Подготовка за малкия човек - тема 21

• 38 373
  • 744
  •   2
Отговори
# 510
Аз използвах на Томи Типи, а защо не ползвате там тенджера и на котлона с вода за няколко минути са стерилизирани.

# 511
Защото се застояваме на село повечко време и ми е по-удобно да сложа всичко в стерилизатора и да не го мисля. А и предпочитам да са ми изсушени шишетата.

# 512
Този стерилизатор на Кикабу също суши ли? Защото повечето нямат тази функция. Като се стерилизират във вряща вода, изсъхват за 3 минути. От стерилизатор без функция сушене остават дълго време на капки

# 513
Да, стерилизатора на Кикабу има функция сушене и затова ми е удобно.

# 514
Здравейте дами,
Искам да попитам какви са ви отзивите за гнездото на cotton hug? Има ли някаква фрапираща разлика с тези който са една идея по-евтини?

# 515
Аз го имам и съм страшно доволна.  Ползвам го постоянно,  но не мога да кажа дали има разлика с бюджетните ,тъй като нямам и не съм виждала Simple Smile
Матрачето е хубаво и твърдо, не е просто плат.

Здравейте дами,
Искам да попитам какви са ви отзивите за гнездото на cotton hug? Има ли някаква фрапираща разлика с тези който са една идея по-евтини?

# 516
Стерилизатор със сушене е този на Лорели.

# 517
Два въпроса, които ми изникнаха покрай прането.
Тези от вас, които ползват сушилня за бебешките неща И имат от вълнените топки за сушене - ползвате същите, които ползвате принципно, ползвате други или за бебешките не ползвате. Защото то хубаво всичко се пере отделно, но сега се усетих, че топките в сушилнята са си едни и същи, независимо какво пера Simple Smile Не мисля, че е голяма драма, но да се допирам за мнение Simple Smile
Втори въпрос - бархетните кърпи. Сдобих се аз, подозирам отговора, но пак - да си питам - от коя страна се слага към малкия човек? От мекичката?

# 518
Тия топки аз ги ползвам само за зимни якета, за да ги разпухват по-добре. За дрехи каква им е ползата? Ако правят нещо специално да взема да ги ползвам за всичко 😁

# 519
Абе знам ли... Водят ги, че свалят времето за сушене. Отчитайки, че от както имам сушилня имам и топки не съм сигурна дали вършат работа, нямам много пазя за сравнение, но си стоят вътре по дефиниция Grinning буквално - не ги вадя. За това чак сега се замислих.

# 520
Бих ползвала същите топки.
Аз пера и суша заедно, всичко с бебешки препарат.
Бебето ще прекарва толкова време върху вас и вашите дрехи, че топките не са никакъв проблем.

# 521
Ползвам същите топки с всяко пране-както нашето, така и на бебето. Стоят си вътре, не ги вадя въобще.

# 522
Нали в сушилнята дрехите са винаги чисти, чак такова делене, все пак бебето живее и се докосва до всеки от вас и вашите дрехи, които носите. Аз лично никакви топки не ползвам, но не бих подменяла за бебешки дрехи.

# 523
  • до най-прекрасния мъж
Тия топки аз ги ползвам само за зимни якета, за да ги разпухват по-добре. За дрехи каква им е ползата? Ако правят нещо специално да взема да ги ползвам за всичко 😁
+1. За другото пране не виждам никаква полза, така че не ги слагам само да ми тропорлясват. С топки, без топки, времето за сушене и крайният резултат са еднакви.
Иначе, да, бебето стои гушнато почти постоянно първите месеци, а и после. Чак толкова не бих се вживявала. Нали перете в една и съща пералня. По дефолт дрехите на възрастните са по-замърсени от бебешките. Да не би да перете и в отделна пералня? Не се вманиачавайте чак толкова. Като започне да ближе пода и прозорците, да лази, да се търкаля, да пъха всичко в устата, топките ще са последна грижа.
Маниак съм на тема чистота, но и с това претръпнах.

# 524
  • Варна
Здравейте момичета! Имам питане какъв  бебешки перилен препарат ще препоръчате.

Общи условия

Активация на акаунт