Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След ❤️Тема 1

• 67 151
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте и от мен!
Трейлъра ме навежда на мисълта,че дядото може да иска да върне Сейран,заради Юсуф!И може би Ферит се застъпва  за нея!
Драма да има!!
Дано да не съм права,но като гледам баща им как ги разпитва двечките и как гледа лелята и е побиват тръпки!!

# 91
  • Дубай
Чапкънов,пресничко

Ферит сто процента се застъпва за нея  ,той не може да гледа друг  освен него да тормози сладката му женичка

# 92
Здравейте, чапкънки! Grinning
Аз чак днес сколасах да изгледам последния епизод.
Сигурно повечето неща сте ги казали. Какво да ви кажа, девойки... щастливи сме и да благодарим на съдбата, че не сме се родили в тези географски  ширини, където е нещо нормално такова отношение към съпругата и дъщерите. Hands Pray Наистина благодаря на съдбата, че съм европейка, сериозно. Blush
Много ми е мъчно за майката. Жената вероятно е и наистина болна, ще излезе нещо оттам. Добре, че има обичта на дъщерите си. За бащата достатъчно стана дума, актьорът така перфектно представя отвратителния си герой, че ми идва да се завтека в Истанбул  и да го набия. Satisfied
Същите чувства изпитвам и към дядото. Хич да не ми се прави на важен. Тиран! Rage И към онази черна вдовица - също изпитвам силно негативни чувства, отвратителна особа.
Нашите младежи много ми харесват, и Чапкънчо с всичките си залитания, а Сейран ми е любимка- защото са търсещи, искрени, светли личности. Да, допускат грешки, но в душите си не носят и капка лошотия. Опитват се да се справят с цялата каша и постепенно се влюбват. Още не са, но има припламвания.
Суна също ми харесва. Да, момичето търси не винаги подходящи начини за своето спасение, но за спасение става въпрос! Тя иска да се измъкне от този затвор, от тази тъма. Разбирам я. А думата, която я характеризира в отминалата серия е лоялност. Много ме накефи, страхотна сестра!
Не изпитвам вече съжаление към Пелин. Да, и на мен ми беше донякъде жал за нея, но след това, което сътвори в последната серия, вече не. Глезена кукла, която не иска да изпусне играчката си.
Хич не ми харесва братът, ама хич. Не само заради влажните погледи към Суна, която предполагам поради неопитност и неистовия стремеж да се махне от баща си ще поддаде. Не ми харесва завистта му към Ферит. Много ясно я показаха тази завист, там ще има изненади.
Асуман е ранена добра душа, няма да прокопса в това семейство.
Родителите на Ферит много ги харесвам, особено майка му. Браво за поддръжката на снахите и за всичко! Много ме накефи как насоли онази змия Ифакат.  Бащата се опитва да балансира между всички, има добро сърце, подкрепя децата си, но му е трудно. Според мен не от любов е с Ифакат. Тя го е притиснала, да не кажа по-силна дума. Smirk
Абидин също ми е от любимците. Да, ще има връзка между него и Суна, но не веднага и няма да е лесно. Акцентът върху краткия им диалог беше ясна индикация. За съжаление обаче Суна първо ще поддаде на брата на Ферит, дано не съм права.
Онова леке бившето гадже на Сейран направо ми е особено неприятен, не мога да го гледам. Всички познаваме такъв типаж мъже,  бррр Fearful, по-далече от такива. Но ще се наложи да го изтърпим известно време. Този загубеният дядо какво иска да докаже на младите, не знам.
Очаквам интересно развитие по линия на кооперирането на Сейран и Ферит в художествената дейност. Може това пък, ако се разбере, да и даде шанс за учене.
Да видим какво ще покаже втория трейлър.

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 19:53 от oncee

# 93
Привет!

Или както казват турците: Ateş! Nature Fire

Фериит Joy накрая как я гледаше, една кофа за лигите да си събира да му дадат Joy

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 22:35 от ani_zh

# 94
  • au bout du monde
Пак успяха да ме изненадат. Очертава се доста напрегнато и интересно.

Гадно ми е че Суна пак ще яде бой от баща си, заради онзи Юсуф вероятно.

# 95
Суна ли целуна Ферит???

# 96
Фраговете са винаги едни кръцни- срежи иистории, та по някога и подвеждат. Отскочих пет метра назад като видях как Суна целуна Ферит. Първо си помислих че е Пелин, но не е. Че ще има флирт с Фуат, защото и бащата я насочва натам, но как ще се стигне до тази сцена.
Става все  по-интересно. Ферит призна пред майка си, че изпитва ревност. Хванаха се на облог със Сейран. Ако тя спечели Ферит ще трябва да й помогне с университа, ако Ферит  спечели  Сейран ще трябва да даде наследник на дядото. Ферит попита Кязъм кога смятат да си вървят в Антеп. Май на него не му хареса идеята. Юсуф няма да се откаже така лесно от Сейран. На какво ли се надява да го пита човек.

