Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След ❤️Тема 1

• 67 236
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Точно затова не е Пелин. И дори самата Пелин го знае.

Не мисля, че Ферит смята, че Сейран е била с Юсуф. Преди да го извика, я пита защо вярва на Юсуф, а на него не. Сега май й показа, че Юсуф не заслужава никакво доверие. Не беше особено мило, но говорим за семейство, което обсъжда на масата проблемите със зачеването на Асуман, а прислугата докладва за окървавен чаршаф от стаята на младите. Прав беше Ферит в последния епизод, че в тази къща трудно се зачева внуче - идеята за личен живот не съществува.

# 616
Между другото не ми допада факта, че въпросната психоложка е разказала живота на някого и хоп сериал. Не е като да напишеш книга за живота си и някой да направи сериал. Отиваш на психолог, защото имаш нужда. Накрая живота ти в някакъв сериал. То сигурно въпросния човек - "Сейран" или "Ферит" е бил съгласен /съгласна, но пак.
Другият вариант е сценарият да е написан и удобно да е написано името на въпросната психоложка, за да се твърди, че е по действителен случай.
Някои ситуации в сериала са ми толкова абсурдни, че направо ми е трудно да повярвам, че това наистина се е случило. То със сигурност е украсено малко де. Едва ли гледаме 1:1 с историята.

# 617
Големи са сладури

# 618
Не мисля, че Ферит смята, че Сейран е била с Юсуф. Преди да го извика, я пита защо вярва на Юсуф, а на него не. Сега май й показа, че Юсуф не заслужава никакво доверие.
И аз мисля така. Ферит знае, че Сейран не е имала интимни отношения с никого- разбра го по поведението и. Но също мисля, че и показа що за стока е това момченце- пъзльо и подлец.

Още нещо забеляза Ферит, аз също. Сейран има страх от интимност. Не само не иска да е с него, изобщо не иска, изпитва някаква боязън или пък има неприятна нагласа. Не е ясно какво е, нито какви са причините, но нещо я възпира. Възможно е да е негативен опит от семейството- може да се предполага какъв "любящ" съпруг е баща им. Imp Дали изобщо е нещо натрупано от средата или има някакво неприятно преживяване- свое или на близък човек... не знам, вероятно ще се изясни. Но има нещо в това тотално отхвърляне на близки отношения с мъжкия пол. И мисля, че една от линиите ще е Ферхат да лекува тази боязън от интимност.

Казвам добра дума за Халис ага, че нещо му се бях накокошинила в предишните серии. Sunglasses Покажа човещина и грижа. И старата му изгора, лелята- и тя започна най-после да проявява човечност. Е, не е прекалила Grinning, но все пак започна да дава късо на Кязим и да защитава горката си снахичка. И милата майчица поизправи глава, много се радвам. Two Hearts
Бай ви Кязъм, колкото и да е неприятен, каза неща, които Ферхат беше важно да знае.
Иначе аз пак съм малцинство Grinning - повечето зрители недоволстват от Ферхат, аз обаче продължавам да твърдя, че дотук прави добрини на Сейран, за сестра и да не говорим. И мисля, че е добър човек, наистина. Що се отнася до лъжата с обещанието, дадено на дядо му- няма да накара насила Сейран да спи с него. Мисля, че се опитва да вникне какво така отблъсква Сейран.
Сейран също омекна спрямо него, вижда се. Повече му се усмихва, радва му се. Сцената с китарата бе красива и там си пролича доста, че започва да го харесва- неосъзнато, разбира се.
От Пело очаквам още глупави постъпки. Разбирам, мъчно и е, но нещата вече са променени, няма връщане назад. И тя, и оня глупак  от Газиентеп очакват по някакъв магически начин Ферит и Сейран да се разделят и отново да бъдат с тях. Е, няма да стане.
Сцената с "тайната вечеря" на таткото и синчето беше много симпатична. Heart Eyes Изобщо в тази серия имаше няколко наистина  много приятни сцени- и тази, и четворката с китарата, и спортният двубой в магазина за обувки. Пропускам нещо сигурно, но като цяло серията ми хареса. Сериалът върви по своята логика. Не че съм кой знае какъв фен, но това ми харесва- сюжетните линии се развиват логично, бавно, за съжаление на нетърпеливите фенове, но всяко нещо става когато му дойде времето. Blush

