Радвам се, че на добре вървят нещата 
Тони, аз ти казах и за моя дето искаше да ми го подаряваш, той мъжа ти ще вземе парите без да се усети

Елфи, за теб са двата, само да се пооправим още малко и ще трябва да се видим вече

HighSpeed, пазя ти го

Мона Лиза, хубаво викаш за зобенето, ама до пъзелманията има ехееей, освен да го отворя и да го наредя пак

Най-сетне имаме билет за пъзелмания, в последния момент
Те пуснаха пак игра за безплатен билет в инстаграм и викам хайде още веднъж да опитам, тегленето било в петък. Влизам в петък - няма теглене. Обзема ме лека паника, че докато чакам може да забравя да си купя билет и си слагам напомняне на телефона да си купя на следващия ден. Но още сутринта се присетих и викам чакай да погледна - има теглене и най-сетне съм спечелила
Добре дошло ми дойде, сега само се моля съотборничката да не се тръшне нещо, че много вируси, много нещо, ние още се влачим. Та така, вече напълно официално сме си в неделя сутринта. Fairy Bookcase
1500 части
Trefl

Аз вече ви казах, много ме измъчи този пъзел. Беше ми допаднало изображението на Ейми Стюарт, никой друг неин не ме е мъчил и някак не очаквах да е толкова труден. Към илюстраторката мога да кажа само едно:
Ейми, това, което си направила, не е библейско.
Това, което ме влуди най-много, е че имаше повтарящи се елементи. Тук маргаритки, но и там маргаритки. Тук сини цветя, но и там същи и на другото място и няма край, безкрайно трудно ми беше да определя кое от къде е точно.
Всичко е точно. Важно е транспортния коридор да се поддържа.
Аз обичам големи пъзели, защото мога да си редя месец и да се наслаждавам на спокойно на охлювския напредък

Но нямат нищо общо с онази гадост на Ейми