Пъзели 48

• 21 653
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Бухтичка, ако все още са свободни да знаеш, че имам мераци към мъчителния трефл от 1500 части, както и към двете сладки лами, алпаки или каквито са там.

# 106
  • Русе
Флрисаа ,бързо да стъпиш на крака.Не си изгубила чувство за хумор,което е добре

Neita,бих искала първия пъзел,

# 107
  • Варна
Благодаря, дами, за пожеланията за бързо оздравяване, дай Боже.

# 108
И от мен бързо възстановяване. Почивай, чети книги, гледай филмчета:)

# 109
  • София, България
Зори, аз първия пъзел на Neita толкова го харесах, че си го купих. Даже смятам скоро да го отварям.

Florida, желая ти бързо възстановяване, пък дотогава можеш да се отдадеш на другите две страни на Бермудския триъгълник - книжки и филмчета. Heart

# 110
  • Русе
Зори, аз първия пъзел на Neita толкова го харесах, че си го купих. Даже смятам скоро да го отварям.
И мен много ме привлича този Карл Ларсон,не мога да обясна по каква  причина.Но ми изглежда и много приятен за редене.Сега съм в очакване Neita да ми го изпрати :green_hear
t:

# 111
  • София
FloridaM, на 8 книга от 15 съм с една поредица - да ти пратя Киндъла, да я прочетеш до края и да ми я разкажеш после на две на три? 😁 шегата настрана- оправяй се бързо и слушай докторите!

От мен първият ми Corner piece - добре е, но хлабава сглобка. Йоанска, да отделям ли рамката?

# 112
Извинявам се за спама, но коя е поредицата от 15 книги, че ми стана интересно?.За Колелото се сещам, но не помня 15 ли бяха или 16.

# 113
  • София, България
Още един от 500 части, Клементони и вече отворих един от 1000 пък да видим.

Следващият е този:
https://www.amazon.co.uk/Gibsons-Village-Jigsaw-Puzzle-Pieces/dp/B004GUSVNI

# 114
  • Варна
Тони, благодаря ти, но четецът ми е зареден с книги, а и на хартия имам. И на мен ми стана интересно коя е тази поредица.
Този пъзел със слънчогледите толкова ли е труден? Аз не го редих като пътуващ, но колкото повече го гледам, толкова повече ми се иска да го имам.

# 115
Завършен с 10 повтарящи се парчета и нито едно липсващо. За първи път ми се случва чак толкова много да има, но ако не ме лъже паметта, една жена във ФБ май беше редила пак този и имаше също много повтарящи се.

# 116
  • Варна
Леле, аз го имам, отлежава чисто нов. Да взема да го отворя тия дни...

# 117
  • София
Спокойно аз имам два такива Simple Smile единия си го купих, а другия ми го подариха. Да взема единия да го наредя Simple Smile
Флорида бързо да се оправяш.

# 118
Пъзел Cobble Hill от 1000 нестандартни части - Камион с цветя Heart Eyes

# 119
  • София
“Колелото на времето” е поредицата, да Simple Smile Не ми харесва стилът на писане, но ми харесва историята и положението е “ако може някой да посъкрати тази мъка” 😂

Angel_baby, кога го купи, че го и нареди… вчера се чудех дали да го сложа в Любими, а ти вече го приключи 👌
Пъзелът със сезоните кой ще ми го продаде, моля? 😂 Еве, да купя единия твой?

Общи условия

Активация на акаунт