До ДЕКЕМВРИ време не остана, сладко бебенце ще гушка мама 👶🧸 -- тема 7, 2022

• 43 705
  • 757
  •   1
Отговори
# 585
Не мога да си харесам лампа, какви взехте вие?

И аз не мога да харесам лампа. Искам да е с по-мека светлина и даже да мога да я намалявам. Тези детските не ми харесват особено.
Аз също се лутах доста с тези лампи. Поръчах от vivre ,но на другия ден и падна лампиона та я върнах 😅 Сега взех тази

# 586
Аз съм цял ден с болки в кръста като менструални които ходят по десния крак .Отгоре на всичкото снощи направих алергия към тотема и притеснявах доктора по никое време и сега ми е неудобно да му звъня пак за болките .35+4 не би трябвало според мен да почва раждане

Какво ти стана от приема на тотем?

Цялото ми лице и тяло стана е на такива обриви,а по краката и ситни мехурчета + обривите .Но аз го пия от 8-9 дена и още ден 1 не се чувствах ок от нея , нон стоп повръщах и ходех до wc .Просто явно беше въпрос на време да изригна

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 15:05 от IrenB

# 587
  • Вестерос
Как си иначе, Веси? Раздвижи ли се?

Една идея по-добре съм днес. Слагам свещички профенид, уж пооблекчават болката. Само имам едно странно подуване на десния крак от ходилото към коляното. Сутринта на визитацията казаха, че било нормално. Довечера нощна смяна е моето АГ и ще питам него. Ти последно в АГ или майчин дом?
В АГ реших. Даже се срещах с едната израждаща там, искам да ме поеме на частно на прегледи да ходя всяка седмица, че при моята следяща чак на 21.11 ще ми е прегледа, ако не съм родила до тогава.
За подуването може да е от упойката нещо.

# 588
Със съня и аз не съм много ок и не знам от какво точно. Почвам да мисля,че това лежане по цял ден се отразява не се измарям все пак и за това не мога да спя . Иначе вечер моя мъж заспива рано,тъй като става мното рано за работа и аз 22ч с него съм заспала и като стане 4.30 и аз кукуряк 😁 Иначе при завъртането се събуждам от болки и голямо ахкане и охкане пада, ако ми се ходи до 00 и стана като легна сумата време ме боли крака и чакам да отмине. Абе общо взето така броя дните до секциото, че не е истина. Питат ме не ме ли е страх как ще се оправям, ами имам си притеснения, но  тези неразположение вече ми идват в повече.

# 589
Аз съм цял ден с болки в кръста като менструални които ходят по десния крак .Отгоре на всичкото снощи направих алергия към тотема и притеснявах доктора по никое време и сега ми е неудобно да му звъня пак за болките .35+4 не би трябвало според мен да почва раждане

Освен някакъв заместител да ти изпишат. Ако проблема е желязото? Може просто конкретния препарат да не ти понася.

Какво ти стана от приема на тотем?

Цялото ми лице и тяло стана е на такива обриви,а по краката и ситни мехурчета + обривите .Но аз го пия от 8-9 дена и още ден 1 не се чувствах ок от нея , нон стоп повръщах и ходех до wc .Просто явно беше въпрос на време да изригна

# 590
Не ми трябва предимство ако имам къде да седна, но не мога да стоя права. Честно казано разочароваващо е, когато не пропускат бременни по принцип....

Но се замислям, може би на много възрастни пенсионери също им е трудно и да стоят и да ходят, а пак не ги пропускат. Защото ние не винаги разбираме това.

