Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 11

• 26 477
  • 702
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Аз съм толкова безкултурна, че нямам никаква представа за отговора на втория въпрос. За Дачията знам, щото съм консумерка като цялото днешно общество. Wink

П.П. Като повникнах във въпроса и се позамислих, и изключих "Света София" ("Айя София") и Капитолия, но от другите два без Гугъл нямаше да мога да избера, нищо, че ни заляха със снимки покрай палежа на Парижката "Св. Б.". Па то не било и тя, объркАх я. Срам! Grinning

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 17:13 от Магдена

# 16
Миланската катедрала е в готически стил. Това решава нещата.

# 17
Аз мисля,че писателите на въпросите страдат от творческа импотентност. Самите въпроси не са адекватни на сумите, за който се играе.
Гледала съм играта в Англия от самото начало , вкл. епизода с кашлящия офицер.

Понеже все още върви, си направих труда да видя какви въпроси вървят в момента.

За разлика от българската игра, имат четири жокера , като четвъртия е на водещия.

Въпрос за 8 хиляди английски лири ( въпрос Sunglasses.

Въпрос за 32 хиляди лири (въпрос 10)
Може ли верните отговори,моля!
Или ми е зле английския или съм многознайко!Лесни ми се струват,особено втория и за тези суми!

# 18
  • Манчестър
Sause Baus - верните са Дачия и Миланската катедрала.

# 19
На флаговете.

За котката трябваше да каже, че е по-малка от домашна и е страшно сладурска.

П.п.този жокер беше зъл. Затова участниците не трябва да насилват хора да им стават жокери.
Пише се името на кирилица и отговорът излиза - за секунди, без търсене.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 18:30 от pppqqq

# 20
Потресена съм от жокера - за секунди излиза, че е строителна компания. Само като напишеш името.

# 21
При това млад човек...

# 22
Чакай малко. Момчето не заключили на 10 000?

# 23
# 24
Защото водещия го пита дали ще заключва и момчето каза да заключим.. затова ми стана интересно.

# 25
За 20 000.
Не обичам когато хората рискуват, тъй като аз не съм такава и не бих отишла само заради играта.

# 26
  • София
Интересно ми е какви хора са тези, който пишат въпросите…Венчелистчета на картоф?…🙈🙈
Скрит текст:
Teoдор Борисов е трикратен победител в "Минута е много"
март 2022 година са го поканили да пише въпроси  за "Стани богат"
Въпроса за 20 000 лв кой певец е с две различни очи след сбиване-Дейвид Бауи
днес го зададоха в "Последния печели".

# 27
Като цяло въпросите в Стани богат са най-смислени, най-зле за мене са в Голямото преследване, по средата е Последният печели. Въпреки това липсват много области, явно въпросите се пишат от малко хора с ограничени интереси в дадена област.
Аз бих искала да има повече въпроси за древни култури, география, експедиции с научна цел, природни красоти, история, научни и технически открития, истински спортни постижения и други неща за обща култура. А не идиотски факти, които някой е изровил в нета.

# 28
Последният печели има предимство заради това, че няма възможни отговори. Огромна част от участниците в Стани богат само ще стоят и ще си мълчат, ако попаднат в това предаване.

# 29
Последният печели има предимство заради това, че няма възможни отговори. Огромна част от участниците в Стани богат само ще стоят и ще си мълчат, ако попаднат в това предаване.

Това има и плюсове, но и минуси. Без възможни опции или знаеш, или не, докато с опциите можеш да се измъкнеш с логика и разсъждения, което е по-интересно.

Общи условия

Активация на акаунт