Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 11

• 26 961
  • 702
  •   1
Отговори
# 585
На мен нищо от изброеното не ми пречи.
Много по-нелепо ми звучи, когато Орлин Горанов пита някой участник за името - онзи каже "Константин", при което Орлин заявява "Ще те наричам Кики" (или нещо подобно). Чудя се Орлин на какво се съкращава...

# 586
На мен диадемата с елхичката ми беше ултра нелепа, ама чак да ми пречи? разбира се, че не ми пречи нито диадемата, нито как анонсира рекламите - и в двата случая не обръщам внимание.

# 587
Нелеп ми е този Билалов. Не е забавен човек, отегчен и надменен изглежда. Всеки опит да го пробутат като забавен ми е твърде try hard.

# 588
Всеки си има вкус; при всички случаи Билалов има много фенове.

# 589
Според мен просто не му допада ролята, която продуцентите са му дали като "бонус". Точно на маймуна се опитват да го правят. Аз, лично, като актьор много го харесвам.

# 590
И на мен Билалов не ми пречи. Кънчев да не беше по-добър! "Пънчев" както го закачаха в Господарите 🙂
Да, един по-раздвижен и забавен водещ не би навредил, но не това е важното и интересното в играта.

# 591
А кой виждате в тази роля, да се справя с лекота и да е забавен, но все пак да не превръща предаването в шоу? Аз не се сещам кой бих искала да видя в ролята на водещ. Може би Георги Тошев би се вписал в концепцията на предаването, но и той не блика от забавност.

# 592
Тези дни гледах малко от Голямото преследване (не по собствено желание) и трябва да кажа, че мнението ми за Кънчев не се е променило - все още не го харесвам.

# 593
  • София
Преди да  започне "Стани богат" е имало кастинг за водещ.
Ники Кънчев каза, че е видял на кастинга: Богдан Томов,
Иван Балсамаджиев и Миодраг Иванов.
Като има такива тв-игри на кастинг за водещ викат актьори, певци, шоумени.

# 594
Изброените не са подходящи за този формат.
Трябва човек, който да изглежда интелигентен, а не забавен, а също и хитър, за да поднася участниците.

# 595
Интересното на формата не е да чете въпросите или да се прави на маймуна, а да насочва играча, да създава разговор в процеса на играта. Кънчев като опитен радиоводещ си беше идеален за това. Лигав актьор би бил също толкова нелеп, така че някой водещ от токшоу ми се струва най-подходящ. Не знам дали имаме такива в момента, тоя формат май вече не се прави.

# 596
Богдан Томов би се справил добре, според мен.
Кънчев беше досаден. Билалов ме дразни как му светкат очичките за хубавичките жени и все се опитва да им помогне.

# 597
Омг, от изброените по-горе Билалов е най-подходящ Grinning

# 598
За мен Билалов се справя успешно. Хем е достатъчно интелигентен за подобен род игра, хем вкарва нотка хумор.
А и флирта му с жените го приемам като част от ролята. Малко закачка, то иначе ще стане академичен вид игра, а все пак концепцията е да е шоу.
Горните изброени въобще не са подходящи. Миодраг Иванов, вЕрно ли?!

# 599
Има си изискване от собствениците водещия да е журналист, до колкото знам. За Билалов са искали специално разрешение.

И на мен "шегите" му не са му смешни, но ги игнорирам.

Общи условия

Активация на акаунт