Какво ви дразни във форума?

• 17 317
  • 461
  •   1
Отговори
# 150
  • Кацнала на едно дърво.
И аз съм против диетите днес.  Mr. Green Чакай да седна на бонбоните, че протягате алчни ръчички. smile3534
Катя, познавам няколко форумки лично, с други дружа виртуално и да, знам им истинските имена. Във форума обаче си общуваме на ник, защото такъв е "форумския" етикет. За да е такъв етикетът, си има основателни причини.
П.П.Има огромни теми от рода на "Каква е вашата професия", "Как се казвате" и пр. в които почти всички са се представили. Вкл. и аз - име, фамилия, снимка, професия.

# 151
  • При хората, които обичам
И аз за никовете - понякога закачката е точно в ника, с името няма да е закачка...Като например Нейно Модераторско Височество Доня Нерижата Проклетница, която настояваше да изписваме целия и ник и с това предизвика масово възмущение във форума. Бог да поживи функцията Copy- Paste Joy

# 152
И аз съм против диетите днес.  Mr. Green Чакай да седна на бонбоните, че протягате алчни ръчички. smile3534
Катя, познавам няколко форумки лично, с други дружа виртуално и да, знам им истинските имена. Във форума обаче си общуваме на ник, защото такъв е "форумския" етикет. За да е такъв етикетът, си има основателни причини.
П.П.Има огромни теми от рода на "Каква е вашата професия", "Как се казвате" и пр. в които почти всички са се представили. Вкл. и аз - име, фамилия, снимка, професия.
Е с теб вече искам лично да се запозная.С това обръщение по име ми разтопи сърцето  newsm51хихиххи

# 153
Дразни ме това, че се дразня от дребни неща, на които не би трябвало да обръщам внимание! Еднообразни въпроси, правописни грешки, неработеща търсачка, самоизтъкването на някои във форума...

# 154
Дразни ме, че когато някой изкаже различно мнение, веднага се намира кой да се нахвърли яростно върху него, независимо от темата, като се започне от "Помогнете ми да избера име на детето си" и се завърши с "Кърмене или АМ". Всяко нещо се дискутира толкова настоятелно и обстоятелствено, като че ли е въпрос на живот и смърт. А всъщност всички ние сме тук, за да получаваме подкрепа, да споделяме и да се забавляваме.

# 155

Това е, защото много чукчи-писатели има тук. Ама като стане въпрос за четене - няма никой!  Mr. Green А и липсата на първите 7 си личи и във виртуалното пространство.
Така си е. Няма четящи - повечето не четат.
Направило ми е впечатление, но чак пък да ме дразни, това, че във форума има няколко потребителки, които пускат теми, за да си поддържат аудиторията.

Последна редакция: ср, 13 дек 2006, 16:34 от Ив

# 156
аз съм четяща.Simple Smile
Така ,че пишете ,момичета ,пишете. С удоволствие чета всичко.
Най-ме дразни ,че някои много бързо спират да спорят Mr. Green

# 157
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Не се обсъждат наистина интересните теми.......имаше тема "бозайниците са се заразили с плацента", имаше линк към научен сайт ........темата наистина беше много интересна, но много малко публикации отрази.....Биг Брадърската тема и разни други подобни тъпотии се разрастват с главоломна скорост..... Ей това ме дразни........

# 158
Като започна да се дразня,
ще се фръцна
и ще си излезна. Mr. Green

# 159
Звездоманията в клюкарника и спама.

# 160
Мен ме дразни Сикретгардън.Изхвърли сумати хайванчета на боклука.А какъв бал се очертаваше само...
Нищо, може и да й простя някога 

# 161
Да ме дразни чак- не, но съм забелязала(не само аз) подмазваческото отношение между една групичка потребители, съответно спама, чата или както там му се вика. За лицемерието и  показността- те са ясни, има ги не само у форума. Абе, такъв е животът, кво да прайш Sunglasses

# 162
Да ме дразни чак- не, но съм забелязала(не само аз) подмазваческото отношение между една групичка потребители, съответно спама, чата или както там му се вика.
   Я, раздуй, коя е тази групичка и на кого се подмазва, само хвърляте бомби , ама наполвина и ние не толкова наблюдателните ще си умрем неразбра ли Crossing Arms

# 163
Добре де, понеже все чета за подмазване... ами може да има хора, които просто се харесват и си допадат, толкова невъзможно ли ви се струва?

# 164
Че кво да раздувам, бре, сякаш не се знаят кои са. КАзах, че не ме дразни- харесвате се явно, ама работата замязва на гузен негонен Mr. Green Peace

Общи условия

Активация на акаунт