До ДЕКЕМВРИ време не остана, сладко бебенце ще гушка мама 👶🧸 -- тема 7, 2022

• 43 920
  • 757
  •   1
Отговори
# 255

А сега ще се местим и тепърва ще обзавеждаме и къщата.
Ще взимаме и много техника - съдомиялня, сушилня, нова пералня, прахосмукачка робот. Ще съм благодарна за всякакви мнения и съвети, че не мога да реша какво да взема. Изчетох толкова мнения и коментари и се обърках още повече Grinning))

У нас абсолютно всичко е на самсунг, само съдомиялната е на whirlpool.. Много съм доволна, препоръчвам марката!

На момичетата в болница - очакваме хубави новини от вас, бъдете спокойни! Пращам ви прегръдки 🤗🤗🤗

# 256
На мен ми спряха антиботиците днес , казаха ако всичко е наред до Понеделник съм тук и ще ме пускат . Режим само лежене , за раждане не са ми каза ли нищо.  Всеки ден съм на тонове и банки и съм много спокойна , че съм под контрол. Успех на всички

# 257
На мен ми спряха антиботиците днес , казаха ако всичко е наред до Понеделник съм тук и ще ме пускат . Режим само лежене , за раждане не са ми каза ли нищо.  Всеки ден съм на тонове и банки и съм много спокойна , че съм под контрол. Успех на всички
В коя седмица беше ти, не ти ли предложиха да те задържат, наистина като си под наблюдение е по-спокойно Simple Smile Стискам палци

# 258
Стискам палци всички да изкараме до край безпроблемно Hug
Аз да попитам , има ли някой с паднал корем вече ? Моя корем от една седмица е спаднал, до миналата седмица ми притискаше стомаха , и ми беше супер дискомфортно . Тази седмица направо ми олекна , но пък ми тежи ниско долу и имам мнооого леки като менструални болки  . А и като гледам снимките от предни седмици наистина си личи че си е малко по надолу . Малко се притеснявам дали това означава , че раждането ще започне по скоро отколкото трябва . В 34+6 дни съм днес . На преглед съм на 10ти . Иначе нямам контракции , по точно имам , но не са болезнени . Пия магнезий още . От два дни сънувам че тръгвам да раждам , а нито имам багаж за болницата , нито нещата на бебето са изпрани и изгладени. Тези от вас които са раждали вече , спадал ли ви е корема ? И ако е да , колко време след това родихте ?

# 259
Аз мога да споделя само за прахосмукачката робот, която имаме и съм доволна от нея. Някъде назад я бях май пускала.
Xiaomi Mi robot Vacuum Mop Pro
Благодаря, май Xiaomi са наистина най-предпочитани.
Пералня и сушилня гледам Бош профешънъл, АЕГ лавамат и Миеле, мисля да пообиколя магазините и ако има черен петък при тях, да ги взема тогава. За фурната мн се чудя и аз..
Бош профешънъл ми се струват малко скъпички. От една страна нямаме проблеми финансово да ги вземем, от друга страна 2,5К за сушилня ми се виждат прекалено много. Миеле са дори по-скъпи. Не знам, може би наистина са по-добри и по-удобни, не съм ползвала и не мога да преценя. В момента пералнята ни е АЕГ и не съм много доволна. Печка и хладилник още не съм почнала да гледам, няколко месеца ще караме със старите, първо другата техника да изберем.
У нас абсолютно всичко е на самсунг, само съдомиялната е на whirlpool.. Много съм доволна, препоръчвам марката!
Кой е модела на сушилнята, който ползвате, че то има много различни. Бях си харесала и съдомиялня на whirlpool, но ми казаха, че вече не са това качество, което са били преди и да ги избягвам. Доколко е вярно, не знам.

Веси, успех, надявам се да видя прекрасни новини в четвъртък

# 260
В коя седмица беше ти, не ти ли предложиха да те задържат, наистина като си под наблюдение е по-спокойно Simple Smile Стискам палци
34+2

# 261
Радвам се че сте по-добре дамите в болница, а на тези от вас, които им наближава датата - много палци ще стискаме 🙏 и ще чакаме добрите новини! 🤗

Andez Нашите са на Miele и специално следях промоция - взехме ги на около 40% намаление 😅 Може би сега на Черен петък ще има нещо подобно. Даже съдомиялната си я взехме още повече намалена, защото беше от стария модел, но пък има всичко функции, които исках.

