Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 11

• 26 954
  • 702
  •   1
Отговори
# 135
Яд ме е на този Билалов! Ако беше някоя женица щеше да й подскаже! Не можем да видим въпрос за 50 хиляди заради него и заради масово тъпи играчи, един да има за цвят и той нарочно го подмами!

# 136
  • София
Яд ме е много, еххх
Жул Верн и за мен беше, ама няма как да го заложа ей така. Всичко можеше да е.

Тук е Диск. Това е класически подвеждащ въпрос.
Женския рекорд е по-голям, защото дискът е по-лек.
Има разлика в килограмите на диска. Лесен въпрос за мен.

# 137
Много хубав въпрос за леката атлетика, има  и логика, не е просто да се знае. Аз не се бях замисляла, но веднага се сетих. А мацката даже и след жокера сбърка и не се сети, макар да е тренирала.

# 138
2 жокера на тоя въпрос и накрая дори не успя да даде верния отговор.

# 139
Диск, разбира се.
Маратон пък е единственият отговор, който можеше напълно да изключи.

# 140
Яд ме е на този Билалов! Ако беше някоя женица щеше да й подскаже! Не можем да видим въпрос за 50 хиляди заради него и заради масово тъпи играчи, един да има за цвят и той нарочно го подмами!

Не е виновен Билалов – човекът просто си върши работата. За това му плащат все пак...
Друг е въпросът, че понякога дразни как точно си върши работата.

# 141
Диск, разбира се.
Маратон пък е единственият отговор, който можеше напълно да изключи.

Всъщност най-невероятният отговор е троен скок. При дългото бягане, макар и невероятно, пак може да има някакъв феномен. Но на троен скок няма начин.

# 142
Бърза игра.
Този го помня от Черешката.

# 143
Това ще е готино и свежо. Дано играе дълго!

# 144
Голям смях с този участник, виждала съм го и в други шоА, но сега откривам наистина уменията му.
И аз се надявам да поиграе повечко.

# 145
Малко по-разчупено ще е с последния участник.
Дано да има и малко повече знания и логика, или поне късмет, за да го гледаме повече.

# 146
  • Пловдив
ПЕрущица! ПЕрущица! Не "ПерУщица"! Grinning

Ама как пък поне единият, Билалов и участничката, не го каза правилно...

# 147
Мислех, че Билалов го каза иронично?

# 148
  • Пловдив
Той май пръв го прочете.
----
Аз не мисля, че маратонът е най за изключване от изброените. Ако човек не се сети, че е дискът, което не е трудно, според мен няма как да изключи точно маратона. Там разликата мъже - жени не е по-голяма процентно, отколкото при по-късите разстояния. Жените отстъпват на мъжете не по издръжливост, т.е. не по броя километри, които могат да пробягат, а по бързина (и в спринтовите, и в дългите бягания) и сила.

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 21:49 от Магдена

# 149
И трите лекоатлетически дисциплини са невъзможни - условията са еднакви. За това логически реших, че дискът е с различна тежест, както се оказа. Въпрос не за знания, а за логика. Гугъл в случая не би могъл да помогне.
Отделно обичам да гледам атлетика. При тройния скок разликата е около 2 метра в рекордите, като дадат резултатите на някой маратон е ясно, че жените са доста по-бавни, същото е за 10 000 м.

Общи условия

Активация на акаунт