Неприятен обрив след бръснене

• 3 132
  • 84
  •   1
Отговори
# 15
Пъпчив си, както сам се изразяваш, защото нямаш адекватна рутина за почистване на кожата си, която вероятно е и чувствителна. Тези пъпки, освен от враснали косъмчета, най-вероятно са и от замърсяване.
Има много продукти, които не са скъпи, просто се образовай.

# 16
Мисля че всичко е въпрос на ген. Ако имаш пъпки нищо не можеш да сториш. Все едно да се чудя защо тииновете имат пъпки.

Смятам да пробвам с кола маска  в скоро време. Ще пиша резултата.

Но доколкото разбрах от приятели правещи си онези изрезки точно в тази зона боляло адски много

# 17
Да, после пиши как е минала кола маската на брада. Очакваме с голям интерес.

# 18
Ти добре ли си ? Кола маска и никога повече няма да ти изникне брада . Вземи си машинка и се минавай когато порасне . Не си мисли , че след колата маска кожата ще ти е перфектна . Напротив може и да е по зле след нея , като я опъват може да се разраниш . Хората ти дават съвети и пак говориш за кола маска . Изисква се грижа за това лице не само вода . Вземи се силицилов спирт, крем здраве , разрови се малко . След като си си навил на пръста да ходиш на кола маска защо искаш съвет тогава . Имало клипчета незнам си кво , действителността е друга ....

# 19
Ясно, ще се ходи на кола маска. Ами успех, ама ще се по....ш от болка.
Няма да си решиш проблема,.ями чети с разбиране. Но ти си знаеш.

# 20
Реалната действителност е коментирана в тази тема.

https://www.bg-mamma.com/?topic=1070573

Както казах нищо не пречи да се опита.

# 21
Не, не, оставете го да отиде. Даже ако може да каже дата и място на събитието. Ще седя пред вратата на козметичката да го слушам как реве.

😂

# 22
Специално се записвам в темата за да чуя отзивите след кола маската. Ако може и по време, ама надали да се вдигна до козметичния салон, че и не съм от София и може би там ще се състои събитието.
Много много съветвам автора да запише клип на преживяното, после може да го пусне в you tube с цел да развенчае мита от усмихнато епилираните мъжки лица по клиповете.
На автора - успех ти желая. Въоръжи се с търпение и сила, ще ти трябват. Бутилка уиски също може да дойде добре.
Имай също предвид че една проблемна кожа остава проблемна и при кола маската. Даже бих казала, става още по проблемна. Освен това силните тъмни косми обичайно не искат да напуснат доброволно убежището на кожата, а това освен с болка е съпроводено и с кървене. Друго, което може да се отбележи по темата е, че кола маската не само премахва космите, а и горния слой на кожата. Очаквай да излезеш от салона не гладък като "бебешко дупе", а със зачервена болезнена кожа.
За справка аз имам разни напъни и от време на време си махам окосмяването над устната с кола маска, обаче съм приела да не е трърде често, защото редовно кожата ми става на рани, пъпки и докато минат и заздравеят, то пак станало време за кола маска. Та, ефекта се превръща в дефект.
Ай със здраве, ще чакаме резултата.

# 23
Предлагам да пусна лайф от събитието, за хората, които не могат да присъстват!

Аз лично си правя кола маска на цялото тяло. Не ме боли и съм напълно ок. Но мъжка брада и кола маска просто не си представям. Авторът ще ходи като опърлена кокошка…

# 24
Пич, какво да ти кажа….. не знам дали си даваш сметка колко абсурдно изглеждат мъжете с оскубана брада. Сега, ако те влече по-женствено излъчване, кажи си, но не ни убеждавай нас.
Ти ни убеждаваш как нищо не работи. Съмнявам се, че някой дерматолог не ти е обяснил как да почиствал лицето си, и как да го поддържаш, но ти продължаваш да се миеш само с вода.
Няма как да проработи нещо, което не правиш.
Вземи си машинка. Има разлика с бръсненето със самобръсначка.

# 25
  • Далечният изток
А афтършейв не ползваш ли след бръснене?!
Има за чувствителна кожа и какви ли не видове.
Само с вода след бръснене.... такова нещо за първи път чувам.

# 26
Пич, какво да ти кажа….. не знам дали си даваш сметка колко абсурдно изглеждат мъжете с оскубана брада. Сега, ако те влече по-женствено излъчване, кажи си, но не ни убеждавай нас.
Ти ни убеждаваш как нищо не работи. Съмнявам се, че някой дерматолог не ти е обяснил как да почиствал лицето си, и как да го поддържаш, но ти продължаваш да се миеш само с вода.
Няма как да проработи нещо, което не правиш.
Вземи си машинка. Има разлика с бръсненето със самобръсначка.

Пич, какво да ти кажа. Както има една поговорка клин клик избива. Това означава е има решение на всичко.

Както казах скоро ще си правя кола маска и Трявна да се подготвя добре. Казаха доста боляло,но имало слаб ефект.

Както е било посочено и в друга тема на форума. Просто зависи от косъма. Ако корена и косъма е дебел може да е голям зор. Ако корена и косъма е мек може би ще има ефект. Познавам момчета играещи баскетбол и са ми споделяли че всичко зависи от косъма и мястото. Е наистина може да има и неприятни ефекти като обръснати косми и т.н.

Въпрос на гледна точка.

# 27
Wissar
ти майтап ли си правиш тук?

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 15:04 от Пролетно цвете

# 28
Не си правя майтап. Както казах темата с колата маска и мъжката брада е дискутирана в друга тема.

Скоро ще ида на кола маска и ще споделя резултата. Сега ако стане стане. Ако не стане ще ходя пъпчив и ще плащам за скъпи лекарства против обриви.

# 29
Прави каквото искаш . Ама имай в предвид , че колата маска може да отскубне от корена и повече да не ти пораснат косми или брадата ти да стане по рядка . А това едва ли го правят хора с твоя проблем . Рискуваш да си обезобразиш лицето .
Набий си го в главичката ,че след като не полагаш никакви грижи за лицето си няма как да се оправи . Трябва да го почистваш , дори да го почистваш всеки ден пак ще има мръсотии .. Разбери го преди да съжаляваш . И не винаги скъпите лекарства могат да ти помогнат .

Общи условия

Активация на акаунт