# 619
Мен м тормози защо казват, че в истинската история Ферит се самоубива? Сейран никога не го допуска до себе си?

# 620
Мисля, че "истинската история" е просто слух. Какво значи истинска история? Някой чел ли е нещо достоверно? Няма такова нещо. Пък и да има някаква митична истинска история, със сигурност сценаристите ще напишат своя. Blush
Така че- не се тормози, janakrasi, гледай си спокойно.Hug С този рейтинг три сезона не ни мърдат. Отсега ли да мислим за финала. Sunglasses

# 621
  • Яко в Матрицата...
Йосуф – шампион и златен медал в съревнованието „От глупав по-глупав“. Като онези маймунки с ръце на очите и ушите е, да беше сложил ръка и на устата си.
Ферит – печели второ място и сребърен медал в същото съревнование. Все пак не е лесно да си отхвърлен точно от тази, която обичаш, дори да не знаеш, че я обичаш… Че и лъже, за условието с внука Rolling Eyes Егото му пробива тавана...
Бронзовият медал е за Пелин – нямаш мъж на главата, деца, семейство, ми живей си живота! Ако някой има претенции, да ходи да се гръмне...
Специалната награда е за Ифакат – себе си не може да оправи, ще събира Фуат и Суна, че Корханов старши искал да има внук Close Дано Суна не се върже на плановете на това куку.

Признавам, обаче, че Ферит, много добре изигра картите си пред дядо си. Aferin! Grinning Знае много добре какво да каже на агата, какви са слабите му места... И не само на дядото.

Последна редакция: нд, 27 ное 2022, 01:43 от Reni - BG

# 622
Сейро изглежда туитна из форумите тази седмица и мило отбеляза, че Ферит държи на брака да бъде консумиран и че бебето е само извинение.Joy

Както каза сам болен, болен е по нея:joy:
Каква му е целта с този въпрос не знам. Но искрено вярвам,че  вярва в невинността й. 
Разговора му с Кязъм му дойде като шамар.
Няма ли да се стегне този младеж и да спре с глупостите?

# 623
  • Яко в Матрицата...
Нинка, според мен, Ферит не вярва в невинността ѝ. Така си мисля, защото във фрага ѝ казва, че предпочита да не я е срещал. Не унижи себе си и Сейран пред Юсуф, за да покаже що за птица е бившият ѝ и как не може да му има доверие, нали с това я е спечелил Юсуф. Егото подведе нашия чапкънин и сложи нова преграда пред него и Сейран.

Ферит уж е живял в чужбина, уж не се е пазил за първата брачна нощ, уж е съвременен човек, но като че ли възпитанието и духа в къщата на агата са го оставили тесногръд по отношение на добродетелите, които трябва да притежава съпругата му. Тя трябва да е невинна. А може би причината е друга. Може би не е проблем, че тя е имала нещо с някого в миналото, а че този някой сега се намира в собствената му къщата, под носа му... Което показва, че той не ѝ вярва. Защо? Защото прави проекции. Проектира собствените си постъпки върху Сейран. Все още няма как да достигне до прозрението, че Сейран не е от онези момичета, които си умират да свързват името им с неговото. Не може да прозре, че тя има други мечти, освен тази да я вземат за жена в богато семейство. Ферит до момента не е постигнал нищо в живота си. Той е богат благодарение на фемилито си, а не в резултат на собствените си усилия. Ще е интересно да видим как ще се промени във времето. Не очаквам да стане перфектен, а да разбере, че светът не се върти около него, че всяка негова постъпка влияе на живота на друг човек и трябва да внимава какво прави...

Аз пък се чудя защо Пелин отива при Гюлгюн. За да ѝ обясни, колко обича Ферит и как не е искала да му създаде проблеми ли? Отчаян ход по задържане на статуса любовница ли?

# 624
Рени,имаш право.
 Останах изненадана от реакцията му след  разговора с Кязъм. Все едно не знаеше нищо до сега,че я е бил баща й и са я омъжила насила.  
Явно никой до сега не го е отхвърлял или той не е обичал никоя. Струва ми се,че  помисли че тя по това време е обичала Юсуф,били са интимни и  затова не е искала брака. Хем,че сега го отхвърля от страх да не се  разбере за консумираната й връзка с Юсуф. Може да ревнува от Юсу и да има наранено достойнство. Или пък противно на всичко  което прави и американския му живот, остава верен на тпадициите-жена му трябва да е девствена.
Трудно е да се  влеза в главата на Ферит. Някак действията му са лишени от нормалната логика.
Но заради тази необмислена емоционална реакция, ще си докара бели.
Не знам какъв заек, ще покажат сценаристите,но със сигурност,ще ме хвърлят в трета глуха.  Като историята с баща им.
Поне ми харесва,че отново  със Сейран взаимно се бранят. Майката на Ферит и друг път е говорила с Пело. Даже сигурно  дядото знае за нея.. Как никой нищо не е забелязал за толкова време?   Особено влизането и през балкона.
Струва ми си,че неосъзнато  Сейран все повече иска да се отърве от Пелин.
Дали си влюбва това не разбрах.  
Но определено ще е трудно да обича Ферит.
Той има доста достойнства,но ще е калпав пътя към парастването му. Много сълзи ще пролее тепърва:confused:

