Пъзели 48

• 21 653
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
Флорида, и от мен имаш пожелания за бързо възстановяване Hug Радвам се, че на добре вървят нещата Blush

Тони, аз ти казах и за моя дето искаше да ми го подаряваш, той мъжа ти ще вземе парите без да се усети Joy

Елфи, за теб са двата, само да се пооправим още малко и ще трябва да се видим вече Blush

HighSpeed, пазя ти го Blush

Мона Лиза, хубаво викаш за зобенето, ама до пъзелманията има ехееей, освен да го отворя и да го наредя пак Joy

Най-сетне имаме билет за пъзелмания, в последния момент Joy Те пуснаха пак игра за безплатен билет в инстаграм и викам хайде още веднъж да опитам, тегленето било в петък. Влизам в петък - няма теглене. Обзема ме лека паника, че докато чакам може да забравя да си купя билет и си слагам напомняне на телефона да си купя на следващия ден. Но още сутринта се присетих и викам чакай да погледна - има теглене и най-сетне съм спечелила Smile Добре дошло ми дойде, сега само се моля съотборничката да не се тръшне нещо, че много вируси, много нещо, ние още се влачим. Та така, вече напълно официално сме си в неделя сутринта.

Fairy Bookcase
1500 части
Trefl

Аз вече ви казах, много ме измъчи този пъзел. Беше ми допаднало изображението на Ейми Стюарт, никой друг неин не ме е мъчил и някак не очаквах да е толкова труден. Към илюстраторката мога да кажа само едно:
Ейми, това, което си направила, не е библейско.
Това, което ме влуди най-много, е че имаше повтарящи се елементи. Тук маргаритки, но и там маргаритки. Тук сини цветя, но и там същи и на другото място и няма край, безкрайно трудно ми беше да определя кое от къде е точно.

# 136
Разкошен е този пъзел!
Успех в неделя!

# 137
  • София
Тони, може ли такива приказки от свой човек Grinning Всичко е точно. Важно е транспортния коридор да се поддържа.
Но пък и хубава кокошка си сложила Joy chichen, в интерес на истината Grinning

# 138
Бухтичка, спокойно, когато можеш тогава. Изобщо не са ми спешни имам толкова други, които чакат ред Simple Smile  Аз обичам големи пъзели, защото мога да си редя месец и да се наслаждавам на спокойно на охлювския напредък Simple Smile

# 139
  • Варна
Благодаря, Бухтичка.
Тръгваш с късмет на състезанието, дано и да ви се падне късметлийски пъзел.

# 140
  • Свищов
Ето и красотата на слънчогледите. Разкошен пъзел. Мнението си за трудността го казах, но все пак сумарно за 5 дни го наредихме, като 2 дена по-усилено. Пращам го към следващия.

# 141
  • Варна
Току-що получих мейл, че в озон има нови пъзели на Black sea.

# 142
  • София, България
Свърших го снощи:

Отворих един чисто нов на Корнър пийс, от последните ми от ибей, май имам още 2 и се приключват.

# 143
Бързички са, към началото на седмицата ги пуснаха Joy

Вениии, какви ги дириш в първите пъзел теми ти Joy Гледам в известията - Пъзели 4 и си викам Тони да не е пропуснала да сложи последната цифра на темата или някак е отрязана Joy А то наистина било Пъзели 4 от 2009-та година Joy

Отворих си последния Трефл, хилядарка с вълци. Откровено казано когато ги взех двата от Самърчето си мислех, че вълците ще са по-трудни Laughing Но нямат нищо общо с онази гадост на Ейми Joy Обаче доста ме дразнят как влизат където си искат парчетата. Обмислям да саботирам отбора ми, за да не ми се налага да редя Трефл и на финал Joy

# 144
  • София
Те на повечето марки парченцата влизат на повече места, ще трябва да свикваме.
А за номера на темата, и аз със сигурност щях да си помисля първо, че съм пропуснала цифра Joy

# 145
Ето и амебките от мен. Много забавни части, определено съм фен на нестандартните. Само дърветата ме озориха, ама кой харесва клони? 😂

Писах на всички останали по списък и казаха, че нямат възможност в момента да го вземат. Някой друг да го иска?
Тази седмица ще засиля и Крайбрежния към Бела. Hug

# 146
Те на повечето марки парченцата влизат на повече места, ще трябва да свикваме.
Факт, не знам дали има марка, от която да не съм успяла да натъпча парче на чуждо място. Но при Трефл са категорично най-много.

# 147
  • София
Аз отдавна не съм редила техен, май е време да опресня впечатленията си Simple Smile Иначе, при Равенсбургер не съм успявала. Май имаше още една марка от тези със стандартните части, но не се сещам в момента коя - не е Schmidt или Falcon. При нестандартните май по-трудно се наместват на грешно място -  сега като се замислих, с Eurographics и Cobble hill не помня да ми се е случвало.

# 148
Бързички са, към началото на седмицата ги пуснаха Joy

Вениии, какви ги дириш в първите пъзел теми ти Joy Гледам в известията - Пъзели 4 и си викам Тони да не е пропуснала да сложи последната цифра на темата или някак е отрязана Joy А то наистина било Пъзели 4 от 2009-та година Joy

Отворих си последния Трефл, хилядарка с вълци. Откровено казано когато ги взех двата от Самърчето си мислех, че вълците ще са по-трудни Laughing Но нямат нищо общо с онази гадост на Ейми Joy Обаче доста ме дразнят как влизат където си искат парчетата. Обмислям да саботирам отбора ми, за да не ми се налага да редя Трефл и на финал Joy
Какво да ти кажа, човек без работа Joy
Беше ми интересно да видя,, в началото какво се е редило", но за съжаление, повечето от линкове не се отварят и някъде на четвърта или пета тема се отказах Blush
Между другото, много се впечатлих от организациите за общи поръчки от чужбина, евала Blush

# 149
  • София, България
Медчо Пух, според мен ги питай дали изобщо искат да го редят, ако ли не можеш да го върнеш на Сали.

Голямо вълнение ме е обхванало вече за състезанието. Сега ми се струва, че ще е доста по-честно, защото никой няма да е изкупил пъзелите и да ги е редил до посиняване.

Общи условия

Активация на акаунт