Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След ❤️Тема 1

• 66 420
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Ако беше разбрал,че Сейран  не  е като заобикалящите го жени и  да промени държанието си,нещата щяхя да са други.

Ооо, разбрал е Grinning Напълно наясно е, че Серо е друга бира. Нищо общо с леките, фриволни и готови на всичко за малко внимание от него жени. Тук чарът му не действа, често буди подигравки, вкарва героизъм- получава прегръдка най- много, пробва с блъф- греда Joy Как по д@волите мъжът, способен да има всяка жена в Истанбул да прелъсти онази, която спи на метри от него. Загадка Smirk Фъстъчето от Антеп се оказа костелив орех.
Страхува се Феро, така започвам да си мисля. Точно, както се страхува от дядо си, в резултат на което допуска глупави грешки, така се страхува и от Сейран. Егото му е на боклука, но той винаги може да спаси част от него при Пело или някоя друга. Истинският му проблем е, че Сейран го привлича, иска я, възхищава й се, ревнува я, но бавно разбира, че тя е твърде висок връх за него, твърде дълбоки води... Ще му се наложи да премине граници, до които никога не е достигал преди. Няма да е достатъчно да промени нея, ще трябва да промени и себе си, а той не е готов.
Не е готов и да я загуби.
Струва ми се, че Ферит иска да увеличи зависимостта на Сейран от себе си и семейството, в пълен разрез с нейните лични цели. Едно дете ще свърши работа. Ако сега- веднага и разреши да учи, вероятността да я загуби  на по- късен етап е голяма. Какво ще стане, когато Серо добие повече самоувереност, повече свобода и независимост? Какво ще стане, ако в университета срещне друг Юсуф, който за разлика от предишния ще бъде готов да избягат заедно? Какво ще бъде мястото на Ферит в живота и без страх и зависимост?
Страхува се момчето Grinning
Сейран се пропуква, само когато обича. А, колко много би обичала детето си!

# 661
Чапкън-уФ иска тя да го пожелае и така още  една "купа "  в колекцията  и то не каква да е ,а ЖЕЛАНА ...ама този МАЧ е труден!!!

# 662

По никое време, ама имаме фраг Heart Eyes

# 663
Епизод 10
Казъм ага оцеля . Няма парализа , а само импровизирана паднала лампа за късмет на Казъм докато гиричката е може би по тежка. Гиричката в този случай му бе наказанието , но не е достатъчно според мен щом продължава със същото поведение .Но въпреки това "никога не бил толкова близо до смъртта", но това не го промени и урок не си взе,  дори се изненадах че не удари шамар и бой на Суна,, но за сметка на това може да пострада Есме. Разбили му любимия сервиз видиш ли, ако има нещо любимо то това е неговото самолюбие, его, власт и пари. "Халис ага идва лельо всичко се нарежда "и какво се  нарежда ? Казъм се прави на скромен пред Халис ага срам няма. Думите на Казъм ага към Халис ага "ти си велик"нещо ме съмняват , но да видим. Сякаш реакцията на Халис ага говори че не може да повярва че един баща е доволен да се отърве от дъщеря си па макар и уж дефектна стока по думите на баща и . Но Халис не е вчерашен и му стана ясно както  на думите така и  на действията му. Пак стана стока за продан за да не бъде дефект момичето.

"Есме. Г- жо Есме, моля..." смешно ми стана на учтивостта на Казъм от вълнение ли от чутото или да му замаже очите на Халис, а може би  и за да не се усети Халис от обичайния му тон как се държи по принцип с жена си, се поправи в изказа си, не зная, но ми стана смехотворно.Може би най - искрените думи на Казъм са за хубавото кафе на леля му всичко друго е фалш и неискреност. Усмивката да Казъм говори следното хубава новина, поучихме своето . Дали и Казъм като Ифакат не иска да ожени и Суна за Фуат ? Влизайки в имението с двата крака Казъм е подсигурен, а парите му в джоба заедно с новото имение всичко му се нарежда, но докога ? Интерескщия до присметливост.

