Домът на Дракона (House of the Dragon), част от филмовата вселена на GoT - 45

• 30 100
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Матю остаря, ама Чарлийз и сега може да играе Церсей.

# 316
  • Някъде в Матрицата
Мен ми се иска да видя Мадс Микелстен като Бриндън Ривърс (Lord Bloodraven) Wink Ако решат да филмират тази част от историята.

# 317
  • Варна
Мен ми се иска да видя Мадс Микелстен като Бриндън Ривърс (Lord Bloodraven) Wink Ако решат да филмират тази част от историята
Блъдрейвън е албинос. Мадс си е за някой железнороден.

# 318
  • Някъде в Матрицата
Ще го гримират Laughing Айде може и Пол Бетани. Вече е играл албинос в Шифъра на Леонардо.

# 319
  • Варна
Хрумна ми днес, че Танца е можело да бъде избегнат ако Ренира се беше оженила за Стронг, вместо за Ленор.

Децата й щяха да бъдат законни, съпругът и нямаше да напира да управлява вместо нея, а и брат му Ларис, щеше да си получи Харънхъл и да не му се налага да става родоубиец..

# 320
  • София
Аз пък искам Тилда Суинтън за Ренира, ама няма. Поне за Ренис. В краен случай на някой друга Таргка.

# 321
  • София
https://startefacts.com/news/wild-game-of-thrones-theory-suggest … -the-white-walker
Ето още една готина теория. Горе долу така като го бяха представили в последните му дни, идеално се вписва в цялата обстановка.

# 322
Хрумна ми днес, че Танца е можело да бъде избегнат ако Ренира се беше оженила за Стронг, вместо за Ленор.

Децата й щяха да бъдат законни, съпругът и нямаше да напира да управлява вместо нея, а и брат му Ларис, щеше да си получи Харънхъл и да не му се налага да става родоубиец..

Танцът не можеше и така да бъде избегнат при син, роден от Алисънт, но поне щяха да ни спестят обидите към децата на Ренира, които на мен ми идваха в повече. Иначе съм съгласна, че този брак щеше да е много сполучлив.

# 323
  • The point of no return
Прочетох днес теория, че децата на Хелена били от Емонд. В книгите има ли такива съмнения?

# 324
не, в книгите никъде изобщо няма и намек за подобно нещо

# 325
Но в сериала изобщо няма да се учудя ако се окаже, че е така. Доста намеци имаше. Ще придаде повече драма на бъдещите събития. И Алисънт, която толкова злословеше по адрес на Ренира и нейните копелета, съвсем ще я представят като двулична.

# 326
Да, определено натам насочват вниманието.

# 327
копелетата на ренира са родени доста преди внуците на алисънт
пък и отговорността е някак лична - децата са на хелена, не точно на алисънт

# 328
Не са показали никаква особена близост между Емонд и Хелена. Не виждам какво внимание насочват. Малко изсмукани от пръстите са тези предположения. Съмнявам се да се сбъднат.

# 329
Да, определено натам насочват вниманието.

Но в сериала изобщо няма да се учудя ако се окаже, че е така. Доста намеци имаше. Ще придаде повече драма на бъдещите събития. И Алисънт, която толкова злословеше по адрес на Ренира и нейните копелета, съвсем ще я представят като двулична.

Какви намеци е имало и как са насочвали вниманието в тази посока? Нямам никакви такива спомени, чак ме учудвате с мненията си.

Общи условия

Активация на акаунт