Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След ❤️Тема 1

• 66 405
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
+1

Точно затова е супер противен
За где да бяга топло, хранят го, поят го, плащат му, вири си носа. Мухльо!

Скрит текст:
Седя и се чудя Юсуф като иска да бяга със Сейран какво още седи и чака,аджеба?Ми,нали искаш да бягаш?Взимаш си севгилито още първия ден и дим да Ви няма!Хем ще бяга,хем си натиска парцалята в имението!
Или чака Сейран да организира бягството?!?
Много ясно, той нали ѝ каза, че е очаквал ТЯ да измисли нещо и да не се омъжи.

# 676

Cansu Fyrynci се сбогува със сериала РИБАРЧЕ
Оф,дано да няма трагедии,че ми писна от трагичните им прийоми във филмите!

# 677
Турски сериали с превод- DIAMONDS Studio
Toni Helmy  · 2 ч.  ·
⚡️Феновете на поредицата # Женкарят са толкова любопитни върху чия история е базирана поредицата, че всеки път намират и публикуват различни версии на прототипа на семейство Коркхан. Този път е версията. Семейството, от което е взета историята на Yalı Çapkını, е известното семейство Сабанджи, собственици на имението, в което се снима сериалът. И че Арзу Сабанджи, снахата на семейство Сабанджи, е истинската Сейран и един от признаците е, че тя е Арзу, че Сейран ще учи право, а Арзу е завършила право, освен великия прилика между Арзу и Афра Сарачоглу, според описанието на персонажа пише, че тя е блондинка със зелени очи.

# 678
  • Яко в Матрицата...
Aрзу Сабанджъ е завършила Археологическия факултет на университета в Анкара, нещо им е грешно инфото. Това е любимата ми и единствена турска ВИП персона, която следя Grinning Иначе може и тя да е Сейран, но жената се вълнува от история, мода и изкуство, работи в тези сфери, няма нищо общо с правото.

# 679
  • София
Сейран нали рисува добре, защо ще учи право?

# 680
Сейран кога е споменавала, че иска да учи право, нали в началото говореше за нещо с рисуване че иска?

# 681
Ферит я бъзикаше да учи право в последния епизод. Причината забравих, сигурна съм, че някой ще каже.

# 682
  • Яко в Матрицата...
Ферит я бъзикаше да учи право в последния епизод. Причината забравих, сигурна съм, че някой ще каже.
Докато пътуваха в колата, Абидин се обади и каза, че Юсуф е помогнал на Суна. Ферит се ядоса, чак предположи, че Юсуф е издал килимената завера на деде Корхан, Сейран защити бившия. Ферит предложи да я прати да учи право, защото много добре го защитавала ...

ПП Сега се разрових за Арзу Ханъм Grinning Ако се вярва на нейно интервю, бракът ѝ е по любов. Запознали са се с Йомер бей в Истанбул, докато тя е била на гости на общ приятел. И после човекът е летял всеки уикенд до Анкара, за да я види, въпреки че имал страх от летене, ама пуста любов Joy Та, според това, не е прототип на Сейран...

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 22:46 от Reni - BG

# 683
То тя Сейран нарочно ли все защитава все който не трябва?
А на Ферит ребром. Помага с хилядите му мрън мрън.

# 684
  • Дубай
Момичета ще направя новата тема тези дни ,ако някой може да сколаса нещо за корица,добре ,ако не остава с тази☺️
Привет! Благодаря за анализите ,останах малко назад!

# 685
Добро утро в първия ден на декември! Нека ни е на късмет и сполука! Да бъдем здрави и сбъдваме мечти!
Щастлив нов месец!

Ауууу убавеца Юсуф ще изгори, виж я ти малката Султанка. Joy
Гледа Феро,а той на колко стана е ?
Тича при законна съпруга Joy

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 10:22 от Nina_richi

# 686
  • Яко в Матрицата...
Резюме на 11 епизод

Отговорът на Юсуф на въпроса на Ферит ядосва много Сейран и тя не иска да вижда нито Ферит, нито Юсуф. През нощта Ферит излиза с Абидин, но го очаква непрятна изненада - без да иска,  репортер го заснема. Ферит моли за помощ Орхан, за да се спаси от тази беда, преди Халис ага да е разбрал. И Сейран е човекът, който може да помогне на Ферит в това начинание.

# 687
  • София
Резюме на 11 епизод

Отговорът на Юсуф на въпроса на Ферит ядосва много Сейран и тя не иска да вижда нито Ферит, нито Юсуф. През нощта Ферит излиза с Абидин, но го очаква непрятна изненада - без да иска,  репортер го заснема. Ферит моли за помощ Орхан, за да се спаси от тази беда, преди Халис ага да е разбрал. И Сейран е човекът, който може да помогне на Ферит в това начинание.
Те само си сменят ролите. Ферит помага на Сейран, после тя на него.

# 688
  • Дубай
Мисля си, Сейран как ще помогне на Феро.Една от тезите ми е,че ще представи Пелин за своя приятелка.... И така ще си влиза свободно в къщата.
Рени, Тенкю!

# 689
I.V.
ако може,сложи на шапката предстоящата целувка от втория фрагман ,та да върви на любов новата тема!
Предложение,не е задължително!

Общи условия

Активация на акаунт