Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема XI

• 47 271
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • Вестерос
Свалих го и аз и в понеделник го почвам.

# 676
Тегля и аз. Приключих Ashoka и Sex Education (Сезон 4). Ashoka  много хубав. Sex Education,  се радвам, че приключи, направо ми идеше да си издрайфам червата.

# 677
Отдавна не съм гледала Мери Макдонъл, обаче не обичам хорър жанра...
Новият Castlevania не ми хареса колкото предишния, не знам дали ще гледам следващ сезон (май е подновен).
Затова пък Уан пийс вече го изгледах два пъти.

# 678
Почнах Домът на Ушерови, но просто липсва сюжет, едни случайно навързани случки които въобще не са нито ужаси, нито мистерия. То всъщност и случки не са, просто героите си лафят. Един малък полу-ужас за около 2мин мина през екрана и това беше за първите два епизода. Героите са досадни, не мога да му хвана края кой какво иска и за какво се бори и мисля да го зарязвам. Който го изгледа целия да казва какво става накрая.

# 679
  • София
Едва изгледах последните епизоди на втори сезон Сянка и кост. Добре, че са враните, та да става за гледане.

# 680
  • Варна
Едва изгледах последните епизоди на втори сезон Сянка и кост. Добре, че са враните, та да става за гледане.
То ще има ли трети сезон. Аз още не съм гледала втори.

# 681
  • Вестерос
Да, да завършат сагата

# 682
Изгледах трите сезона на Umbrella Academy.Харесва ми,хуморът,нетрадиционните герои,малко ефекта на пеперудата с това пътуване във времето и извънземния им баща.Видях че догодина ще излезе и 4 сезон.Интересно защо до сега никой не сподели смъртта на Бен как се е случила и случая Дженифър.
Някой ако е чел комиксите би ли споделил има ли материал за още сезони или следващия в който ще са без силите си ще е окончателен?

# 683
  • София
От актуално интервю на Мили Боби Браун за списание Glamour (информация в нашето webcafe) става ясно, че последен - 5-ти - сезон на Странни неща (Stranger Things) ще има. И наистина ще е последен. Обаче може и да не се появи до края на идната 2024-а г., заради стачката.
(Самата Мили ББ въобще не е въодушевена от участието и изживяванията си покрай продукцията, която я направи изгряваща звезда. Казва, че е отнесла доста
"критики още откакто стана известна с първия сезон на Stranger Things през 2016 г. По думите ѝ критиките са били за това, че е говорила и е имала мнение, докато е промотирала Stranger Things. Блогъри и YouTube-ъри са следили дори кога прекъсва колегите си по време на групови интервюта. "Ние сме хлапета, говорим един през друг. Мен просто ме наказваха, че говоря твърде много и споделям твърде много и че съм твърде шумна", спомня си тя.)

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 12:10 от EmBrother

# 684
Струва ли си да изгледам първо сериала, а след това анимето на Уан пийс , кое препоръчвате

# 685
Сериалът, защото е 8 епизода, в анимето са огромно количество и може да стане досадно в един момент.
Обаче ако се гледат и двете неща, в сериала има един голям спойлер, който е разкрит на много по-късен етап в анимето и мангата - той се коментира открито в повечето статии и ревюта, така че може би няма смисъл да го крия -
Скрит текст:
че Гарп е истински роден дядо на Луфи (баща на баща му) и всъщност много го обича, двамата нямат драма помежду си - не се мразят, просто са кибритлии (и Гарп е разочарован от избора на кариера на внука си).

# 686
Излезна трейлъра на Sweet Home 2
Слагам го в скрит текст, защото обещава да е кърваво.
Скрит текст:

Премиерата е на 1.12. тази година по Нетфликс.

# 687
Сериалът, защото е 8 епизода, в анимето са огромно количество и може да стане досадно в един момент.
Обаче ако се гледат и двете неща, в сериала има един голям спойлер, който е разкрит на много по-късен етап в анимето и мангата - той се коментира открито в повечето статии и ревюта, така че може би няма смисъл да го крия -
Скрит текст:
че Гарп е истински роден дядо на Луфи (баща на баща му) и всъщност много го обича, двамата нямат драма помежду си - не се мразят, просто са кибритлии (и Гарп е разочарован от избора на кариера на внука си).

До кой епизод горе долу сериала покрива анимацията . Много е свежо и ми напомня любима игра The monkey Island .

# 688
Аз чета само мангата; сериалът обхваща до края на арката Арлонг парк - според Гугъл, тя приключва в 44-ти епизод на анимето.

Има някои промени и има пропуснати неща, но според мен не са страшно съществени. Има и изрязани персонажи, но режисьорът каза в интервю, че просто не са имали пари да направят всичко - съкращаването не е само заради неговите желания.
Обаче с това темпо, ще трябва да пропускат много повече, ако искат да стигнат донякъде (по-напред). Аз лично нямам против, тъй като не всички арки са еднакво интересни.

# 689
Сега разбрах каква прогноза са направили The Simpsons за Мъск в епизода от неделя. Не съм го гледала, само четох. Епизодът e 4-ти от 35 сезон и се казва Thirst Trap: A Corporate Love Story, а историята се развива в Силициевата долина. Млада жена напуска колежа и се омъжва за подходящия, който и подарява Twitter/X. Цялата компания,не някакъв си профил.Обяснява, че е било много евтино, защото предишния собственик я е продал след като негова ракета се сблъсква с Международната космическа станция.
Ще видим. Симпсън имат навика да познават.
В краят на епизода става ясно,че главната героиня премахва всички отрицателни туитове свързани с нея.

Общи условия

Активация на акаунт