Кюретаж и забременяване след това - тема 88

• 24 063
  • 729
  •   2
Отговори
# 405
Благодаря ви много за съветите.

Наси, кошчето за съжаление не мога да го махна, защото няма къде другаде да го сложа, но ме наведе на идеята да го покрия с нещо.
Ивка, пробния период е за позицията не за фирмата. От опит вече знам, че винаги могат да намерят причина да ме върнат на старата позиция. И да, права си за криенето на бременността, аз затова смятах до Април, за да мога ако се получи да скрия до края на юни.
АА тоова е добра идея. И без това от аборта насам постоянно ми се вие свят. Няма да е зле това желязо да го вкарам в норма.
Шефката има ужасно мнение за децата и всичко свързано с тях, но нищо не мога да и кажа. На нея дължа цялата си кариера.

# 406
Момичета, някой правил ли е кюретаж в МД варна? И кой бихте препоръчали?

# 407
Момичета, включвам се и аз да разкажа какво се случи след моя кюретаж ако на някой съм му от полза..
Миналата година май месец ми поставиха диагноза - "кухо яйце" и последва кюретаж. Цикълът ми дойде след точно 40 дни. След като мина започнах да търся причина за случилото се. По препоръка на гинеколога пуснах изследване за тромбофилия - излязоха някои мутации и последва преглед при доц.Конова в Пловдив. От там тя пък ми пусна изследвания за НК клетки, хладимия, уреаплазма, микоплазма и още 1000 неща. И излезе, че имам хламидия и завишени НК клетки Dizzy Face Кой знае от кога съм я имала и от къде съм я хванала след като не съм сменяла партньора 7 години. Та, последва лечение с антибиотик и още добавки. Върнах се пак септември месец вече всичко беше наред, но явно от целия стрес пък се сдобих с кисти на яйчниците. Хайде и кистите лекувах с С Фем и Пикозитол.. и точно месец и малко след приема им видях двете черти на теста. Сега съм на инжексии Клексан заради мутациите, да, не е приятно, но се преживява.
Другата седмица съм на преглед живот и здраве всичко да е наред този път.
На всички минаващи през това - не се отчайвайте! След всичко лошо наистина идва и нещо хубаво накрая. Heart

# 408
  • Замък сред облаците
Хламидия може да се хване и от чужда или служебна тоалетна, дори при кихане на активно болен (рядко, но не невъзможно).
А в зависимост от вида изследване (примерно кръвно вместо натривки/секрет) може и да е лъжливо положително изследване от друг проблем (това ако са гранични резултати).

# 409
  • София
Точно така както казва АА . ММ беше с фалшиво положителен резултат най-вероятно заради друга инфекция.

Годес с поликистоза ли си? Кухото яйце е най-вероятно да е негодна яйцеклетка или негоден сперматозоид, не се влияе от тромбофилии или други неща. Желая ти успешна бременност!

# 410
Точно така както казва АА . ММ беше с фалшиво положителен резултат най-вероятно заради друга инфекция.

Годес с поликистоза ли си? Кухото яйце е най-вероятно да е негодна яйцеклетка или негоден сперматозоид, не се влияе от тромбофилии или други неща. Желая ти успешна бременност!

Никога не съм имала ПКЯ през живота ми, просто предполагам от целия стрес през който минах се е покачил инсулина и редом с него дойдоха и кистите. Но след прахчетата, които пих изчезнаха - остана само 1 малка.

# 411
  • София
Напълно възможно е от стреса да се е увеличил. Щом е влезнали в норми значи всичко е наред занапред 🤗

# 412
  • На изток от Ада
При мен нищо не излезе от    STD/STI-9 PCR analysis Ендометриална биопсия за микробиологично. Всичко отрицателно. Сигурно имунологична биопсия ще правим .

# 413
  • Замък сред облаците
Което значи че нямаш инфекции за лекуване, това пак е хубаво нещо!

# 414
Бях на лекар аз днес. Обсъдихме резултатите от изследванията. Предвид че бременността ми приключи, най-вероятно заради Синдрома на Едуардс на бебето, при следващата ще ходя да си правя Пренатален тест. Заради тромбофилиите ми изписа Акард 75 да пия, когато ми приключи менструацията. Като забременея и се види в матката, каза че ще съм на Фраксипарин. Каза да изчакаме три цикъла след кюретажа и тогава можем да подновим опитите. И другия месец след като ми свърши менструацията да отида на преглед, за да ми види матката. Трябвало след първата менструацията, но можело и след втората. Ако знаех щях да си запиша час за другата седмица. Ама и то този месец много време ми върви. Вече се отича и е малко, но все пак не е приключило.

# 415
  • На изток от Ада
Имам лекарства Започнете , лекарствата успоредно,като изпиете Регулон,спрете и Фемарата.Изчакайте цикъла .От втория ден,на кървенето,започнете отново лекарствата.Като изпиете Регулон втората опаковка спрете и Фемарата.Изчакайте цикъла и запишете час при Д-р Чапанова,първите чисти дни.Ако не намерите Фемара ,заместител е Летрозол.Пие се както Фемарата

# 416
  • София
Мини, а кариотип пуснахте ли?

Насееей вместо да влезнеш да се похвали, ей хора тук е всичко наред,ти не ми откриха нищо. Хайде дерзайте с имунологична

# 417
  • На изток от Ада
Просто човек се надява , Да излезе най - накрая проблема. Аз съм правила и Фертилити тест и там имаше от тези неща

# 418
  • Замък сред облаците
Наси, имаш терапия, може би трябва да се повиши и качеството на яйцеклетките. Вече не помня, но скоро пускала ли си витамини да видиш как са?

Мини, браво, имаш план вече!

# 419
  • На изток от Ада
Ами пусках някои вит. То това е за имунологична биопсия...

Последна редакция: чт, 12 яну 2023, 20:46 от nasito8988

Общи условия

Активация на акаунт