Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След ❤️Тема 1

• 67 266
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • Яко в Матрицата...
Съмнявам се, че мечтата й е била да е втора жена. Ще видим какво са измислили, но засега клоня към това, че няма да я омъжват.

# 556
  • Дубай
Е за Суна да стане Корханова снаха е мечта.

И току  виж ОГЛАВИЛА конака ....да му мисли Ифакат !!!

Като избухне бомбата за връзката и с Орхан.
Да,това ще е интересен сблъсък!Тя Сейран и намекна,а Иффакат остана леко като като попарена.
Никоя жена не би искала да е втора цигулка ,най-малко от уважение към себе си.

# 557
Сейран и Суна са отгледани с тазш мисъл,да влезнат в богаго семейство,да бъдат уважавани,зачитани...А и коя жена ще се чувства добре в подобно положение?
И аз мисля, че плана на Ификат не е да омъжат Суна.  Разбира се,не е и изкуствено осеменяване,но идеятя е чудесна за Асуман...Confused
Ще ни хвърлят в трета глуха.

Да ви кажа нищо не може да ме очуди в конака.

Стига да може да бъде заметено и скрито,ще видим.
 Много мръсни тайни има зад всяка врата Joy

# 558
Съмнявам се, че мечтата й е била да е втора жена. Ще видим какво са измислили, но засега клоня към това, че няма да я омъжват.

Рени, споделям мнението ти. Когато Халис каза, че искат да се погрижат за Суна, не е задължителна да се асоциира с женим я. Все си мисля, че Халис би изглеждал зле в очите на всички, ако предложи на сестрата на снаха си прислужник, визирам Абидин. За това си мисля, че това не е вариант. Да я вземе за втора жена на сина си също ми се струва прекалено, дори и за тяхното семейство. Все си мисля, че ще почнат играта отдалеч. Ще предложат на Суна да им гостува, да работи с Фуат, пък тайно ще се надяват, че заварката ще стане.

# 559
Като избухне бомбата за връзката и с Орхан.
Да,това ще е интересен сблъсък!Тя Сейран и намекна,а Иффакат остана леко като като попарена.

[/quote]

Тя Гюлгюн май знае за връзката. В началните епизоди, когато Орхан се измъкваше от брачното ложе, тя беше будна и го усети.
Интересно е когато толкова принципния дядо разбере за тази връзка. Как ли ще се почувства, като разбере, че е дал такова доверие и власт на снаха, която го лъже!?

# 560
За мен и дядото знае, защото Латиф знае. А той донася всичко.

# 561
  • София
И за мен Гюлгюн, дядото и Латиф знаят, но са с широко затворени очи. Отделно има някаква драма около раждането на Ферит, ама нека видим.

# 562
  • Дубай
Има ли гледащи онлайн 😉или съм сама

# 563
Аз гледам, освен, че ви чета и се забавлявам с идеите ви 🙃

# 564
  • Дубай
Аз гледам, освен, че ви чета и се забавлявам с идеите ви 🙃
Те сценаристите пасти да ядат пред нас 🤪,поле за изява трябва само🤣😁

# 565
Споделяйте по нещо дами , че нямам възможност да гледам онлайн.

# 566
  • Дубай
Ново ,от режисьора

И, какво стана ся ....Кязъм се отърва леко май ,дето една рускиня пише, няма пробиване тая кратуна
Нямаше нужда никой да поема вината полилея свърши цялата работа и отърва всички
Да ви успокоя,нямаше нужда никой да поема вината. Полилея свърши цялата работа и отърва всички,колко много кръв показаха ,а само драскотина имаше Кязъм
Ох момичета изключение тежко е да гледам как този човек е измъчва децата си,а никой не го е спирал и защо ,защо така.
Суна си спомня как баща и я бил тя е защитила Сейран.
Ужас

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 20:56 от I.V

# 567
А Суна избяга от имението и се прибра. Изобщо не й схващам идеята. 🤔

Това момиче или харесва ролята на жертва и реве Сейран да й помага, или има Стокхолмски синдром и е свикнала с тормоза.

# 568
  • Дубай
А Суна избяга от имението и се прибра. Изобщо не й схващам идеята. 🤔

Това момиче или харесва ролята на жертва и реве Сейран да й помага, или има Стокхолмски синдром и е свикнала с тормоза.
Ами аз мисля ,че го прави на добра воля да ме засегне Сейран,не иска да и създава проблеми

# 569
Наистина и двамата "АГИ" имат нужда   от сериозен "ремонт" ......Веднага !!
И стига СЦ са ни занимавали  вече 2-ри  епизод меко казано  с тяхният фалшив морал и семейни ценности.....лъжи , аморалност , сметкаджийство ....интриги , изнудване ,побой  и още ,и още ......

А този лакей на Агата - нещо много коварно  има в погледа му ,някаква фалшива  преданост или аз греша ?!?!?!

Ферит   излъга ли Сейран за торун- чето ....аааххх ,чакал....

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 21:06 от sofia26

Общи условия

Активация на акаунт