Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След ❤️Тема 1

• 67 269
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • Дубай
Цитат на: Kotelina
За наследника на Корхан знае само Султан Confused. Само дето не вярвам сега да благоволи, великата тайна да сподели на Ферит Satisfied. Само докато направят със Серо баш наследника на Корхан, да не вземат да го направят с Пелин
Не знам само, Ферит как не се е усетил,че може да е баща на онзи сладур,просто трябва да върне времето назад и готово,ама нейсе!
Коте и аз съм с това усещане.Според мен ако искаха Суна за женен мъж ,Сейран нямаше да е съгласна още повече ,че  и за Фуат, опозна и Асуман като човек и не вярвам да е съгласна сестра и да е втора цигулка.Засега май Асуман е най-нормалната от всички,както и Гюлгюн.Като стана въпрос за нея много хубав образ до момента,подкрепяща и заставаща винаги зад снахите си.

Малко Актуализации
Бусе/Пелин

Берил е била гост в някаква програма

И Селен Озбайрак/Диджле

# 541
У актрисата, изпълняваща Суна има една мимика с очи много ми е приятна. А актрисата, изпълняваща Пелин е много красива.
Всъщност защо Ферит не се досеща? Ами, защото нееднократно е посещавал Султан. В последния епизод тя го пита кога ще отиде при нея, т.е си я посещава. Естествено има вероятност да не е от него. Аз ли съм се объркала или къдравият шофьор й е мъж?

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 15:46 от janakrasi

# 542
У актрисата, изпълняваща Суна има една мимика с очи много ми е приятна. А актрисата, изпълняваща Пелин е много красива.
Всъщност защо Ферит не се досеща? Ами, Ащото нееднократно е посещавал Султан. В последния епизод тя го пита кога ще отде при нея, т е си я посещава. Естествено има вероятност да не е от него. Аз ли съм се объркала или къдравият шофьор й е мъж?

Да тя е неговата султанска:joy:

А младата прислужница,която сваля Юсуф е дъщеря им.

# 543
  • Дубай
И аз много харесвам играта на Берил даже ,на моменти тя ми е по-достоверна от Афра.Берил има някаква специфично присъствие на екран,което се откроява.
Харесвам целият каст,но просто някой са ми по-искрени като актьори.
Мерт ,опс Веждьо

Афра е качила стори,но не мога да го сваля-много уморенa изглежда

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 16:01 от I.V

# 544
Да ви кажа след токова разправии със Суна , ми се иска майката на Ферит например да се сети да ги прати на меден месец нашите пиленца.Пък току виж се върнат с внуче 😂

# 545
  • au bout du monde
Как ще ги пратят някъде сами без надзор , абсурд 🤣😂🤣😂

# 546
  • Дубай
Привет!Чапкън Ден е!

Само с един тийзър тази седмица.Да видим Суна с  кого ще я сватоса дъртия лисугер

# 547
Здравейте! 🌺

Мерт и Афра зад кадър - с фенка

# 548
Здревийте..

Днес е денят,нямам търпение ...
Така ни измъчиха без фраг....

Като се питаме как бебе без интимност се замислих. 
Нали махнаха само  яйчниците на Асуман? Тя може да износи бебе с друга яйцеклетка. 
Едва ли  затова ще използват Суна,но възможността да имат бебе не отпада. Нали?

Трябваше да споделя фантасмагориите ми ... GrinningЗагрявам за  довечера.. 
Хубав ден.

# 549
Как ще ги пратят някъде сами без надзор , абсурд 🤣😂🤣😂

Сакъъън .....без пИлО ни мой....... Тя шЪ ги изпрИвари....Grinning

Уфффф ,как ми липсват старите  емотки .....:

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 12:18 от sofia26

# 550
  • София
Къде ти донорски яйциклетки за хора с традиции от преди 2века? Халис ага ще им даде едни яйциклетки. Там забременяването е по стандартния начин.

# 551
  • Яко в Матрицата...
Привет Simple Smile

Аз пък си мисля, че още няма да задомяват Суна. Иначе нямаше да е толкова доволна по снимките.

# 552
  • София
Е за Суна да стане Корханова снаха е мечта.

# 553

И току  виж ОГЛАВИЛА конака ....да му мисли Ифакат !!!

# 554

И току  виж ОГЛАВИЛА конака ....да му мисли Ифакат !!!

Като избухне бомбата за връзката и с Орхан.

Общи условия

Активация на акаунт