Пъзели 48

• 21 645
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Мисля, че мога да се разделя с тези, ако някой проявява желание

# 616
Бухти, на теб много ме е яд, толкова си бърза, толкова си добра, такива сложнотии редиш и си все неуверена.
Освен това съм и песимист по душа Satisfied
Но ако си мислите, че не съм дала всичко от себе и не съм била нахъсана, не е така. Наистина се надявах, че ще успеем да се закачим в десятката и мислех, че имаме реален шанс. Но предвид двете ми предни участия на финал си беше напълно очаквано. Кофти ми е само за съотборничката ми, тя определено беше по-разочарована, само да не вземе да ме смени, че читавите хора тук са кът Joy Аз все пак се надявам да се пробваме някой пък с HighSpeed, бих участвала в две групи, за да редя и с нея Blush
А за сложните неща дето ги редя не си много права. Аз също обикновено си харесвам пъзели, които са ми лесни.  Онзи Трефл дето ми идеше да го изгоря една жена във фб - и аз го редих, много приятен и лесен беше Joy Ама тя реди някакви от невъзможните като евето.
И сега с този 2-хилядник съм още под кривата круша, хич не върви. Не знам, може и да съм излязла от форма от толова нямане на време да редя.

Ох, много ми харесва този с мини частите дето пак го показа евето, ще гледам да го взема сега на черния петък, дано го намалят...още, че май и сега е малко намален.

# 617
  • Русе
Йоанка,аз си харесах два. Първия на Huadada и Anatolian

# 618
А за Алекс нека видим какво ще стане. Големия Алекс след като спечели беше с друг съотборник и се представиха значително по-зле, така че не е гаранция, че ще реди толкова бързо с всеки и малкия.
Предполагам, че никой не е проявил интерес, но местата за отборното на Вретено били свършили, все пак са ограничени от мястото. Той сигурно пак ще е там понеже те не знам дали налагат някакви ограничения Grinning

# 619
  • София, България
Бухтичка, все пак във вашата квалификация бяхте първи, просто явно и на теб като не ти допадне много, много даден пъзел и ти се увеличава значително времето за редене. Нямам търпение да обявят някоя Соло Пъзелмания, по възможност без Блек сий.

# 620
  • Варна
Силно се изкушавам за онзи пъзел с големия ботуш на Йоана, но толкова да мразя Арт, само това ме спира...

# 621
Силно се изкушавам за онзи пъзел с големия ботуш на Йоана, но толкова да мразя Арт, само това ме спира...
Ако знаеш с какво желание го купих. Ама стои вече почти две години, явно няма да го редя Sad Зори, пиша ти направо

# 622
  • Варна
Много я искам тази картинка на пъзел, но на читава марка.

# 623
  • София
sali баткото само беше уведомен и даже ще ги плати от неговите пари!!! Защото е мързеливец! Малкия ще получи и той някакви рестрикции, че нещо се излага в последно време.
Бухтичка ако искаш пъзела кажи защото не е зле да намалявам бройката Simple Smile
При мен също е затрупано от пъзели и уж намалявам, но ей на все поръчвам Simple Smile

# 624
  • Варна
Очаквам със страх черния петък. Мисля, че яко ще се олея...

# 625
  • София
Еве, ти ще ме надминеш Grinning
Ей това веднага го сложих в категорията "невъзможни".

https://www.ozone.bg/product/pazel-iello-ot-1000-chasti-elementa … -dragon-hatchery/

# 626
  • София
Това е много яко.

sali не може да продължава така и единия и другия. Малкото да не се мине на домашното пише само отговор и последното домашно е цялото червено! А големия го тресна пубертета и е мега зле.
Разчиствам си гугъл снимките и тази година съм наредила 53 пъзела до днешния, а има още месец и половина. Замислям се дали няма и някой да съм изтрила снимките. Обмислям за догодина да направя галерия в таблицата за да е по-лесно броенето Simple Smile

Последна редакция: нд, 13 ное 2022, 19:50 от евето

# 627
  • Варна
Обмислям да се разделям с този пъзел. Наредила съм само единия, тия дни ще видя сметката и на другите три. Но съм изключително възмутена от влошеното качество на този Гибсън спрямо предните на същата марка, които ми минаха през ръцете. И не смятам да го задържа. Ако има мераклии, да пишат. Гледам, че редовната му цена е около 40 лв, сега е намален на към 30, аз сигурно ще му търся 20 или нещо такова.

# 628
Аз виждам тук таме вече намалени книги, от пъзелите сякаш не.

Линкът води тук, но още не е активна страницата
https://www.ozone.bg/black-friday/

# 629
Йоана, ето този беше харесала. Имам и един на Дисни на Клементони, който трябва да изровя някъде из гардеробите, защото това, че не съм нареждала, не значи, че не съм трупала Joy. Аладин го започнах днес. Ако не липсват части, ще ти ги засиля след Нова Година, че аз бавничко нареждам.

Общи условия

Активация на акаунт