Домът на Дракона (House of the Dragon), част от филмовата вселена на GoT - 45

• 29 721
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Веско, драконите не са само на ДК има ги и в КЧ - в драконовата яма. Там има и необяздени. Ако ставаше въпрос само за знания и умения Емонд отдавна да е яхнал някой от тях. Иска си се и малко магия.

# 151
  • Somewhere far away

# 152
Примирете се Мартин е решил да даде най-големия дракон на най-големия злодей за да е интересно 😁.
КК не го коментирам,не ме кефи,Ото ми е големия лицемер и причина за танца на мен.

# 153
  • Варна
Дам, като прелетя над дракона на Люк, приличаше на самолетоносач до гумена лодка Simple Smile

# 154
аааа как така най-големия, няма такова нещо. Балерион Черната гибел, който е язидил Егон Завоевателя е бил по-голям.Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye
Майтап бе, Уили. Да,  в интерес на истината когато Вагхар прелетя на другия  дракон и аз добих чувството, все едно че Боинг минава над някакво малко аеропланче.

# 155
  • Вестерос
Най-големият по време на танца се има предвид

# 156
Примирете се Мартин е решил да даде най-големия дракон на най-големия злодей за да е интересно 😁.

Спечели го сам, подходящо е за да има противопоставяне на брой дребосъци срещу най-огромния.

# 157
Спечели го защото Мартин е решил да имат някъв шанс и зелените.Иначе ако беше писал сега в духа на сегашното време,Емонд щеше да бъде схрускан от Вагхар,а Рена щеше да го обязди.Добре че чичо не се съобразява с модата,феминизма и поликоректността.

# 158
защото светът на мартин е реалистичен като самия живот

# 159
И пак можеше да е реалистичен,  като изпържи Едмонд!

# 160
Тогава нямаше да знаете какво г-но е Аемонд и щяхте да викате защо чичо уби невинно дете без драконче...

# 161
До края на войната всички ще се надцакват с изродщини. Не може след всеки остър момент да искаме гадният в ситуацията герой да е бил изяден, запален или нероден изобщо 😀 Аз колко мърморех по Визерис първите серии, а я какъв образ се разви и го оплаках от сърце накрая, даже вече ми се вижда, че верно добър крал бил едва ли не.

# 162
Визерис за мен си беше добър крал. Гледаше да поддържа мир. Деймън, когато трябваше, го постави на мястото му. Защити Ренира няколко пъти. Беше сравнително добър съпруг. Но не беше добър баща към децата си от Алисент. Те също и заради това са толкова озлобени (някои от тях). Като родител не може и не трябва да обичаш някое от децата си повече от другите.

# 163
Абе то сигурно може, ама не може и не трябва да го показваш.

# 164
Много често обаче мирът за народа минава през строяването на родата вкъщи. И там Визерис много се изложи. На доста места се писа за неговото верую, че като си зарови главата в пясъка и каже няколко благородни думи, жена му и децата му ще се помирят, съветниците ще спрат с интригите. Е, да, ама не става.
Винаги съм уважавала крале, които са правели много народът да не е гладен, да има пари, да има ред, а са били даже жестоки към обръжението си и покварените аристократи.
Супер жестоко ми се виждаше законът за братоубийството в османската империя, докато не пуснаха сериал, където се видя какво мазало стана без него и как в крайна сметка не само, че не умряха по-малко, ами и на трона седнаха ментално нестабилни султани, които завлачиха народа надолу.

Общи условия

Активация на акаунт