Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 11

• 27 016
  • 702
  •   1
Отговори
# 360
  • Русе
Това момиче не е за там.
Като я слушам как говори, мога да си представя как пише. Не трябва ли да имаш съответното образование преди да започнеш да публикуваш текстове (нямам предвид блога ѝ ), или чукча не читатель, чукча - писатель.

# 361
Май за огромно мое съжаление колкото са по-млади, толкова по-малко знаят, включително неща, учени в училище.
Не разбирам защо когато цялото знание на света е на разстояние на един клик в телефона им, са толкова зле...
Надявам се, че има много знаещи и интелигентни млади хора, но те просто нямат желание да ги гледат по телевизията.

# 362
Аз се сетих за Чекпойнт Чарли заради романите за Джейсън Борн Wink

# 363
Все пак археолога биваше.Момичето беше пълна скръб.Днес предаването ми се стори някак по-кратко.

# 364
...
Не разбирам защо когато цялото знание на света е на разстояние на един клик в телефона им, са толкова зле...
Надявам се, че има много знаещи и интелигентни млади хора, но те просто нямат желание да ги гледат по телевизията.
Може би точно затова. Защо да се мъчиш да помниш нещо, като можеш да кликнеш, прочетеш и забравиш!?
А че има умни и знаещи млади, има. И в предаването сме ги виждали 🙂

# 365
  • Велико Търново
Точно заради това, да. И отделно от написаното от птица, ние се учехме и помнехме неща дори и в процеса на търсене на информация. Сега като всичко се получава наготово, този процес просто липсва. Липсва и четенето с разбиране. А реално то е в основата на помненето.

# 366
Моите наблюдения са, че тези млади, които най-много се натискат да чупят стереотипи, обикновено са забележително прости. Но когато се появят доказателства за това, или се озлобяват и започват да твърдят че техните (несъществуващи) знания са по-важни от нещата, които се учат в училище и университетите, или започват да си измислят оправдания.
Има знаещи млади хора, но те определено не са от този тип, който се промотира.
Между другото, (споделям тук, защото говорим за знаещи млади хора) мисля да пиша предложение до Голямото преследване, да уволнят Дама пика и да назначат на нейно място Симеон от Последния печели. Трябва да се дава път на младите Wink

# 367
Леле, pppqqq, снощи само като си отвори устата това момиче след гръмкия анонс на Билалов, и казах на мъжа ми: "Тая девойчица колко е стереотипна, милата."
Абсолютно споделям мнението ти, такива са и моите наблюдения, включително от контакти в работата ми.

# 368
  • София
Жалко за археолога, рискува, целеше се по-далеч и реши да си запази жокера и не го виня. Браво за въпрос за шорттрека, аз го знам разбира се, даже още ми е пред очите този куриозен случай.
Но той сякаш логически стига до не го, не мисля, че го знаеше. Не знам, но много ме впечатли.

Момичето не ми се коментира.

# 369
Бретан, ама друг път… 🙄

# 370
И според мен е Елзас - "кухен" е от немски.

# 371
Фламкухен е немска дума, а в Елзас говорят немски.

# 372
Уж е била там… толкова не може да зацепи.

# 373
Този го рекламираха - ще стигне до 10 000, ако не греша.

# 374
А,дано стискам му палци!

Общи условия

Активация на акаунт