Всеки има нужда да се поглези и да забрави за малко ежедневието, а какво по-добро място за целта от най-стария планински курорт на Балканите и любимо мое място от детинство. Колко много лета съм прекарала със семейството си сред вековните борове, колко пъти съм се возила на лифта и как похапвах любимите ми десерти в лоби бара на хотел "Рила"… Оттогава хотелът много се е променил и след реновацията е толкова по-красив, модерен и уютен, но и сега, както тогава, първата стъпка през вратите му винаги ме връща във времена на безгрижие, игри, приятни мигове със семейството и аромата на най-вкусните скалички.

СПА с деца!?! Може да звучи невероятно, но всъщност е напълно постижимо – това е вторият ни такъв уикенд в хотела и със сигурност няма да е последен. Хотел "Рила" предлага достатъчно развлечения за деца и има прекрасен детски кът, за да можем ние, родителите, да си починем спокойно и блажено, без обичайните детски викове, които съпътстват ежедневието ни. А в есенния СПА пакет на "Рила" е включено не само ползване на фитнес, СПА зона с голям закрит басейн, джакузи, сауна, парна баня и крио кабина, но и масаж за всеки член на семейството, дори и специален масаж за децата, съобразен с възрастта им.
Освен прекрасната и наскоро реновирана база на хотела, "Рила" предлага и развлечения на открито сред прекрасната природа, идеална за разходки и още по-красива в есенния сезон. Едва ли има по-добър начин да починеш и да се заредиш с нови сили за предстоящата седмица.

А след цял ден релакс и развлечения ще се насладим на прекрасната кухня на хотел "Рила". При всяко посещение оставаме очаровани от кулинарните предложения на шеф готвача на бюфет или сет меню. След това пък може да се насладим на чаша просеко на терасата с гледка към планината във все още топлата есенна вечер. Или пък може би ще успеем да изпием по един коктейл в Champions Bar & Dining … и като стана дума за коктейли – Коктейлната работилница в хотел "Рила" категорично е в плановете за някой от следващите ни есенни уикенди! Опитните бармани ще ни въведат в изкуството на миксирането и ще ни научат как сами да приготвяме различни коктейли, включително и безалкохолни за децата. В пакета влизат не само нощувки и тематичните работилници, но и закуски и вечери.
Гарантирано прекрасно изживяване както за романтично бягство без деца, така и за цялото семейство!
Вече нямам търпение! Отивам да стягам багажа.
Ще се видим там!