До ДЕКЕМВРИ време не остана, сладко бебенце ще гушка мама 👶🧸 -- тема 7, 2022

• 43 770
  • 757
  •   1
Отговори
# 480
A дали няма да има шанс да се обърне? Какво ти казаха?

Май не , аз съм вече 36+2 гс. Последните три седмици всякакви упражнения правих , но нямаше резултат. Онзи ден пак беше така . Според мен голямо чудо трябва да стане да се обърне …. За мое съжаление.

Иначе съм купила всичко , шишета Нук , помпа Медела , изпрано и изгладено . Подредила съм му стаята и съм в сив ужас от операцията , както няколко пъту споменах вече 🥲 даже от стрес започнах и да отслабвам, апетит нямам гадна работа . Дано мине по-леко от очакваното .

# 481
Здравейте, сега ми казаха, че трябва да избирам между две дати за секцио 23 или 28. И не мога да реша. Не е ли по- добре по-късната за бебето? Терминът ми е на 6 декември.

# 482
  • Вестерос
Нямам представа за датите. Знам, че някъде 10 дни преди термин може да се насрочи планово.

# 483
munepiue може би зависи от причината . На мен АГ ми каза първата седмица на Декември, аз съм определена за 17.12. Причината при мен е медицинска и според мен искат да са сигурни,че няма да започне естествено раждане и да се наложи спешно секцио  Simple Smile

# 484
Здравейте, каква марка шишета сте взели ? Аз искам да са стъклени и против колики, но не знам на каква марка да се спра.

Аз си имам от баткото на томи типи са и едно на нук ( всички са стъклени,мисля че по лесно се поддържат). Само нови биби и съм готова,поне по отношение на шишета. Все още нищо не съм прала, гладила, креватче още нямаме ,багаж не съм приготвила абе ужас. Сега в неделя влизам 34г.с ,а като си помисля ,че баткото се роди в 36,започвам да се притеснявам, но пък малкия си дочака датата за секцио и си се роди в 38г.с.  ох ще видим. Но колко още работа имам лошо ми става. Трябва до преместим креватчето от спалнята в детската стая при големия ( малкия не си дава още креватчето),да вземем ново и да почна да редя,но все не ми стига време. Добре че през деня съм сама- едно на детска градина, другото на училище. Та свърша някоя полезна работа. Но това е от тази седмица,че до миналата още си ходех на работа. Сега всичко ще е на тъгъдък.  Весито успех мила, всичко ще е наред,споко минала съм вече два пъти от там няма страшно.

Rozovka93 аз също съм със серклаж. За трети път ми е. Предните два пъти ми го махнаха точно преди операцията( че и в двата случая бях секцио) Знам ,че ако е нормално раждане го махат някъде седмица преди термина. Не е много приятно,но не е болка за умиране 😉

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 14:33 от Зорница Аврамова

# 485
Колкото по-близо е датата на секциото до датата на термина-по-добре. Избери втората дата, щом имаш право да избираш. Аз, купих стъклените шишета на Нук но идея нямам, дали и как ще ги възприеме бебчето

# 486
Веси, чакаме новини. То вече е минало, но тръпнем в очакване да ни съобщиш!

Аз ще раждам в Майчин дом, някой попита. Без избор на екип, нормално, ако всичко е наред. Така раждах и миналия път и ми хареса. Може би тоя път ще си поискам епидурална, ако има време за нея. Че не знам защо, но съм си въобразила, че ще родя много бързо.

Стъклени шишета купих на Др.Браун, с антиколик система. Ползвах ги с голямата, ограничено, че я кърмех, доволна съм. Сега купих нови, с четка за почистване.

И аз не съм готова с подреждането вкъщи. Ако сега почна да раждам, ще се видим в приключение къде ще сложим бебето като се върна. Grinning Дано изчака още 3-4 седмици.

Отивам да гледам черните петъци в baby.bg. Благодаря, че споделихте!

# 487
Момичета, мина! На обяд проплакаха нашите синове Никола и Станимир. 3500 и 2900. Не ме хвана упойката и се наложи да ме приспят. Още съм замаяна и не усещам краката. Ще пиша подробности каква е подготовката за самата операция само да се освестя малко.

# 488
Момичета, мина! На обяд проплакаха нашите синове Никола и Станимир. 3500 и 2900. Не ме хвана упойката и се наложи да ме приспят. Още съм замаяна и не усещам краката. Ще пиша подробности каква е подготовката за самата операция само да се освестя малко.
Честитооо, бравоо майка геройня. Да с живи и здрави и на теб бързо възстановяване!

# 489

Поздравления , бъдете живи и здрави и само хубави неща да ви се случват ! 😇😇

# 490
Честито на Кристи и Весито! Да са ви здрави бебешоците и много да ви радват ❤ Леко възстановяване 🤗🤗🤗

# 491
Веси и, честито! Живи и здрави, бързо възстановяване! 💙

# 492
Vesito0o честито☺️ да са здрави малките мъже, а ти бързо да се възстановиш❤

# 493
Кристи, Весито, честито, момичета! Бързичко да се възстановите и да гушкате бебчовците!

# 494
  • Варна
Браво на мама и на големите момчета 🥰🙏 Бъдете много здрави, бързо възстановяване и прибиране вкъщи, където започва истинския купон 🤗

Общи условия

Активация на акаунт