# 97
Кязъм ще дойде в имението на Халис, когато и Юсуф е там. Затова Суна ще го отнесе, че едно за тази си постъпка заслужава караница, но, познавайки нея, няма да е само.
Отиват в клуб, а Суна съвсем превъртяла, нещо не ми допада накъде развиват образа й
Бой в подземен паркинг, вероятно на клуба?
Загрубяха нещата, но иначе няма драма няма серии... А да и Сейран ще свири в този клуб. Много рязка промяна у двете антепски моми

# 98
  • Дубай
Здравейте!

Ферит лека-полека започва да разбира,че Сейран не е просто прищявка.Според мен целувката със Суна и Ферит е нечия да фантазия най-вероятно на Фуат.Суна не би направило подобно нещо особено пред погледите на всички.Не е възпитана така ,а и не би причинила подобен срам на семейството си.

Щом е така, където съм аз ,там си и ти,където си ти,там съм и аз.Разбрахме ли се?
Ако аз спечеля ,отивам в университет
Ако аз спечеля,ще изпълня молбата на дядо за наследник.
Разбрахме се.
Сейран още е влюбена в мен.Ръка за ръка с нея ще си тръгнем от тук.
Синко,ти добре ли си?
Майко не съм добре,аз ревнувам ,ревнувам
И какво толкова трябва да чуя?
Вие , убиец ли искате да ме направите?
Господин Кязъм,кога се връщате в Антеп?
Харесах много зет си.Ще постави на място баща ви
Синко,изгоря!Ще се влюбиш като сляп в това момиче!

# 99
  • София
Скрит текст:
Фраговете са винаги едни кръцни- срежи иистории, та по някога и подвеждат. Отскочих пет метра назад като видях как Суна целуна Ферит. Първо си помислих че е Пелин, но не е. Че ще има флирт с Фуат, защото и бащата я насочва натам, но как ще се стигне до тази сцена.
Става все  по-интересно.
Ферит призна пред майка си, че изпитва ревност.
Скрит текст:
Хванаха се на облог със Сейран. Ако тя спечели Ферит ще трябва да й помогне с университа, ако Ферит  спечели  Сейран ще трябва да даде наследник на дядото. Ферит попита Кязъм кога смятат да си вървят в Антеп. Май на него не му хареса идеята. Юсуф няма да се откаже така лесно от Сейран. На какво ли се надява да го пита човек.
Говори за ревност в дома на Пелин, поне аз така виждам, или греша?

# 100
На мен Суна изобщо  не ми харесва като характер .
 Да завиждаш на сестра си , да  я обвиняваш ,че ти е "отнела" бъдещият съпруг/  След  солидна "разтривка " от Кязъм и карцер/ , мечтите ти да се шириш в конак с "ИМЕ"  ,/та дори  и да те пращат да спиш с ФУАТ , ако той те харесва ,независимо ,че си съпруга на брат му -имат си я традицият/ да повярваш в злобата си на Юсуф и да ги снесеш като "кучето на нивата " ей БОГу за мен е безмозъчна злобарка .

Аз на такава сестра не бих простила никога ,колкото и жестокост да сме преживели заедно от "баща ни ".
Както казват комшите -О башка , о башка ...
Невиновна да плащам за грешките ѝ .....

А  заХалис бей и Латуч  е време поне малко да дръпнат завесата .

Надявам се целувката да е нечия фантазия ,амааааа......знае ли се .....

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 13:54 от sofia26

# 101
  • au bout du monde
Това не го разбрах...Thinking

"да те пращат да спиш с Юсуф , ако той те харесва ,независимо ,че си съпруга на брат му"

# 102
Суна е доста податлива.
Изпада в състояния и може би напук ще прави някои неща насетне.
А Сейран вижда как сестра му целува Ферит?

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 10:39 от janakrasi

# 103
  • Дубай
Това не го разбрах...Thinking

"да те пращат да спиш с Юсуф , ако той те харесва ,независимо ,че си съпруга на брат му"
Фуат, искаш да кажеш сигурно.Както стана ясно ,Кязъм е човек без скрупули,където има изгода там ще пробута Суна ,а именно при Фуат без да се замисля за щастието на дъщеря си

# 104
Ама та той за дъщеря ли я смята, по-зле и от слуга, като не му изпълнява нарежданията - без храна.
За пред хората да се изтъкне може, но, само ако й разреши
И тоя диалект на Кязъм - ужасен и това подвикване в края на думата, ужасно отблъскващо.

Общи условия

Активация на акаунт