Пъзели 48

• 21 648
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Тони винаги Simple Smile трябва да се видим да ти дам дървото и едни сезони

# 121
Cherry Pazzi 1000 Glamour Bouquet

Бухтичка, този зелен Трефл,който те е затруднил, помня преди една година, точно по това време, толкова много го исках, а после не знам какво се случи, но така и не го купих.

Флорида, дано бързо да ти мине, без никакви лоши последици.

# 122
Привет от страхотна Барселона. Ние сме на крак цял ден и не съм ви чела. Тони, няма да се разсърдя да я отделиш Simple Smile Големи красоти, Angel baby, много сладки кученца. Ще се разделяте ли?

# 123
  • Свищов
Тони, благодаря ти, но четецът ми е зареден с книги, а и на хартия имам. И на мен ми стана интересно коя е тази поредица.
Този пъзел със слънчогледите толкова ли е труден? Аз не го редих като пътуващ, но колкото повече го гледам, толкова повече ми се иска да го имам.

За мен е труден, но му се вижда края. Като направиш една по-голяма част, някак си около нея се понапасват вече парчетата.

Остави се....на ММ много му хареса и иска да си го купим и да го редим пак, за да го окачим. Аз му казах, че нямам нерви и търпение втори път да го редя, едвам този ще наредя. Утре би трябвало да е готов.

# 124
Ако наистина толкова иска да го окачите, може да поръчаш нов и да залепите този:) Надявам се, да не се подразни някой от предложението ми:)

# 125
  • Свищов
Тя и Весе ми предложи, но ще да въздържа за сега. Нямам къде да го сложа просто. Ако един ден направим разместване и пренаредим текущите пъзели по стените - може би, но пак ще го наредя. Не ми пречи да редя реден пъзел. Нещо като четене на книга втори път или гледане на любим филм отново и отново.

# 126
Едит - цял е😃

Black sea, 1000 части

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 10:50 от Hot Summer

# 127
  • София
Майко, колко много теми са минали покрай мен без да ги видя. Не успях да изчета всичко, но видях, че sali има внуче! Честито, да ви радва много много!
Идвам за отчет Grinning Последно време Лори не ме оставя много да не и обръщам внимание и последния пъзел ми беше супер зор, по 2-3 парченца на ден, та за капак се и разболях, та нещо не ми вървеше въпреки, че мнооого ми хареса като го видях.
Долината на виното е готова да замине при следващия. Според списъка следваща е Vese Vese, но ако някой друг има път към Студентски или иска да му го пратя с куриер да свирка Simple Smile

# 128
Шмид 1000ч

# 129
  • София
Готови са градините на Гибсънс, благодаря на Мона Лиза. Днес ми е ден за градинарство, разчистих разни изсъхнали цветя по сандъчетата на балкона. Поработих, демек, за да мога с чиста съвест да отворя нов пъзел Joy
Пиша на Евето.
Флорида, как си, пооправяш ли се? Стягай се, че няма кой да гледа внуците Grinning

# 130
  • Варна
Пу-пу, оправям се по-бързо от очакваното. Явно пожеланията ви за бързо оздравяване са подействали. Благодаря на всички.  Още основно лежа, но започнах по малко да щъкам из вкъщи.
Сали, вярно, трябва да се стегна... Сега имам съмнение, че без баба утре внукът ще пропусне градината, защото мама няма да успее да го заведе.

# 131
Крисинка, аз ще пътувам до 5ти. Може след това или пък някой друг да го вземе междувременно.

# 132
  • София
Флорида много си ги разглезила. Днес редене на пъзел ми беше разместване на стаята на децата защото мрънкаха за разместване.

# 133
  • София
Еве,  на тетрис си го докарала Joy

# 134
  • София
Един White mountain, който взех от Мона Лиза (благодаря й!), промени мнението ми за марката и сега ще ходя да зяпам в Озон Simple Smile

ММ взе от sali пътуващите видри и ще ги започна след втория Corner piece (рамката му е готова днес). До края на седмицата се надявам да съм приключила с двата.
Скрит текст:
Само лошо, че ММ взел и пари от sali за един пъзел, който исках да й подаря, ама то мина толкова време, че и тя сигурно е забравила. Понеже ми дава да й редя пъзелите преди да ги отвори дори, все искам да й подаря някой мой, който да й хареса; в този ми беше надеждата. А тя надлежо му го платила жената, докато той пък беше непредупреден, че е подарък. Пак ги забърках едни... ще се оправя, де, не е умрял човек; ама може ли да съм такава Animal Chicken

Общи условия

Активация на акаунт