Есен златолиста вън настава, ЯНУАРЧЕ в мама неуморно шава (2023) - 4

• 46 075
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
https://jysk.bg/skhranenie/koshnici Хвърлете едно око на тези Simple Smile Има и от плат, има и пластмасови. Фен съм на Jysk в повечето случаи за по-бюджетни решения Simple Smile

# 121
И аз съм взела кошници и органайзер от тези на jysk основно, има попадения и цените са ок, особено на промоции. Другите места от които се снабдявам са Айко, Sinsay и Джъмбо. Имат голям избор на кутии, кошници и т.н. неща за съхранение.
Отделно за да намеря място за нещицата на бебо, които трупам в сегашното жилище, събрах много дрехи, които не ползвам или не ми стават, във вакуум торби. свърши ми чудесна работа и се освободи доста пространство.

# 122
Аз ще гледам за такива кошници в Икеа, Джъмбо или Пепко. Макар че до Джъмбо едва ли ще стигна пак...
Намаленията в baby почнаха, та си напоръчах доста от нещата, които ми трябват. Лека полека започваме да оборудваме. Днес трябва да ни пристигне кошарата Next to me. Утре ще вземем и другата кошара, матрак и маса за повиване, които си харесахме от Икеа. Та от там ще са и доста органайзери.

# 123
Утре мисля да поръчам протектор за матрак, някоя пеленка и т.н. от Вис Виталис. Но се чудя дали да не ходя да опипам пеленките предварително. Макар че уж са хубава марка... 
Пред истерия съм по въпроса с мебелите за стаята. Поръчахме ги лятото, още не са готови, не вдигат на М (а са познати, има как да ги намерим, поне да ни кажат какво става, ама кому е нужно... те ни правиха всичко за апартамента до тук). Не че няма да се оправим и без тях, но отлагам покупката на дребните неща, за да се сдобия първо със скрин, че иначе ще има да ритам клечки за уши и торби с дрешки из празната стая -.-
Съответно искам да взема органайзерчета, но без да съм сигурна колко точно е в крайна сметка вътрешния размер не смея. Много дразнещо -.-

# 124
Инферия, за пелените най-хубави за мен са бархетните. Такива ползвах с каката. По-меки са и попиват по-добре. Вариант две са муселиновите, но те са ми мааалко по-груби.

# 125
Мда, явно ще трябва да отида да опипам кое какво е Grinning До сега съм пипала само обикноено тензухче Grinning Благодаря! Heart

# 126
Мда, явно ще трябва да отида да опипам кое какво е Grinning До сега съм пипала само обикноено тензухче Grinning Благодаря! Heart
мами за какво ползвате тези органайзери все за тях говорите

# 127
В тях ще си подреждам всички дрешки и принадлежности на бебето в началото, докато са още мънички. Потърси Мари Кондо в нета с видеа.

Днес минах преглед, човечето отговаря ма 28+3 и е 1,200 кг Blush

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 12:39 от Little Miss Ratatouille

# 128
Аз съм се размислила напоследък за космонавт за бебето. Дали ще е има нужда от него? 🤔
От една страна си мисля, че ако не е -20 и няма сняг ще излизаме на разходка и ще се ползва. От друга страна, ако е люта зима може да не можем да излезем до март месец. Не мисля да си стоим вкъщи и мисля при всяка възможност да излизаме, но досега не съм имала зимно бебе и се размислих.
Близнаците са били на 4-5м когато падна 1м сняг. Обличах им космонавтите и навън с кошниците за кола в снега. Не са боледували докато не тръгнаха на детска градина на 3г.
Вие ще вземете ли на вашите бебоци космонавти? И ако има мами с опит със зимни бебета, бихте ли споделили с нас? 🙂

# 129
Дъщеря ми е зимно бебез декемврийче. Бяхме навън на 20я ден. Студът, ако е облечено добре, не пречи. Единствено на мъгла не е окей, така че смятам да взема и сега космонавт Hug

# 130
Супер! Много благодаря за информоцията и споделения опит! И аз си мисля, че студът няма да е проблем. Единствено ако има сняг няма да можем да се разхождаме с количката. Но не пречи да сме навън на въздух.

# 131
Днес ми беше последният работен ден и приключих по-рано Party Time Много ми олекна, сега хубаво ще си отпочина до януари Smile

# 132
Ако са изчистени улиците количката не е проблем. На сняг сме обикаляли като гламави с каката. Смятам и така да е сега. Космонавт имам от тогава и пак ще си го ползваме.

# 133
Аз съм се размислила напоследък за космонавт за бебето. Дали ще е има нужда от него? 🤔
От една страна си мисля, че ако не е -20 и няма сняг ще излизаме на разходка и ще се ползва. От друга страна, ако е люта зима може да не можем да излезем до март месец. Не мисля да си стоим вкъщи и мисля при всяка възможност да излизаме, но досега не съм имала зимно бебе и се размислих.
Близнаците са били на 4-5м когато падна 1м сняг. Обличах им космонавтите и навън с кошниците за кола в снега. Не са боледували докато не тръгнаха на детска градина на 3г.
Вие ще вземете ли на вашите бебоци космонавти? И ако има мами с опит със зимни бебета, бихте ли споделили с нас? 🙂
моят мъж е на мнение че няма да я извеждаме на вън по средата на януари само на терасата за малко

# 134
Момичета да питам и тук-от къде най-изгодно мога да взема касети за кошчето на Томи топи? Blush

Общи условия

Активация на акаунт