Бързи здравословни въпроси и отговори – 37

• 32 625
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Mimi Rose, ходи на детска, но не знам да имат болно дете. Той от по-миналата сряда не беше ходил заради бактерия в носа, и сега се появиха.

# 241
Препоръчайте спрей за гърло...писна ми през месец АБ за ангина Neutral Face Знам, че не винаги може да се избегне, ама ...

Гранофурин, минава за часове! Най-евтиното и най-ефикасното лекарство.

# 242
Имам следните симптоми, които се развиха онзи ден, след като имах нещо смесено като разстройство и запек. Не ми се е случвало преди. На следващия ден малко след като се събудих започна да ми става лошо на стомаха и на главата. Имах много учестен пулс. По-късно имах разстройство. Почувствах се много отпаднала и изморена. Повдигаше ми се на сухо, но понеже не ядох цял ден нищо не се случи. Само пих вода после, защото бях доста жадна и дехидратирана, но ми стана много лошо и от нея. Ту ми беше много студено и треперех ту ми ставаше много горещо в отоплена стая. Легнах си после защото тялото от кръста на долу много ме болеше.  Събудих се днес пак с доста болки и отпадналост, но бях много жадна и гладна. Пийнах вода - нямаше проблеми. Хапнах пълнени чушки с кайма с доста фреш от цитрус - стана ми кофти и тежко и болките ниско в кръста и по краката продължават. Все едно съм тренирала много. Появи ми се и кофти вкус в устата, като когато си болен. Гърлото и носа са ми добре обаче. Пулса ми продължава да е 120 в седнало или легнало положение, не е спадало от вчера.
Дали не е хранително натравяне или има някакъв странен грип сега? Утре може би ще си направя комбо тест за грип и ковид.

# 243
При проблем със стомаха-диета. Фрешът и чушките дразнят стомаха. Може да е чревен вирус. Диетата е задължителна.

# 244
Нямам особени проблеми със стомаха. Редовно си пия и фрешове. Нещо ме е нападнало сега ама се чудя какво и от къде.

# 245
  • Близко съм
Здравейте, неврологът ми изписа изследвания ППК, СУЕ, фибриноген и други,но  и едно от тях е пик.киселина,но сега се зачудих чрез урина или кръв? Не каза нищо и сега се.чудя? Какво бихте ме посъветвали?

# 246
Здравейте, неврологът ми изписа изследвания ППК, СУЕ, фибриноген и други,но  и едно от тях е пик.киселина,но сега се зачудих чрез урина или кръв? Не каза нищо и сега се.чудя? Какво бихте ме посъветвали?

Смятам, че е в кръв.

# 247
Възможно ли и кръвен резултат за GGT да е завишен заради изпушена цигара? Други чернодробни показатели в момента не са правени, предстоят утре, защото много се притеснихме. GGT е пуснат по препоръка на лекар единично заради други оплаквания . Благодаря.

# 248
Според мен не, но все пак не съм лекар.

# 249
Не, цигарите не влияят специално на това,  питах.
Влияели на TSH и изобщо на хормони на ЩЗ, както и кафето.

# 250
Не, не е от цигари. От алкохол може.

# 251
Кръвно изследване е за пикочната киселина.
Високите стойности говорят за подагра и др. На когато е много под долната граница... тогава какво?

# 252
  • пустинята Гоби
Mimi Rose, ходи на детска, но не знам да имат болно дете. Той от по-миналата сряда не беше ходил заради бактерия в носа, и сега се появиха.
Има ли нови пъпки, температура? Щом не знаете да има болно дете в детската и ако не сте общували с други деца скоро, вероятно е нещо друго.

# 253
А преди изследване на TSH се пият ли лекарствата за щитовидната жлеза или този ден трябва да не ги пиеш? Пия еутерокс за щитовидната и трябва да дам кръв на TSH.

# 254
А преди изследване на TSH се пият ли лекарствата за щитовидната жлеза или този ден трябва да не ги пиеш? Пия еутерокс за щитовидната и трябва да дам кръв на TSH.

Не трябва да се пие! След като дадеш кръв тогава го изпий.

Общи условия

Активация на акаунт