Пъзели 48

• 21 631
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Даа, сетих се. Още ми е в любими

# 631
Добро утро, някой помни ли каква беше схемата? Тези, които са намалени днес ще бъдат ли утре? Или беше всеки ден различни намаления и в петък всички от седмицата намалени наведнъж?

# 632
  • Варна
Аз ще чакам до последно преди да поръчам, защото нямам неща, които екстремно много да желая Simple Smile

# 633
  • Русе
Добро утро, някой помни ли каква беше схемата? Тези, които са намалени днес ще бъдат ли утре? Или беше всеки ден различни намаления и в петък всички от седмицата намалени наведнъж?

По мои спомени,тези които са намалели днес продължават и се натрупват с тези, които пускат утре и така до Петък.В Петък спира натрупването и промоцията продължава няколко дни

# 634
  • София, България
Добро утро! Точно както Зори каза, трупаха се през цялата седмица.
Най-накрая да покажа кръглия Равенсбургер:

Скрит текст:

Завърших и още един страхотен на WM, но ще изчакам някаква светлинка да се появи, за да снимам.
Ще започвам едни подправки на Равенсбургер.

Отивам да зяпам намаленията, но не мисля да поръчвам нищо преди петък, така или иначе и да свърши нещо, не е като да нямам пъзели за редене още повече с новата ми скорост от един пъзел седмично.

# 635
От днешните намаления на пъзели нищо не искам:)

# 636

Не си спомням дали се оплаках, но вече има такса за получаване на поръчка в магазина на Озон - до 50 лв. 2 лв. такса за доставка. Не ми е за парите, сравнително символична такса, но в крайна сметка отивам сама на крак и си я взимам, нямат ангажимент да ми я носят и пак такса. Confused

# 637
Е Верно ли, това вече не е честно. Защо трябва да има такава такса?

# 638
От снощи Bluebird 1000 - Magic circus parade

# 639
Аз си харесах два и затова питам, благодаря ви а отговорите Blush
Имам и книги намалени и без проблем ще стигна 50 лв., та се чудя малко да чакам ли, но ще се опитам да издържа поне днес Joy

Това за таксата за взимане от магазин не го разбирам Flushed

# 640
  • София, България
На мен толкова неща ми трябват, за училище, даже разни клинчета са намалили, разни енциклопедии, че мога да поръчам за над 100 лева без нито един пъзел в поръчката.

Ето го и WM, супер беше. Цветовете ви е ясно, че не са такива. Joy

# 641
А, тя и моята почти ще чукне 100 лв., но увеличавам и бройката на пъзелите Joy

Сто пъти ги броих пъзелите от последната колекция на Black Sea, защото ги добавиха в поне 2 различни дни, тоест първия ден ми се видяха малко. После обаче спряха на 9. Все не ми се вярваше и чаках да се появи още 1, някак кръгло число, но няма.
И днес - Трапезата за Коледа Joy
https://www.ozone.bg/product/pazel-black-sea-premium-ot-1000-cha … EYASADEgIECvD_BwE

# 642
  • Варна
Трябва да купя работни тетрадки по писане на младежа, че пише като арабски доктор, хем грозно, хем обратно. Тях никога не ги хваща намаление, но ще търся код за 10%. И с поне 1 книга и 2 пъзела, много лесно се класирам за БД. Продължавам тайничко да се надявам да върнат стария праг за БД.

# 643
  • Варна
Нещо не ми хванаха окото днешните намаления. В Любими само Кобъл и Гибсън са с над 30%, всичко останало е 20. Ми не ми се връзва с черен петък. До последно ще чакам да видя.

# 644
Ще пестим пари;)

Общи условия

Активация на акаунт