Султан има лош навик подслушва и любопитства, а това може да я доведе до уволнение.И ако е чула  думите на Юсюф не ми се мисли как ще използва информацията в своя полза навреждайки на Сейран, но и надали иска да навреди на Ферит чрез гнева на дядо му.

Ядосвам се и не разбирам Суна .Остави писмо, избяга от имението и язък за усилията и плана на Ферит и въпреки това постигнаха нещо - без брак за възрастен вдовец с дете, но и очаквано гнева на Казъм . То по - добре да беше говорил Ферит с дядо си от самото начало вместо да крои планове с последствия. " Каквото и да каже татко ще се съглася " , а по  рано плачеше и се върна и пак плачи, защо тогава се върна ? Добре не иска да навреди на сестра си, но го направи като каза че е била при нея това не го разбирам аз. Уж да не и навреди, а и наврежда с признанието си. Според мен напразно крояха планове за отвличане на Суна щом тя след това се върне в леговището на страха и гнева на баща си.  Браво на Ферит за първи път достойно и този път мъжко поведение за уважение направи нещо стойностно, което трябваше да го направи от самото начало - да говори искрено и от сърце с дядо си за ситуацията на Суна приемайки критики. Момента беше сантиментален и човешки. Подкрепата на дядото и усмивката му от думите на внука му са промяна към отношението свързани със сериозни теми касаещи новото му семейство го изпълни с надежда за внука му към по - добро не разглезено поведение, но явно засега като видях трейлъра за 11 епизод Ферит се върна към предишното негово аз. Дали Халис ще разкаже на останалите в имението за държанието на Казъм и неговите действия спрямо Суна , не знам надали, но все пак трябва да даде някакво обяснение на домашните не ли така ? Забелязах че на Асуман и стана неприятно на масата като чу думите на Халис ага, че Суна ще е в имението - усещам ревност, тревога и подозрение у нея за истинската причина, която ние знаем е двусмислена, но тя има само една причина - проблем, внук ми дай, дори да е от друга жена. Нещо подобно на сурогатна майка.

Юсуф за него нямам думи.Суна му казва отиди си той неговата си знае и най безцеремонно лъже при което Сейран се стаписа и не можа да повярва на това което чуват ушите и.  " Мълча да не ти навредя", а и всъщност и навреди с присъствието си като каза тази лъжа. Как е могла да се влюби в Юсуф ? Сега направо Юсуф напълно и падна в очите . Сейран беше убедена че той ще каже истината за нещо толкова лично, за интимността тоест дали е девствена или е омърсена  според турското мислене. Първо се прояви като страхливец във втори епизод, а сега и лъжец. Дори си мисля че излъга на пук възползвайки се от този въпрос и да създаде спор. Юсуф с действията си и лъжата, която изрече окончателно загуби Сейран. Ферит зададе въпроса в знак за ревност и едновременно е причина също за спор. Него какво го касае дали е имало нещо или не, миналото си е минало тя сега е негова съпруга и е част от живота му  това е . Ако имаше нещо подобно каквото и да било, което ние знаем не е така какво щеше да се промени - ще върне жена си ли или  ще се примири с това, което уж е станало в миналото защото няма друг избор ? Дълбаят един и същи  проблем с Юсуф .Ако не беше задълбавал нямаше да се стигни да стигне до извода да пита Юсуф да ли е истина или лъжа. Сейран има право да не влиза в интимни подробности относно миналото си. Ако иска ще сподели. Все едно тя да пита него да ли са били интимни с Пело, дали са се докосвали макар темата за бебе да не е на дневен ред при тях ? Как ще се почувства Ферит при такъв въпрос от нейна страна ? Удобно ли ще му е? Както нея не я касай и търпи безумните постъпки на съпруга си, така и него не би трябвало да го касай  за нейното минало .Ферит може да ревнува, но не би трябвало да смесва ревността сега с интимността и миналото, защото това ще попречи на бъдещето и дори баща няма да стане един ден, ако продължава да зацикля на темата Юсюф  не е ли така ?