Тук в Германия никога не дават ред на бременна . Но пък чакалните при лекари примерно са с достатъчно места за сядане . Нито в магазини са ме пускали да мина първа ,нито в институции . Чакаш си чинно , но пък никой не се бута в теб всеки пази дистанция . Тук в супермаркетите с опашките е по различно отколкото в България . Може да има опашка от 30човека , но втора каса няма да отворят и не само това ами ако някой клиент има въпроси към касиерката ,тя надълго и на широко обеднява каквото трябва . Та доста се чака по опашки , но бременни и възрастни никога не се пускат да “прередят “ . Бях в 5-6 ти месец когато отидохме в България да си подменя паспорта . Толкова бях изненадана че почти навсякъде ме пускат да мина първа , а имах доста малък корем . В паспортното на опашката която беше супер дълга , дойде охраната при мен пита ме дали съм бременна и каза че съм с предимство и ме придружи чак до гишето за подаване на заявление. Беше ми толкова неудобно , а и имаше видимо недоволни от този факт хора които чакат буквално цял ден и ги разбирам де  . Когато ходих пък да си го взимам нямаше много опашка , жени не ме пуснаха , но един мъж видимо на възрастта на баща ми ме пусна да мина пред него . Беше много мило . В България видях много толерантност по това отношение . Тук изобщо не е прието , напротив странно е . И възрастни не се пропускат не само бременни . Но пък тук по улиците ме заговарят хората ей така да ме питат в кой месец съм , да казват колко съм хубава примерно , дори когато съм видимо скапана . Grinning  И това според мен е много мило .
За лампа чакам и аз идеи , не съм взимала още . Искам да се регулира светлината , да не е много силна .

# 591
Да изписаха ми сега на хапчета -ферофолгама .Малко ми е притеснено още от снощи , така че утре ще я почна

# 592
  • Вестерос
Дано да ти мине бързо!

Аз май не ви се оплаках, че на втората микробиология пак имах дрожди и сега слагам пак глобули... Много ми е досадно и да ви кажа малко ме боли. В четвърти месец някъде пак така излезе и пак ги слагах.

# 593
Аз пък да ви кажа, не знам какви размери дрешки сте взели, обаче всичко което съм купила е голямо. Бебетата са големи. Всички казват, че са мн големи за близнаци. Аз купих 56. 50 не съм вземала, защото се притеснявах да не са малки, защото на консултациите АГ все казва че вървят напред. Ами тези 56 са като чувалчета. И ританките и връхните. Само бодита сякаш са ок. Запасвам ги чак до ушите Joy

# 594
  • Вестерос
Това е добра новина за мен, че моите повечето за 56 точно 😁

# 595
Веси, не се притеснявай, след 2-3седмици ще окъсеят.. спомням си, че най-дълго време съм ползвала р.68 и 86. Останалите бебешки размери за 1-2м.и ги израстваше.Ако ползваш и сушилня, ще се свият.

# 596
Нещо кръворазреждащо дават ли ти, Веси? Фраксипарин, аспирин?
Цитат на: Vesito0o
Не ми дават нищо кръворазреждащо. Само желязо, че ми е нисък хемоглобина.
 link=topic=1494778.msg45569498#msg45569498 date=1668255168
Как си иначе, Веси? Раздвижи ли се?

Една идея по-добре съм днес. Слагам свещички профенид, уж пооблекчават болката. Само имам едно странно подуване на десния крак от ходилото към коляното. Сутринта на визитацията казаха, че било нормално. Довечера нощна смяна е моето АГ и ще питам него. Ти последно в АГ или майчин дом?

# 597
Аз имах също проблеми от Тотема. Още на втория ден разстройство с подуване и болки. Веднага я спрях. Почнах Сорбифер и пак същата работа. Не ги усвоя организма, а ги изхвърла. От тогава пия само билкова кръв и хемоглобина ми е 120. Защо си чакала толкова време, като виждаш, че не си добре, натровила си се с желязо. Опасявам се, че с другите хапчета пак ще си така. Опитай като мен с билкова.

# 598
Не чаках още В началото казах на докторя той ми каза не в прав текст че се лигавя , после като ходих на преглед пак му казах а той само извъртя нагоре очи и дори аз почнах да си мисля , че се лигавя и си въобразявам докато не изригнах така -тогава вече и той ми каза да ги спра

# 599
  • Вестерос
Егати.... сега как си? Поотмина ли? Наистина пробвай с билковата кръв.

Общи условия

Активация на акаунт