Кестенче онзи ден на един от уебинарите казаха, че спадането на корема може да се случи няколко седмици преди самото раждане да започне (примерно 2-3).

# 262
Аз горещо препоръчвам на Samsung пералня и сушилня (отделни) и бих посъветвала да изчакате черния петък! Ние преди 2г си правихме апартамента и абсолютно цялата голяма техника взехме от Емаг на черен петък, и спестихме хиляди левове!
Прахосмукачка робот имаме Roborock S5 Max, много сме доволни.
Относно корема - и моя се е смъкнал, и АГ и личната ми го казаха, днес завършвам 36 г.с. Но наистина, по всички семинари казват, че като от смъкването до раждане може да има 2-3 седмици😊
На всички мами в болница пращам положителна енергия и чакаме добри новини✨️🙏☀️

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 16:41 от elistoy

# 263
И ние ще купуваме комбинирана пералня със сушилня на аег на черния петък.

Днес бях на преглед и бебчо е станал цели 2400. Изцъклих се като ми казаха. За месец е наддал 1100. Ако така расте, до термин ще стане 4 кг. Много силни контракции се видяха на ехографа, а аз нищо не усещах. Не мога да си представя как ще изглежда, когато наистина усещам контракции (което е през повечето време). Но аз не се безпокоя. Организмът се подготвя. Нямам чувството, че ще родя в близките 3-4 седмици. Мисля, че бебо ще доближи максимално до термин.

# 264
Здравейте,  днес се събудих с болки в ухото и запушен нос. Чудя се ди да пия един парацетамол , защото ме боли и главата, но е поносима болка. В 36 седмица съм.

# 265
Здравейте,  днес се събудих с болки в ухото и запушен нос. Чудя се ди да пия един парацетамол , защото ме боли и главата, но е поносима болка. В 36 седмица съм.

Пий преди лягане за може да те отпусне да поспиш. Ухо боли много не се измъчвай

# 266
Момичета, здравейте.
Включвам се и аз от болница. Снощи към 2 през нощта започнаха едни контракции на всеки 10 минути. След няколко часа се разредиха, но през деня днес отново започнаха и така цял ден. Пратих мъжа да пазарува за бебо, че нямахме много неща, а аз ужким лежах вкъщи. Но така се засили болката в края на деня, че преди малко дойдохме до дежурния кабинет и ме приеха със започнала родова дейност и контракции. Сложиха системи с магнезий, ужким за задържане. Ще се пробваме да го задържим още малко, пък да видим дали господина ще стои мирен. Има още много време до термин, аз днес съм 35+1.

Малко ми е притеснено да си кажа честно. От една страна искам да излезе доносен, a от друга малко ми се иска да го гушкам вече.

Стискам палци и на другите мами в болниците и чакам добри новини от всички Simple Smile

# 267
Момичета, здравейте.
Включвам се и аз от болница. Снощи към 2 през нощта започнаха едни контракции на всеки 10 минути. След няколко часа се разредиха, но през деня днес отново започнаха и така цял ден. Пратих мъжа да пазарува за бебо, че нямахме много неща, а аз ужким лежах вкъщи. Но така се засили болката в края на деня, че преди малко дойдохме до дежурния кабинет и ме приеха със започнала родова дейност и контракции. Сложиха системи с магнезий, ужким за задържане. Ще се пробваме да го задържим още малко, пък да видим дали господина ще стои мирен. Има още много време до термин, аз днес съм 35+1.

Малко ми е притеснено да си кажа честно. От една страна искам да излезе доносен, a от друга малко ми се иска да го гушкам вече.

Стискам палци и на другите мами в болниците и чакам добри новини от всички Simple Smile

Всичко ще е наред, стискам палци, да задържите, какво разкритие имаш, казаха ли ти?

# 268
  • Вестерос
Криспи, пожелавам ти да го задържат поне още седмица или колкото се може повече 🤗

# 269
Аз бях така преди седмица, слагах капки за уши, предписаха ми и за нос, но още с първото слагане на капките в ухото, всичко утихна и не се стигна до носа. Паралелно с това пих чайове горещи с мед и се разтривах с Вапоруб.
Племенникът ми онзи ден също беше с болки в ухото, наложи се аз да го взимам от училище и да го лекувам, та в аптеката ми казаха, че това е сега "модерния" вирус. Всички се оплаквали от болки в ушите...
Криспи, стискам палци да задържите положението🙏

Общи условия

Активация на акаунт