Френдзона

• 18 311
  • 725
  •   1
Отговори
# 435
  • Далечният изток
Мхм... Противоположностите не се привличат. Истината е, че търсим себеподобни...

# 436
  • Наблизо
Нарциса,незрелите мъже си търсят незрели жени..

# 437
Аз като бях на 18 нямаше френдзони, затова сега си отварям една такава зона. Може да кандидатствате, но не се уливайте с очакванията. Снимка в цял ръст и с две три думи какво обичате да готвите в свободното си време.

# 438
Аха, чакай да ти върже некоя. Днес мъжете сте на пангара. Праща ми гугъл, робота на фейсбук, инстаграм, телеграм и сие всеки ден предложения за мъже.

# 439
  • Далечният изток
А, я ква хубава идея ми даваш.
Аз във френдзони няма да се навра, ама ако има желаещи за моя, да заповядат.
Аз искам да са послушни. Да имат пари, да ме водят насам натам. Друго май не...

# 440
Да взема и аз да си отворя една френдзона. Изискванията за кандидатстване после ще ги пиша, че списъкът е доооста дълъг Simple Smile

# 441
Смисълът на френдзоната е , че там изпадат хора, които не отговарят на изискванията. Ако и за нея има изисквания, ставате малко нахални.

# 442
Е да де, ама и там не попада всеки. Резервния вариант трябва пак да става, в смисъл не си носиш в колата за резервна спукана гума?

# 443
Смисълът на френдзоната е , че там изпадат хора, които не отговарят на изискванията. Ако и за нея има изисквания, ставате малко нахални.

Смисълът на френдзоната е да вадиш и ползваш, не да я държиш “пълно за празно”.

# 444
Ма мойта френдзона е много хубава. Казва се "Гугутка" и е само за печени жени. Без силикон и капризи, не искам да си дигам кръвното.

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 21:02 от Абуто

# 445
Е, кой квот. Ти за френд, аз за централната зона не искам капризи.

# 446
  • Далечният изток
За кво ми са тогава?!
Смисълът... няма никакъв смисъл...

# 447
  • Paris, France

Хм, не. Във френдзоната седят мъже и жени, които покриват всички изисквания, но в момента няма свободно място, време или обстоятелствата не позволяват връзка.

Няма как мъж, който не ми харесва физически или не ми допада като характер и начин на живот да ми попадне във френдзоната. С него и приятелство няма да допусна ако разбера, че има плътски намерения. 

Ако седя приятелка с мъж, защото го искам за гадже, то е за да си излизаме заедно и да ми е приятно с него в социалната ми среда. Предпочитам да седя без гадже, но да излизам с мъже, които желая истински, отколкото да излизам с мъж, който не ми е уау. Обикновено такива мъже проявяват плътски интерес когато връзката им се разпадне, завършат си образованието, сменят работа, квартал, баба им си замине итн. Дори и да не се получи връзка, такива мъже ги желая в обкръжението си.

# 448
Невена, от това , което си написала:” Няма как мъж, който не ми харесва физически или не ми допада като характер и начин на живот да ми попадне във френдзоната.”
Правилно ли разбирам, че дори нормалните приятели си ги избираш по външност?
Втория абзац въобще не го разбрах с кариерата и бабите…

# 449
Ма мойта френдзона е много хубава. Казва се "Гугутка" и е само за печени жени. Без силикон и капризи, не искам да си дигам кръвното.

Без силикон може и да намериш, без изисквания и капризи, трудно.
За да получиш, първо трябва да дадеш.
Иначе отпадат един по един от зоната. ( на здрача)

Общи условия

Активация на акаунт