Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 11

• 27 034
  • 702
  •   1
Отговори
# 255
Да, но по друг начин. Май беше "Как започва Гордост и предразсъдъци" и този цитат беше един от отговорите.

# 256
Въпросът за Ана Каренина не е ли задаван и друг път? Някак познат ми звучи
Мисля,че го задават за втори път.

# 257
  • София
Много слаб участник, голямо разочарование
Сега жената ми вдъхва доверие. Simple Smile

# 258
И странно, въпросът за куркумата ми беше тъмна Индия, а въпросът за малахита ми звучи като подигравка за тези пари. Което показва колко сме различни в познанията си.

# 259
  • София
Джери Магуайър

# 260
Е, аз имам всякакви бижута и обичам минерали, така че този тип въпроси ми звучат смешно. Но явно има хора, които не носят такива неща и не се интересуват.

# 261
  • София
Много рано обаче взе втора сигурна сума, което ме навежда на мисълта, че няма да рискува и ще си тръгне при първа възможност с по-добра сума...

# 262
И странно, въпросът за куркумата ми беше тъмна Индия, а въпросът за малахита ми звучи като подигравка за тези пари. Което показва колко сме различни в познанията си.
Корени куркума съм виждала в Лидл. Може да погледнеш, ако ти е интересно как изглежда

# 263
Продава се на много места. Веднъж си взех, защото уж била полезна - люти ужасно!

# 264
  • София
Изключително елементарни въпроси към последния участник. Той изгърмя 2 жокера за тях. Много зле, много.
Слаб ден.

# 265
  • Sofia
Продава се на много места. Веднъж си взех, защото уж била полезна - люти ужасно!
Тя не люти.
Сигурно си взела джинджифил.

# 266
Или люто къри, в което има куркума. Куркумата няма изявен вкус или аромат.

# 267
Възможно е да бъркам с корен от джинджифил... Все пак, струва ми се, че беше куркума. Следващият път когато пазарувам и ако има, може да взема малко пак, за да установя разликата.
П.п. за суров корен става дума, не за къри.

# 268
Ясно, щом е бил корен, е джинджифил. Куркумата у нас се продава на прах, дори не е много лесно да се купи чиста.
Единственият корен куркума, който е попадал в мене, беше от поръчка за цветя, и доста години ни радваше в работата с красивия си дълготраещ (по над месец) цвят.

# 269
Корени куркума съм купувала и от Лидл, и от Кауфланд.

Общи условия

Активация на акаунт