Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 11

• 26 972
  • 702
  •   1
Отговори
# 570
  • Русе
Не можаха да разберат някои хора, че трябва да си ползват жокерите, когато не са сигурни в отговора, а не да ги пазят за по-трудните въпроси. Няма трудни, няма лесни - едни хора знаят едно, други друго, няма конспект, общ за всички, по който да се готвят.

# 571
  • София
Абсолютно, така е.

Хареса ми бившия спасител от Щатите.
Но като цяло обикновен, спокоен ден в офиса. Grinning

# 572
Гоген, лесно.

# 573
До тук все лесни въпроси се падат.

# 574
Меснер е италианец от Южен Тирол!
Много лесни въпроси до сега.
Добавям - поне жокерът май знае за Меснер - много бързо отговори.
За какво затвори сигурна сума рано, а след това продължи безразсъдно без жокер?

Последна редакция: пн, 12 дек 2022, 18:29 от Недоволна

# 575
Имам някакъв спомен, че е якудза, но не съм сигурна.

# 576
Коледно дърво? Единственото логично.

# 577
Дано пловдивчанката с кофите и чувалите да не гледа, че ще вземе да й дойде вдъхновение...

# 578
Имам някакъв спомен, че е якудза, но не съм сигурна.

И аз за две знаех, за две не бях сигурна. Трябваше да е Якудза за по-екзотично, но късно се стих, че във въпроса имаше и цифри, а аз мога да броя до десет на японски - 9 е "ку" и трите срички са баш за три цифри. Но другите две срички не са цифри... Готин въпрос.

# 579
Аз не се сетих от цифрите - от време на време гледам и чета разни неща за Япония и си спомних, че якудза означава "хора, които не стават за нищо". 

# 580
  • София
Много лесно въпроси днес, но не добри участници.
Те цял сезон се скъсха да раздават пари, а сега за Коледа според мен съвсем ще развържат кесията.
Доста нелепа ''шапка'' за Билалов.

# 581
Според мен е хубаво, че вкараха коледен елемент Flowers Evergreen Tree

# 582
  • Велико Търново
Ааа, да има да вземаш, Diavolo, не е шапка това, чиста диадема си е Grinning Нелепо ми изглеждаше на неговата глава, но после на Славея пък много ѝ отиваше.

# 583
Според мен е хубаво, че вкараха коледен елемент Flowers Evergreen Tree
Можеха просто да сложат елха в студиото, не беше нужно да я слагат на главата му. Вече в стремежа си да го направят "забавно", още от тъпите шеги преди всяка реклама, започва да изглежда нелепо. Трябва ли да го правят на маймуна... мисля че е достатъчно гледаемо.

# 584
От ден на ден все по-нетърпим става Билалов. Новото двайсе, като отговарят на тия лесните въпроси, да им вика "Бравоооо!", като че малко дете отговаря...
Коледната шапка можеше и да му отива, ако имаше поне мъничко усет за комичност, малко забавление ако можеше да създава.
Безумните анонси на рекламите не знам как да ги коментирам, изключвам звука още като се обърне към камерата. Надявам се да го спрат, преди да е направил предаването тотално негледаемо.

Общи условия

Активация на акаунт