Какво ви дразни във форума?

• 17 285
  • 461
  •   1
Отговори
# 165
  Ами аз не знам кои са, пък нали всички се сещали, аз пък не се сещам, що не уточните, какво лошо ще стане...

# 166
  • София
  Ами аз не знам кои са, пък нали всички се сещали, аз пък не се сещам, що не уточните, какво лошо ще стане...

Кифле, поста на Венера заприлича на онази реклама на Каменица
" Мъжете знаят защо ". Питам мъжът ми и той вика:
" Абе и аз не знам ама щом казват "  Grinning

# 167

абе сигурно имат предвид Бабиейросите, Кейси, даффодил/тя вече не смее да се разпише някъде/, Лиска и Лени, клюкарките Шушон, Карчева, Лео, мене, тебе, нея, тях и т.н.  Mr. Green тези, дето се забелязват. А че има с какво да бъдат забелязани, не се взима под внимание.....

# 168
тити, дразниш ме... за втори път в тая тема  Mr. Green

# 169
Уффф, сега пък вие ме дразните Mr. Green Що за моя пост точно се хванахте, не можах да разбера. Всички ги знаем кои са- разни там бабиейроси и прочие например.... МА както казах нищо лошо, нека се харесват, нека се обичат. НЕ искам даги изброявам, защото както става ясно, може някой  да се обиди Peace Не, Карчева и изброените клюкарки не съм ги включила, ай спокойно Mr. Green

# 170
  • София
Бе помня ли ги кои са, гледам да ги подминавам и да не ми се набиват, неща да съм злопаметна, пък хората може и нещо умно и  новатарско в бъдеще да кажат, що да ги дисквалифицирам толкоз рано. То живот ли е да го опишеш!

Абе почнах да се дразня, че се дразня  Mr. Green
ей това парче за всички подразнени

http://sashorulls.data.bg/Music/Natasha Bedingfield - Unwritten.mp3

НА МЕН ЛИЧНО МИ МИНАВА ОТ НЕГО, ДЕНС МУ Е МАЙКАТА

и ще чакам мъжо да ме издразни няколко пъти довечера по два пъти newsm08

# 171
  • Sf
абе сигурно имат предвид Бабиейросите, Кейси, даффодил/тя вече не смее да се разпише някъде/, Лиска и Лени, клюкарките Шушон, Карчева, Лео, мене, тебе, нея, тях и т.н.  Mr. Green тези, дето се забелязват. А че има с какво да бъдат забелязани, не се взима под внимание.....

Мисията е изпълнена значи  Mr. Green

# 172
Дона, не те споменах лично, понеже си лоша баба, а че си от най-силните дразнители, стана ясно още в "априлската"тема  Mr. Green

# 173
Баси как ме дразните с тая тема Twisted EvilРешението дан съ нервите е едно - мента, глог и валериан.Кой се нерви, пие и отмък му минава всьо.
Ай останете си със здраве  bouquet

# 174
  • Кацнала на едно дърво.
Добре де, понеже все чета за подмазване... ами може да има хора, които просто се харесват и си допадат, толкова невъзможно ли ви се струва?
Няма такова нещо. Жените са ограничени създания (и мъжете били таквиз, даже по-лоши  Mr. Green). Жените са гадни лицемерки, това е положението.  Wink
Ей ме мен - скъсвам се да се подмазвам на разни особи, а всъщност ги мразя и нощем не мога да спя, защото скърцам със зъби от злобица. Зъби не ми останаха, значи. Crazy
Обаче им се подмазвам.  bowuu
Защо ги мразя? Защото им завиждам. За какво им завиждам? Не знам.
А защо им се подмазвам? Пак не знам.
Значи съм типична представителка на женския пол. hahaha Карам на инстинкти.

# 175
Добре де, понеже все чета за подмазване... ами може да има хора, които просто се харесват и си допадат, толкова невъзможно ли ви се струва?
Жени-приятелки или жена-шофоьор или негър-скиор-Е ТЕ ТАКИВА ЖИВОТНИ НЕМА!!!

# 176
Жени-приятелки или жена-шофоьор или негър-скиор-Е ТЕ ТАКИВА ЖИВОТНИ НЕМА!!!
За второто твърдение ти вярвам заради клуба на Пежо  Wink; по третото нямам мнение; за първото - не си права  Simple Smile

# 177
Dona,дано не съм,но личния ми опит е обратен за съжаление.Ако имаш приятелки-жени направо ти завиждам и ти обявявам бой с възглавници от злоба,защото моите бивши приятелки ми се изакаха в устата /без извинение/.Сега дружа само с мъже и се чувствам прекрасно-уважават ме,к`вот им е на душата-тва им е на устата,не им дреме червилцето ми от 2 лева ли е или е Живанши /абе има ли червила Живанши???/.

# 178
 Венера, аз се хванах за твоя пост, заради подмазването, тъй като съм видна интересаджийка се почувствах изпуснала, как така някой ще се подмазват, от което явно имат интерес и получават облаги, а аз ще изпускам, тцъ не става тази работа така  Crossing Arms
 Моля облажилите да споделят на кого точно трябва да се подмазвам и какви са облагите, щот сега се чувствам прецакана някак  Crossing Arms

# 179
Венера, аз се хванах за твоя пост, заради подмазването, тъй като съм видна интересаджийка се почувствах изпуснала, как така някой ще се подмазват, от което явно имат интерес и получават облаги, а аз ще изпускам, тцъ не става тази работа така  Crossing Arms
 Моля облажилите да споделят на кого точно трябва да се подмазвам и какви са облагите, щот сега се чувствам прецакана някак  Crossing Arms

Аре няма нужда да се прайш на интересна! Не ме дразниш, даже по принцип си ми симпатична, едва ли ти пука за което Wink

Общи условия

Активация на акаунт