Френдзона

• 18 332
  • 725
  •   1
Отговори
# 405
  • Столичанин ама не в повече :D
Напротив баш точно така си е устроена женската психика, жените искат повече мъж, който е искан и от други жени, точно както и факта, че една жена не се прави красива заради мъжете, а заради другите жени, щот иначе нямаше да гледам модни ревюта от жени ходещи по подиума до щанда с домати и картофи. Smile

# 406
  • София
На ниво 11 клас.

# 407
Джеръми пак си в грешка. Не ща за мъж вървежен  мачо и винаги съм се пазела от такива. Не бих си го причинила, колкото и да е
неустоим.   Искам мъж, който гледа само в мен  и ме носи на ръце.

Затова моите мъже никога не са били красавци.

# 408
  • Далечният изток
Туй мъжете си умират да се заблуждават... Що така сте устроени, не знам. По̀ ви е лесно да си обяснявате нещата на някакво първично ниво може би...

# 409
Не са те заблудените, не сааа.

# 410
  • Столичанин ама не в повече :D
Джеръми пак си в грешка. Не ща за мъж вървежен  мачо и винаги съм се пазела от такива. Не бих си го причинила, колкото и да е

Винаги има изключения потвърждаващи правилото Sunglasses То и 90% от нещата пишещи се тук нямат ниищо общо с реалността де, ама няма лошо нека се пишат. Smiley

# 411
Да бе, заблуди, сигурно съм се заблудил като получих директно предложение придружено с налитане? Или пък когато най добрата ми приятелка ме караше да избирам между двете, щото заради новото ми момиче бях ограничил контактите си с нея. В третия случай имаше също подобни директни намеси и опити за интриги, където пак завършиха с развалени отношения.
Тва съм видял, тва коментирам. Верно сме били всички участници по на 20 20+, но явно има няква такава закономерност при женското харесване. Вече как ще се прояви и какви/ дали ще има конкретни действия е друг въпрос

# 412
Ааа, недей така. Аз съм 100% натюрел и каквото съм споделила е или изживяно или е убеждение.
Няма фалш, нито лъжа.

# 413
  • Наблизо

Подкрепям.Винаги съм търсила спокойствие.А такова не можеш да имаш с “вървежен”,който му се е нагласила главата в облаците че много му се лепят.

Никога не съм си имала работа с обвързан,нито пък някой ми е ставал по-симпатичен защото е обвързан.Това е адски тъпо.Препдолагам съществува,но защото жената е с проблеми в самочувствието.

# 414
  • Далечният изток
Сам си отговори, rf22, акъл от детската градина. Нали не коментираме детски истории?!

# 415
20 22 годишните не са деца, а от както съм с жена ми горе долу от ония години нови истории нямам.

# 416
Време е да създадеш. Общо взето след 40 възгледите се променят

# 417
  • Далечният изток
А, не са. Току-що излезли от тийнейджърството. Помня се и аз ква заблудена бях...

# 418
  • София
Някакви спомени от Народната Република.
Не пораснахте ли, мироглед, наблюдения?

# 419
Време е да създадеш. Общо взето след 40 възгледите се променят

Ми след ония работи в началото,  моята не ми дава да си имам приятелки Simple Smile
Така че няма как да ви информирам как се развиват такива отношения в по зряла възраст

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 16:44 от rf22

Общи условия

Активация на акаунт