Подготовка за малкия човек - тема 21

• 38 368
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Ариел бебе

# 526
  • София
Здравейте момичета! Имам питане какъв  бебешки перилен препарат ще препоръчате.
Аз бях доволна от Сано (бебешкия). Даже и в момента пера със Сано (не бебешки).

# 527
  • Германия
От 6 години ползвам само Denk mit Ultra Sensitive на dm, много съм доволна от него, най-вече защото не е ароматизиран

# 528
  • Варна
Denk mit Ultra Sensitive течен или прах използвате?

# 529
За праха - аз използвам Сано Максима бебешкия за малката, а за нас - същия и бебешки омекотител. Много съм доволна, мирише супер.

Имам един въпрос - ако може, да ми препоръчате сгъваем матрак 60/120 за кошарата при родителите ми, защото мисля, че ще е по-удобно за тях и за бебето няма да е проблем ( виждам, че са по-тънки тези матраци ). В друг град сме и като ходим на гости ще е няколко пъти в годината за няколко дни, да не го обикалят този матрак само като не сме там и затова клоня към сгъваем. Мерси 🥰

# 530
За праховете, ползвала съм Ариел, Персил, Сано, Бочко, Тео, вероятно и други, които не се сещам сега. Освен аромата, разлика друга за мен няма. С всички прането е било еднакво чисто. Вземете аромат, който ви допада и толкова.

# 531
За бебето ползвам бебешкия Сано на прах. Майка ми пък пере неговите неща у тях с бебешкия Фрош пак на прах. Течен перилен препарат за сега не бих ползвала

# 532
  • София
Здравейте момичета! Имам питане какъв  бебешки перилен препарат ще препоръчате.

Аз съм се насочила към лилавата опаковка на Тео бебе и даже смятам утре да го купя, сега видях, че са пуснали и омекотител пак същия, но ако не е той, също ми хареса един Sensimo със жирафчето отпред който е.

# 533
  • au bout du monde
Пера с Тео бебе ( най-много ми харесва, дори и наши дрехи съм прала) без омекотител.

# 534
За бебето ползвам бебешкия Сано на прах. Майка ми пък пере неговите неща у тях с бебешкия Фрош пак на прах. Течен перилен препарат за сега не бих ползвала
Alison parker, може ли да попитам, каква е причината? Аз пера с течен Фрош, откакто се е родил.

# 535
И с двете деца ползвах бебешкия Сано. Доволна съм.

# 536
Аз ползвам Persil Sensitive Gel, по препоръка на дерматолог, заради атопичен дерматит при детето. В допълнение пускам повторно програма за плакнене, за да не останат следи от препарата.

# 537
Magic1720 според мен течния препарат не изпира толкова добре като праха. Имам чувството, че заедно с омекотителя само полепват по маркучите и вътрешностите на пералнята и се получават ужасни наслагвания. Омекотител също не ползвам, защото са бъкани с вредни химикали и аромати, абсолютно ненужни за бебето/детето. А и дрехите си излизат достатъчно меки от сушилнята.

# 538
  • Вестерос
Аз ползвам Бочко сензитив течен и за сега съм доволна. Омекотител не слагам.

# 539
  • Германия
Denk mit Ultra Sensitive течен или прах използвате?

Прах използвам

Общи условия

Активация на акаунт