Бързи здравословни въпроси и отговори – 37

• 31 747
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Той конеца падна сам. Иначе ЛЛ нищо не казва за лимфния възел, два пъти ходих, пуска ми изследвания и според нея всичко е наред. Иначе аз си разсъждавам, че е подут от операцията, сега като ми се обелиха раничките и започна да ме щипе, възела и той почна да ме наболява пак. Може би ще изчакам и след нова година ще ходя пак да я притеснявам моята ЛЛ.

# 616
  • София
Сериозно ли само един пункт ще е отворен до НГ и то утре до 12ч?
На 0700 - няма никой... не мога да си достъпя резултатите /грешно записана парола.../

# 617
На 0700 - няма никой... не мога да си достъпя резултатите /грешно записана парола.../
[/quote

29 и 30 декември са нормални работни дни.

# 618
Параметрите за вход са ти изписани автоматично. Виж дали въвеждаш правилно потребителското име. Мисля, че на Бодимед бяха с тире. И най-важното, дали си избрал правилния филиал.

# 619

Е, оказа се бронхит, изписаха ми една торба с лекарства, добре че отидох навреме, таа ако някой се чуди като мен дали да иде на лекар или не, по-добре да иде. Hug

# 620
  • София
Моля да споделите опит с полипи в носа, операция и евентуално къде сте правили и всякаква друга информация ще ми е полезна 😇

# 621
Каква може да е причината за постоянно ниско кръвно? Примерно 86-60, 80-53? Вече не знам за кой път ми се случва като се нахраня, причернява ми и трябва да легна за малко. Чувствам точно същото както като дарявах кръв и ми причерня. Сладко и захар не консумирам от години, така че не може да е кръвна захар. Ходих на кардиолог. Стоях с холтер 3 дни. Всичко ми беше наред. Каза ми да ям солено. Еми ям, ама нищо не се променя. Като стоя права дълго пак така съм. Ще се строполя ако ми причернее и не легна за малко. Иначе по кръвни всичко ми е наред уж. Скоро проверявах желязо спцифично и то ми беше наред. Мултивитамини вземам, вит. Д, омега 3, отделно Б12 не го спирам целогодишно. Няма спокойствие. Вече почвам да се паникьосвам и излишно и предварително без причина, от страх да не се строполя някъде.

# 622
Обезводняване? Топло помещение?
И моето долно е около 60, но горното е 95-100.

# 623
Или проблем със захарта, все пак
Какъв е актуалния вирус?
От днес сме семейно а температура...какво развитие да очаквам

# 624
Ох, Хепи, пак ли? Disappointed

# 625
Деви, наливам се с по 2,5л-3л вода на ден (или чай от лайка). Захарта съм я мерила специално и умишлено. Уж наред и тя.

# 626
Олепвам ги всичките в последно време

# 627
Вики, след кръводаряването ли е така? Може би просто още не си наваксала? Щом пиеш вода. Не се сещам за други причини.
Хепи, хайде утре да се събудиш здрава! Flowers Four Leaf Clover

# 628
Каква може да е причината за постоянно ниско кръвно? Примерно 86-60, 80-53? Вече не знам за кой път ми се случва като се нахраня, причернява ми и трябва да легна за малко. Чувствам точно същото както като дарявах кръв и ми причерня. Сладко и захар не консумирам от години, така че не може да е кръвна захар. Ходих на кардиолог. Стоях с холтер 3 дни. Всичко ми беше наред. Каза ми да ям солено. Еми ям, ама нищо не се променя. Като стоя права дълго пак така съм. Ще се строполя ако ми причернее и не легна за малко. Иначе по кръвни всичко ми е наред уж. Скоро проверявах желязо спцифично и то ми беше наред. Мултивитамини вземам, вит. Д, омега 3, отделно Б12 не го спирам целогодишно. Няма спокойствие. Вече почвам да се паникьосвам и излишно и предварително без причина, от страх да не се строполя някъде.
Племенничката ни е така. След нахранване има пулс 120 удара и повече, а и става й отпуснато, причернява й пред очите и ляга.... Също като теб тя се бои да не падне някъде... Кръвното й е низко както твоето. Тя даже не може и на работа да ходи. Обиколи тя с майка си цялата България - професори, доценти от разни специалности и никой не откри причината за това. Скоро се появи още една екстра - след нахранване се появява и кашлица. НИКОЙ НЕ ЗНАЕ, ОТ КАКВО Е ВСИЧКО ТОВА, никой не й помогна.

# 629
Дева, не след кръводаряването. От преди това съм така. Но като ми причерня след кръводаряването, точно същото нещо почувствах. И от цикъл не мога да се оплача, защото с годините намаля до 2-3 дена, съвсем слабо кървене. И от там няма да е. Кой знае пък някой ден ще се чудя как да го смъквам. Попитах, защото мислех че има някакво обяснение, но явно и за това няма.

Емма, по принцип кашлица след хранене или течащ нос, са признак на рефлукс (ГЕРБ на бг). Не знам стомах дали са проверявали.

Общи условия

Активация на акаунт