Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 11

• 27 031
  • 702
  •   1
Отговори
# 285
А философския камък за 5 бона? Съчетано с алхимик, а тя не знае какво е това алхимик...
Жокерът също.

# 286
  • София
Изложи се Дони, но взе 5 бона.
И това предаване го опропастиха от Олд Скул, ама поне имат пари и раздават яко...

# 287
  • In The Middle Of Nowhere
Предполагам  че става въпрос за монасите капуцини. От филмите ми се върти за някакви монаси от западните държави с кафяви раса.

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 18:49 от angeles

# 288
А, стига, бе! Как може да се яви в Стани богат и да не знае къде се намират Лангерхансовите острови?
Панкреаса, разбира се.
Това днес не се ли учи по анатомия?

Този и за Варолиевия мост няма да е чувал... Да не говорим за апарата на Голджи.

# 289
Като ги гледам младите, май вече нищо не се учи в училище 😢. (това те съм учила в училище, прекалено дърта съм, но е въпрос на обща култура)
Два жокера за нещо елементарно.
В последно време няколко въпроса след 500 лева са смешно елементарни.

# 290
Ми не се учи в училище.Срам.

# 291
  • София
Тц тц тц и това с ФИФА бе толкова лесен въпрос, особено сега предстои и Световното п-во.
Естествено, че ФИФА.

# 292
В интерес на истината, по-старите поколения трупахме (и продължаваме да трупаме) знания не само с усърдно четене на учебници, но и покрай телевизионни предавания – документални, от типа на „Минута е много“ и т.н., решаване на кръстословици, даже от криминалните романчета. Аз например географските си познания ги дължа предимно на книгата „Децата на капитан Грант“, отколкото на учебниците по география.
Вярно, то и четенето на клюки в интернет е трупане на информация, ама... Жалко, защото и въпросите от „Стани богат“ започват да клонят в тази посока.

ПП Ами ето, и аз не го знаех това за ФИФА. Ако бях там, щях да заложа на ООН.

# 293
Аз по тв гледам основно документални канали, от край време предпочитам да чета книги за пътешествия, планини, експедиции, стари култури, археология, животни и други неща, а не романи.
В първи клас, не си спомням по какво причина, лежах дълго време болна в къщи. И докато другите се учеха в клас да сричат, аз прочетох за първи път Кон Тики...
 От доста години хартиените книги, които купувам, не включват романи. Като искам да чета нещо подобно, го дръпвам от мрежата.
Не си падам много и по филми, така че там, както и във всички светски клюки съм пълна дупка.

# 294
Изтървах госпожата.
Аз може да не знам почти нищо за анатомията, обаче знам, че в Голямата мечка нЕма острови Joy

# 295
За пореден път се убеждавам,че въпросите са доста произволни и нямат много връзка със сумата.На госпожата Дони въпросите бяха супер лесни.Само като видя годината 1662 и "алхимик" трябваше да и просветне.

# 296
А, стига, бе! Как може да се яви в Стани богат и да не знае къде се намират Лангерхансовите острови?

Аз не знам. Но пък знам, че нищо не може да се намира в някое съзвездие, защото съзвездията изглеждат като група звезди само ако се гледат от Земята. А иначе една е на 10 светлинни години, друга на 50, трета на 100... Тоест изобщо не а група.

# 297
  • Русе
Панкреаса, разбира се.
Това днес не се ли учи по анатомия?

Този и за Варолиевия мост няма да е чувал... Да не говорим за апарата на Голджи.

За пръв път чувам за тези острови.

# 298
Водород и не знам нищо по химия. Това е като две плюс две = четири, просто елементарно.

# 299
При това работела във фармацията! А там химията е основополагаща...
С идеално и невероятно сиви!

Соколът скитник. Явно и това не знае. Албатросът не бил хищен. Интересно какво пасе в морето.
И четирите са хищници.

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 18:20 от Недоволна

Общи условия

Активация на акаунт