До ДЕКЕМВРИ време не остана, сладко бебенце ще гушка мама 👶🧸 -- тема 7, 2022

• 43 890
  • 757
  •   1
Отговори
# 240
Момичета пазете се много, аз явно трудно измарях октомври, та пичвам и ноември. В инфекция съм, на антибиотик, което най-лошито е че съм с главоболие постоянно 5 ден, толкова силно, че искам скапла си да сваля, не трая светлина, звук, ластика на косата ми тежи, кошмарно е това. Благодарение на Аг, не лежа в болница, беба рита, ще пия АБ 5 дена и се надявам да се минава всичко, че тежичко ми дойде 1 месец все болести.
Не остана, стискайте зъби, аз стискам силно палци на мамите в болница и на мамата с 2те бебета, които предствоят да дойдат сред нас Simple Smile
Честита месечинка и на нашите 3 малки герои!

# 241
  • София
Аз нямам проблем с лежането по гръб. Даже понякога се събуждам в тази поза от сън. За сега спя добре, ставам само до тоалетна през нощта, ако съм пила вода преди лягане. Спя с възглавница за бременни от няколко месеца, която е голяма и с едната част си подпирам гърба с другата краката. Има П образна форма и я ползвам наопаки.

За болките ММ всяка вечер преди лягане ми прави масаж на краката, гърба и ръцете и е значително по-добре след масажа.

Бързо възстановяване на всички, които в момента се лекуват. Ще изкараме още няколко седмици.

# 242
Ролзет, когато ММ беше болен от ковид, го болеше много главата. Казаха му да пие кафе с изтискан лимон вътре, тогава сподели, че го успокоява леко болката. Не пречи да пробваш и ти.

# 243
На всички момичета в болницата, пожелавам успех и дано мъниците останат още няколко седмици на топличко!

Аз от утре най-сетне излизам майчински и ще почна малко по малко с покупките, че досега нищо не съм взимала и съм абсолютно неподготвена.

А сега ще се местим и тепърва ще обзавеждаме и къщата.
Ще взимаме и много техника - съдомиялня, сушилня, нова пералня, прахосмукачка робот. Ще съм благодарна за всякакви мнения и съвети, че не мога да реша какво да взема. Изчетох толкова мнения и коментари и се обърках още повече Grinning))

# 244
  • Вестерос
Аз мога да споделя само за прахосмукачката робот, която имаме и съм доволна от нея. Някъде назад я бях май пускала.
Xiaomi Mi robot Vacuum Mop Pro

# 245

А сега ще се местим и тепърва ще обзавеждаме и къщата.
Ще взимаме и много техника - съдомиялня, сушилня, нова пералня, прахосмукачка робот. Ще съм благодарна за всякакви мнения и съвети, че не мога да реша какво да взема. Изчетох толкова мнения и коментари и се обърках още повече Grinning))

И ние сме на същия хал. Днес ходихме да говорим с мебелисти за кухня и ни казаха срок до края на февруари...

Пералня и сушилня гледам Бош профешънъл, АЕГ лавамат и Миеле, мисля да пообиколя магазините и ако има черен петък при тях, да ги взема тогава. За фурната мн се чудя и аз..

Най-накрая взех да понаваксвам с темата, колко много сте изписали напоследък 🌹

# 246
Ние също цяло лято бяхме в основен ремонт. Вече сме на финала. Кухнята е монтирана. Банята е готова. Сложиха и вратите. Сега остава да донесат мебелите във вторник. Аз в сряда влизам в болница и ММ ще има няколко дни да сглоби спалнята и на децата кошарките, които са купени отдавна, но все чакахме да свърши мръсотията и да приключат майсторите. Иначе днес беше последната ми консултация при АГ. Подготвихме всички документи за прием в болницата. В понеделник имам да направя изследвания. Като гледам бая неща са ми пуснали и кардиограма при личния лекар. И така... Живот и здраве четвъртък сутрин ще е операцията.Cold Sweat

# 247
Веси, стискам палци всичко да мине по мед и масло. Как успяваш да спиш като знаеш датата? Предполагам притеснението не те напуска, но имаш ли търпение да чакаш, или гледаш да не го мислиш🤔 Ако знаех точната дата, място нямаше да си намеря, докато дойде...

Кадерай, изгуби се...всичко наред ли е с теб? Драсни някой ред, че те мислим...
Останалите мами в болници/под наблюдение - как сте???

# 248
  • Вестерос
Веси, ще чакаме блага вест в четвъртък 🤗

# 249
Успех Веси,мисли позитивно. Всичко ще бъде наред и скоро ще гушкаш мънициите

# 250
Веси, стискам палци всичко да мине по мед и масло. Как успяваш да спиш като знаеш датата? Предполагам притеснението не те напуска, но имаш ли търпение да чакаш, или гледаш да не го мислиш🤔 Ако знаех точната дата, място нямаше да си намеря, докато дойде...

Кадерай, изгуби се...всичко наред ли е с теб? Драсни някой ред, че те мислим...
Останалите мами в болници/под наблюдение - как сте???

Уж се успокоявам, защото имам доверие на АГ. В същото време съм пълна паника за самата упойка, не толкова от операцията, болката и възстановяването.  После си казвам да идва и да се приключва вече, че тежестта от корема е огромна. Засега съм ок. В сряда ще почне да ме тресе вълнението като ме оставят в болницата.

# 251
Момичета, аз съм добре засега, днес ме гледаха на ехографа и си отговоря на седмиците, всичко изглежда наред, доктора каза, че другата седмица пак ще ме гледа, ще следят дали водите са достатъчни и към края на седмицата иска да влизам да раждам, ако не е тръгнало до тогава. На мен ми се искаше да изчакам да тръгне само, но имам доверие и на доктора, така че ще видим другата седмица какво ще е положението. Предполагам, че ще почнат да ми намалят банките, от както съм тук всеки ден имам по 2 банки.

Стискам палци на всички да изкарате безпроблемно до край, аз все пак съм доволна, че успях да стигна дори и до тези седмици!

# 252
Веси , пожелавам ти успех и дано всичко мине по-леко отколкото си си го представяла .

Пожелавам и на всички мами в болница или с дискомфорти да изкарат още малко и да завършат и те успешно на финала ! Всъщност съм сигурна , че ще е така .

Някоя мама да се следи в Щерев и да планува да ражда там ? Ако да , при кой лекар сте ?

Моето бебче си е седалищно , вече съм 35 + 3 …..

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 12:00 от ana.987

# 253
Веси, не се притеснявай от упойката, на самата операция всичко ще е наред. Все пак е планувано всичко и са подготвени лекарите за нея. Аз, ако бях на твое място, щях да съм много нетърпелива от предстоящата среща, не си го пледставям да знам точната дата на раждането, ще се побъркам от нетърпение, докато дойде, именно и затова те попитах как си емоционално.

Севда, стискам палци и при теб нещата да са възможно най-добре! Какво ще бъде раждането -предизвикано нормално или секцио?

# 254
Веси, не се притеснявай от упойката, на самата операция всичко ще е наред. Все пак е планувано всичко и са подготвени лекарите за нея. Аз, ако бях на твое място, щях да съм много нетърпелива от предстоящата среща, не си го пледставям да знам точната дата на раждането, ще се побъркам от нетърпение, докато дойде, именно и затова те попитах как си емоционално.

Севда, стискам палци и при теб нещата да са възможно най-добре! Какво ще бъде раждането -предизвикано нормално или секцио?

Нормално раждане засега, надявам се всичко да е наред

Общи условия

Активация на акаунт