Пъзели 48

• 21 640
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
  • София, България
Е, то нали всеки ден ще намаляват цени, те стоят още старите намаления, така и не ги махнаха. Предполагам, че ще има продукти, които ще са намалени с повече, въпреки че сега стоят с -20% например, защото това е още старото намаление.

# 646
Трябва да купя работни тетрадки по писане на младежа, че пише като арабски доктор, хем грозно, хем обратно. Тях никога не ги хваща намаление, но ще търся код за 10%.
FloridaM
Скрит текст:
Код: KSA209
А за да се научи да пише красиво:
https://www.ozone.bg/product/tetradka-za-tehnichesko-pisane-16-lista-ofset/

# 647
Чувствам се леко прецакана Sad
Подхванах да редя трапезата на баба, той този толкова му прилича, като нюанси, цветове, даже и като усещане ...

# 648
  • Варна
Благодаря за кода, ще се възползвам. А за писане технически шрифт е много рано. Първо да се научи да пише ръкописно, 6 годишен е.
Махнаха някои намаления. Имах една фрегата в любими, която чака ред, а днес вече е на пълна цена.

# 649
  • Русе
Чувствам се леко прецакана Sad
Подхванах да редя трапезата на баба, той този толкова му прилича, като нюанси, цветове, даже и като усещане ...
Двата колажа са на една и съща авторака.Предполагам от там идава  усещането за еднаквост.

# 650
Флорида, пробвай и с код dk19. В кошницата имам книги и ми излиза по-голяма отстъпката с него.

# 651
  • Варна
Тези кодове дават 10%, благодаря. За работните тетрадки не очаквам да има по-голямо намаление. Но в петък ще е пазаруването.
Половината е готов. Възползвах се, че парченцата бяха в 3 торбички.

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 13:07 от FloridaM

# 652
Голяма тишина, никой не поръчва. И аз даже още държа, да не повярваш. Викам си поне до утре да устискам, все е нещо Joy

Карън е качила видео за състезанието, не знам дали е първо или единствено, не съм го гледала и не знам кога ще имам време - https://www.youtube.com/watch?v=ub5JLHa_57k

Във фб вече има снимки на хора, които редят новия най-голям пъзел (60-хилядника) и не е направен много добре за съжаление, има оплаквания, че не се съединяват добре отделните части, остават дупки между някои парчета и изображението не е съвсем добре подравнено (което може би е нормално в някаква степен). Някъде бях гледала, че Равенсбургер винаги оставят като празно място там където се съединяват частите, тоест не празно, но да няма нещо съществено нарисувано, явно за да не се получават такива разминавания. Или поне преди е било така, сега си имат и големи пъзели с цели изображения без разделение.

Едит -  тръгнах да гледам предното й видео за нейния пъзел
Пъзелът ще се предлага международно догодина.
Пъзелът няма да се произвежда в по-голям размер.
Не е изключено да го произведат в по-малък, най-вероятно 1000 части.
През пролетта ще пусне друг пъзел по всяка вероятност 1000 части.
Постояно обяснява за някакви foam boards, което на нищо не ми приличаше, но като го минах през преводач се оказа, че му викат пенокартон на български. Ще се ходи пак до Слънчоглед да го потърся това чудо. Изглежда ми по-удобно за сортиране на парчетата в някои случаи. Когато са в кутия някак ръбовете ми пречат.

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 15:06 от Бухтичка

# 653
  • гр. София

Чудесен пъзел. Проблемът си беше в мен Simple Smile

Да, това с таксата до магазин го видях, но пак е безплатна, ако покупката е над 50лв.

# 654
  • гр.София
Докато намалението не стане 50% не ми го хвали Joy

# 655
Някой случайно да има този пъзел?

# 656
Йоанка, една жена ми го е обещала и го чакам. Ако искаш мога да го засиля към теб.

# 657
Най-накрая успях :
Реденето му беше прекъсвано от други и се проточи във времето, но вече е време да помисля за следващия.

# 658
  • София
elfi, чудесен е! Изглежда ми труден, така че поздравления!

Един готов и от мен; напоследък много ми харесват големи парченца.

# 659
Йоанка, една жена ми го е обещала и го чакам. Ако искаш мога да го засиля към теб.
Да, супер. Да не е Павлина Николаева?

Общи условия

Активация на акаунт