, резултати и лечения се коментират на преглед

Диди всички прогестеронови сгъстяват, но имаш отлепяне, та трябва да го подпомогнеш. Циклогест е най-доброто на пазара в момента

# 229
Мацето, тя ми каза на прегледа, че ще се свърже с мен в петък и да ми каже какво да е лечението и кога да е следващия преглед. Аз й звъня и за да запазя следващ час, тъй като на цитонамазката пише, че е нужна колпоскопия и тя не вдига. Как да ги изкоментираме резултатите на преглед като не вдига и не пише, за да си запазя час?

# 230
  • София
Ами не знам коя е лекарката, аз запазвам за моите лекари през система/болница. Ако е израждаща може да имала раждания, ако пък е болна и не си вдига телефона, също е вариант.

# 231
Частен кабинет и да принципно е така, затова изчаках и вчера, плюс във вайбър когато й е удобно да се чуем, за да изкоментираме и запазим явно нужен час за допълнителни изследвания - прочита се и дотам. Но темата не е затова.
 Съжалявам за случилото се,  hrissss1234!

# 232
  • София
hrissss1234 Много съжалявам за случилото се. Напълно те разбирам, и аз се чуствам по същия начин след 7 години инвитро опити и кюртаж преди няколко дни, тъй като на плода беше спряла сърдечна дейност в 12 г.с.

# 233
  • Варна
Направо като ви слушам и душата ми умира. Аз след тая загуба в 18та седмица имам чувството, че ако недай си боже стане нещо, вече нямам сили за всичко наново Sad А снощи като не видях и пулсации и направо щях да припадна. И тази мълчи, нищо не коментира. 10тина секунди цъка някакви неща, виждам бебе,ама не виждам пулсации. После пусна нещо и се чу сърцето и се върнах обратно в тялото си. В началото каза, че не вижда проблем, после каза, че сякаш вижда много леко отлепване. Но да, мисълта ми е, че наистина това ми е последният влак.

# 234
Направо като ви слушам и душата ми умира. Аз след тая загуба в 18та седмица имам чувството, че ако недай си боже стане нещо, вече нямам сили за всичко наново Sad А снощи като не видях и пулсации и направо щях да припадна. И тази мълчи, нищо не коментира. 10тина секунди цъка някакви неща, виждам бебе,ама не виждам пулсации. После пусна нещо и се чу сърцето и се върнах обратно в тялото си. В началото каза, че не вижда проблем, после каза, че сякаш вижда много леко отлепване. Но да, мисълта ми е, че наистина това ми е последният влак.

А ти в майчин дом ли ходи?

# 235
Циклогест не сгъстява ли кръвта? Ако е така пускам мъжа ми да обикаля. А и още нещо ме притесни, тази която ме гледа снощи в спешното ми каза "ми някъде към 6-та седмица си", а пък по мои изчисления трябва да съм поне 7+3. Правихме опити на 29ти и на 30ти октомври. Сега съм в шаш и да не изостава.

Е, не.. Какво значи "ми някъде" нали ехографа мери и показва според размера на коя седмица отговаря. Ей, във Варна едно свястно място няма. Тука или само такива олигофрени или някакви превземки. Как може за 1 лекар в момента да има часове чак за края на май??? 🤯🤯
Сега ровя теми и фейсбук страници, за да търся някой читав АГ, за който няма да чакам 100 години, за да ме прегледа понеже имам някои оплаквания. Чак със страх ще отида на прегледа.

Диди, от все сърце ти желая всичко да е наред и да е единичен случай. 🤗🤗🤗

# 236
  • Варна
В Майчин дом, да. Падна ми се Стулпина. Чела съм мнения за нея, че доста внимава и се презастрахова, понеже е млада. Ама едно такова...Почти не говори по време на прегледа, прави и вагинален преглед  и преглед с вагинален ехограф. После "искаш ли да останеш за банка утрогестан", викам "ок, щом трябва". Сестрата няколко пъти ме пита минали ли са ми болките, а аз болки нямах и чак накрая видях, че банката не е утрогестан, ами бусколизин и папаврин (или както там се казваше, забравих му името). И после като си тръгвах имах някви въпроси, тя не дойде ами трябваше сестрата да питам и тя съответно нищо не знае.Исках да питам колко време ще го пия тоз утрогестан, трябва ли да пазя леглото... Иначе на две на три ѝ разказах историята с мойте тромбофилии и казах,че ми е супер притеснено, че съм само на Натаспин и тя вика " и с право".Питах я може ли това кървене да е свързано с тромбофилия, каза може. А като ходих при Димитрова и я питах за предния път дето кървих дали има общо, каза не. Направо как за едно нещо не чух две еднакви мнения...А докато чаках сестрата пък Иванов тъкмо си тръгваше и такъв се спря и ми вика "добре ли си, какво ти е" и аз му разказах, изслуша ме, успокои ме. Казах му че се притеснявам че на фона на мутациите ми прогестеронът сгърстява кръвта, той вика няма такова нещо, само запича. Имам чувството, че всички лекари да ги наредя в редичка и да ги питам едни и същи въпроси, всичките различно ще ми кажат.

# 237
hrisss, съжалявам и кураж!
Didi, знам че е трудно, но наистина се опитай доколкото се може да си спокойна и не се настройвай отрицателно!
АА, Мацето, винаги с толкова полезна информация! Hug

# 238
  • Замък сред облаците
Казах му че се притеснявам че на фона на мутациите ми прогестеронът сгърстява кръвта, той вика няма такова нещо, само запича.

Бог да му пази пациентките.

# 239
Вече имам чувството, че много АГ не са наясно с повечето неща, които споделяте тук. През моята бременност се следях при 2 АГ и до София при 3ти да ми прави феталните.

Общи условия

Активация на акаунт