Разговорът на Ификат с   Орхан, който беше потресен от откритото й предложение относно Суна ме втрещи. Както тя каза, Казим ще направи всичко за пари и ще даде Суна. Само не разбрах дали смята, че Фуат трябва да се разведе или Суна да роди като сурогатна майка...
 Значи Асуман и Фуат да вземат детето? Суна няма да се съгласи с това и особено Сейран.  Асуман и Фуат също са в уреден брак,след това е бил брак по любов.
Дали,ще стане така при фастъците?

Чакам превода,май съм недоразбрала..

Последна редакция: нд, 27 ное 2022, 12:23 от Nina_richi

# 625
  • София
Скрит текст:
Рени,имаш право.
 Останах изненадана от реакцията му след  разговора с Кязъм. Все едно не знаеше нищо до сега,че я е бил баща й и са я омъжила насила.  
Явно никой до сега не го е отхвърлял или той не е обичал никоя. Струва ми се,че  помисли че тя по това време е обичала Юсуф,били са интимни и  затова не е искала брака. Хем,че сега го отхвърля от страх да не се  разбере за консумираната й връзка с Юсуф. Може да ревнува от Юсу и да има наранено достойнство. Или пък противно на всичко  което прави и американския му живот, остава верен на тпадициите-жена му трябва да е девствена.
Трудно е да влеза в главата на Ферит.
Но заради тази необмислена емоционална реакция, ще си докара бель.
Не знам какъв заек, ще покажат сценаристите,но със сигурност,ще ме хвърлят в трета глуха.
Поне ми хареса,че отново  със Сейран взаимно се бранят. Майката на Ферит и друг път е говорила с Пело. Даже сигурно и дядото знае за нея.. Как никой нищо не е забелязал за толкова време?  
Струва ми си,че неосъзнато  Сейран все повече иска да се отърве от Пелин.
Дали си влюбва това не разбрах.  
Но определено ще е трудно да обича Ферит.
Той има доста достойнства,но ще е труден пътя към парастването му.

Разговорът на Ификат с   Орхан, който беше потресен от откритото й предложение относно Суна. Както тя каза, Казим ще направи всичко за пари и ще даде на Суна. Само не разбрах дали смята, че Фуат трябва да се разведе или Суна да роди като сурогатна майка...
 Значи Асуман и Фуат да вземат детето? Суна няма да се съгласи с това и особено Сейран.
Асуман и Фуат също са в уреден брак,след това е бил брак по любов.
Скрит текст:
Дали,ще стане така при фастъците?
Не, в един от епизодите Фуат прегръщане Асуман и ѝ каза "Слава Богу, че ми позволиха да се оженя за жената, която обичам" и тя му отвърна със същото.

# 626
Първо, никой открито не е хвърлял в очите на Ферит, че някой не го иска. Его. Безсилие.
Второ, заслепен от ревността, че може Сейран да е била с друг, а него да го отхвърли. Пак безсилие и още, че идвайки тя от такова семейство, от родния край, честта и е запазена, те затова я взимат. Чисто прагматично. Тя трябва да е покорна и всички салтанати. Да, ама не. Неговият живот си е живян, както е искал, тя няма това право щом е Корхан. Далеч няма толкова дълбока мисъл, чак и клопки. Но, като цяло той е с добра душа.
Казах ви аз за Суна, че ще стане така.

# 627
Благодаря, не знам  къде съм го проспала.

# 628
  • Яко в Матрицата...
Със Суна още нищо не е станало. Ще я искат от много страни нея Joy

# 629
Суна сигурно е седяла на ъгъла на масата, затова сега я искат от толкова страни Joy
Какъв plot twist очаквате да видите в следващите епизоди?

Общи условия

Активация на акаунт