Според мен добре че Суна може да ходи в имението, когато си иска при сестра си тоест ще може да разобличи лъжата пред Ферит , но също така Суна ще помага на сестра си при такива кризистни недоразумения и ревности сцени, постъпки и действия от страна на зетя. И по лесно двете сестри ще се подкрепят един друг при нужда

"Много близка приятелка на Ферит..."  - Пело. Ферит ревнува ту едната, ту другата въобще тъче на два стана. Накрая ще си намери майстора. Сейран обаче му го върна тъпкано в ресторанта да звънне на Пело , но отговор няма сладко отмъщение . Хареса ми и любопитното изражение и на Сейран, когато наблюдаваше отстрани действията на Ферит  по време на ревностното сцена .Гол в егото на Ферит 1:0 в полза на Сейран без задни мисли от нейна страна. Накрая искаше пица, а той трябваше да и угоди  определена пак браво на Сейран знае как да подходи към Ферит . Сладка нацупена сцена със Сейран  в която за първи път я видях с детинско поведение като на Ферит. А колко ли още има той да и угажда ?

Ферит и неговото недоверие е друга тема ,но търчи при при Сейран ако е сгазил лука за помощ, а преди да се запознае с нея, майка му и Абидин са го измъквали от кашите .Ако само не бяха майка и шофьор как ли щеше да се оправи той със своите манджи? Сега и Сейран се добавя в манджата. Какво ще правим с негово недоверие, защото това е голям проблем ?

Ифакат какво и стана изведнъж разбра че никой нея зачитал. Много емоционална стана на масата.Не можела да контролира, че както каза Гюлгюн "защо трябва да контролира" за да се вдигне в очите на Халис ага  като вярна дългогодишна снаха или защото си няма работа . Гюлгюн вижда че контрола не е подход, а обратното докато Ифакат вижда контрола като начин на живот в обществото тоест ако стегнеш юздите няма да се опозориш. Какво беше това ? Ифакат говореше за образование за Суна при което ме шокира , но забрани на Сейран  да се дообразова това е както по късно разбрах замазване на очите, игра и тактика от нейна страна  - Суна ще получи образование под нейно наблюдение ? Та се питам какво точно специално образование ще получи - образование като образование или  подход към съблазняване и омайване към Фуат тоест съблазнително образование от кокетна и интимна гледна точка до може би втора жена за Фуат .Ясна ми е целта на Ифакат.Погледа на Ифакат при Казъм казва ще се погрижа за повереното ми по мой си начин чрез контрол и тактика в името на Фуат и Асуман, но без каквото и да е насилие освен манипулативно. Направо си кажи ще използвам момичето за конкретни цели  вместо образование. Ето вече има кой послушно да контролира  все пак от самото начало я е харесала.
Леля Хатуч като малко момиченце се зарадва на посещението на Халис ага. Ех стара любов какво ли минало криеш ? Чете се в очите им болка от изборите по миналото, които влияят сега , но може ли Халис ага да се реваншира за това минало по свой си начин - вземайки под крилото си двете сестри, за да поучат спокойно бъдеще.

Самия Халис ага е почтен човек отива до дома на Казъм признава че е виновен за светкавичната сватба,  но забелязах че го казва с интунацията на гневен и същевременно проницателен човек, който е и против методите на възпитание на Казъм. Изражението на лицето на Халис говори повече от думите му. Есме и Хатуч видяха, че се успокоиха след думите на Халис. Благодарни, са му за това което ще направи за Суна  и тя ще се спаси от баща си. Суна ще посещава ту едното, ту другото място и се надявам Казъм да не възпира Суна, когато отива в имението при сестра си или да и промива мозъка да омае Фуат  и т.н. Есме и Хатуч вече са спокойни за Суна и Сейран, защото са далеч от ада в който бяха при баща си .Много трогателно ми стана прегръдката на майката с двете и дъщери  преодолявайки и това препятствие. Казъм вече няма власт и не може да пипне дъщерите си, защото не са му вече поверени, а и от страх Халис  да не спре притока му на пари. Халис ще я научи на обичаите и традициите сякаш тя не ги знае  все  пак са образовани от обучението, което Казъм им е дал следователно знаят турските традиции нали ? Все пак Суна е туркиня.Това беше излишно обяснение.Дали Халис се досеща за истинските намерения на Ифакат, макар че иска обезателно внук ?
Хареса ми романтиката с китарата и погледите им това е малка част от сближаването им стъпка напред , но и стъпка назад заради това че Ферит се е закотвил за Юсуф.

Диджле май е хлътнала по Юсуф  макар че си има приятел .Дали той ще се възползва от това за да бъде близо до Сейран ?  Ах, да не му беше казала Диджле за разговора който е чула , голяма грешка, която може би провокира Юсуф да каже тази лъжа пред Ферит и Сейран .

Разговора между Ферит и Казъм бяха откровена истина , но частична, защо не му каза че всичко прави за пари продавайки дъщеря му Сейран,но разбира се той няма да го каже за да не изгуби златното гърне пълно с жълтици. Все пак човека е пресметлив с едно наум. Ферит знае са насилствените методи на Казъм в онзи ден и за това че Сейран не го обича, защото тя му бе разказала методите на баща и към нея и сестра и, макар предупрежденията на Казъм към Сейран да мълчи иначе ще пострада майка и. Да чуе думите на признание от устата на Казъм не е изненада за него, но определено го заболя и това влезе в съзнанието му. Още един път  Ферит разбра що за баща е Казъм щом бе нападнал душейки дъщеря си, независимо че е под опеката на съпруга си, дори се отврати от него, но се налага да го търпи като тъст. Думите, които Ферит чу с гордост от устата на Казъм са отвращение за него, но гордост за Казъм. Браво но Ферит за точния въпрос  "С гордост ли разказваш за постъпките си ?" И както каза Ферит "Въй бе".Само ако го беше чул дядото думите на Казъм, които каза на Ферит то не мога да си представя гнева и изражението на Халис. Какъв баща трябва да си за да разказваш с гордост своите постъпки за физическото и психическото насилие придружено със затваряне в мазето без вода и храна ? И накрая му казва, че трябва да му е благодарен за постъпките му, защото днес се разхождат хванати двамата за ръка, но това което Казъм не знае е че всичко е за пред семейството  Корхан и обществото. Направо тъст и зет проведоха нетипична терапия поднаслов насилието довежда до резултат от страна на тъста. Мисля че нарочно Казъм каза на зет си за онази нощ и как се е държал, особено че е тя не го обича като натъкна на последните думи с цел да го накара да се осъзнае в заблудата си, но според мен целта му е да всей раздор между Сейран и Ферит като по този начин я накаже, заради последните събития и лъжата от нейна страна. Това е подло разкривайки истината, но Казъм има своята подбуда  според мен.

Хитростта на Ферит .."ще отиде да говори с баща си, но...внук " ама и тя не си поплюва със своята хитрост и сякаш веднага забрави за дадената дума само и само сестра и да се спаси , но явно това ще си остане отворена тема за предъвкване, а сега и Юсюф след тази лъжа усложни положението. Радост голяма за Ферит Корхан в симпатичната му усмивка "Ще си направим дете" да ама не е познал дете ще имат чак тогава, когато истинската любов се прояви между тях и се самосъзнание , а не се държи детински с такава сериозна тема сякаш е игра. За дете се искат двама и тяхното желание и най вече любов.

Епизод 11
Ново провинение от страна на Ферит, не съм изненадана Сейран ще го измъкне пак от положението.
Недоверие към нея
Целувка
Гнева на Казъм към Суна, в който не съм изненадана
Пело
Журналисти
Държането за ръце
Като цяло напрежение до следващия петък
Лека нощ.

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 11:36 от Яница88

# 664
Rea Petrova
Администратор
  · 2 ч.  ·
РИБАРЧЕ еп.11/ фраг 2
"- Може би можеш да напишеш някои сценарии?
- Ще пиша за теб. Ще напиша още "Въз основа на реални събития".
- Нека заглавието да е от мен: "От Антеп!"
- Виждаме те за първи път със съпругата ти. Как е семейният ви живот, г-н Ферит?
- Правя всичко това, за да не се разстройваш и да си щастлива.
- Не бяха нужни толкова усилия, за да ме направиш щастлива.
- Какво разбираш ти за щастието? Нужна ти е болка!
- Всички твои действия ме доближават още повече до моята Сейран.
- Страхувай се от мен, ок!
- Дядо специално ме ожени, за да не вижда такива новости.
- Ако тази новина излезе...
- Той ще ме пусне, осъзнавайки, че бракът не му е повлиял.
- Има ли нещо, за което трябва да знам?
- Латиф?"

# 665
  • София
Чудно! Сейран ще трябва да връща услугите на Ферит- нейн ред е да застане до него.

# 666
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Вай бе Flushed в петък отново ще ни хвърлят в джаза Stuck Out Tongue Winking Eye
Ах, Ферит бей много си отворен пък все при Серо бягаш да ти оправя кашите Grinning.
Толкова е хлътнал завалията, че ще му трябва една патерица да го подпира, че краката
едва го държат да не се строполи в краката на жена му Joy.
Много неща имах да споделя след епизода, но видях че мнението ми се припокрива с много
от вашите, та няма да разтягам излишни локуми Grinning

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 11:22 от kotelina

# 667
  • Яко в Матрицата...
Фрагманът наистина е бомба Grinning

Но въпреки шамара Юсуф ще продължи да "спасява любимата си" Rolling EyesRolling Eyes

# 668
Обаче от фрага се вижда , че той не е излязъл с Пелин , а с Аби.Някаква идва да го сваля и Пелин идва и така става папарашката снимка.Тоест този път не е притичал към нея.

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 13:07 от Marbellaa

# 669
За първи път ли Латиф се опитва да скрие нещо от Агата и да "открадне"  вестника?! Не мога да повярвам.

Може да започнем наддаване кой е повманиачен Пело или Юсуф..
Съвсем скоро отчаянието щи ги накара да въртят номера.

# 670
Може да се появи и внук. Е желан-нежелан мним...
Но мен Юсуф ме дразни повече

# 671
  • София
На мен Юсуф ми е една идея по-поносим от Пелин.

# 672
Седя и се чудя Юсуф като иска да бяга със Сейран какво още седи и чака,аджеба?Ми,нали искаш да бягаш?Взимаш си севгилито още първия ден и дим да Ви няма!Хем ще бяга,хем си натиска парцалята в имението!Или чака Сейран да организира бягството?!?

# 673
  • София
Скрит текст:
Седя и се чудя Юсуф като иска да бяга със Сейран какво още седи и чака,аджеба?Ми,нали искаш да бягаш?Взимаш си севгилито още първия ден и дим да Ви няма!Хем ще бяга,хем си натиска парцалята в имението!
Или чака Сейран да организира бягството?!?
Много ясно, той нали ѝ каза, че е очаквал ТЯ да измисли нещо и да не се омъжи.

# 674
Върнах се на 1-ви  епизод .....ами след "указ"-а на Халис ага Чапкън-уФ да го женят ,ами той заваллата беше в положение  като Сейран / е без физ.насилие / но заповедта си беше свише  и ......нЕмА мърдане . Що жал се ожали на ането и баба .....искаше пак да го пратят в чужбина .
...Сейран искаше да избяга ,за да учи .
Общото - и двамата не  искаха да се задомяват насила !!!!
Разликата -той я хареса  ,при все, че ѝ "натри носа "..уж  дееее.....

Общи условия

Активация на акаунт