Какво ви дразни във форума?

• 17 278
  • 461
  •   1
Отговори
# 135
Ангуа, понявгаш даже се лъзгам Mr. Green
Twisted Evil обещавам да ти следя публикациите с интерес
  bouquet (да не ти липсва )
Twisted EvilТова е добре Peace .Хайде и за теб  bouquet,нали си ми дружка newsm47
  grinning039А следващата тема трябва да е "МАЗ ПОДМАЗ-ама всеки да си признае gydi"

gydi  newsm78 утре ще да е  даже и анкета ще  пусна  Peace

# 136
  • Кацнала на едно дърво.
Абе има една приказка за дразненето и празненето... почти като логото ми в инфото, ама да си кажа,.... дразни ме лицемерието, някой отвори тема за нещо си и после всички се изреждат с комплименти и букети, като че ли са му длъжни!
Дразнят ме гъзо-кисс-ците, овчите душици хукнали след "авторитетите" във форума като пътеводна светлина, скандирайки БРАВО, без собствено мнение или страх да го изкажат! То май е генерална тенденция не само за форума, екскюз ми!
много добре казано  Peace
 newsm78""авторитетите" във форума" - такива просто няма
дразни ме  и подмазването им  пред модераторите
Ама не казвате кой, какво и кога, нали? Laughing
Това какво е - кисогъзство (или друг някакъв странен термин), овчедушие, какво?  Mr. Green
Като те дразни, душко, нещо, кажи си го в конкретната тема.  Wink

# 137
бе, скоро аз писах в такава тема - поименно, дето се вика.

И к'во - голям праз, не, чесън  Mr. Green

Искам да кажа - ако нещо ви дразни - защо сте тук? Или мислите, че с мрънкане някой ще трестане да пуска теми тип: в колко часа си михте зъбите?? за публикации?? Едва ли.

Василиса, ти сериозно ще ме издразниш, ако не се появиш на срещата  Mr. Green

# 138
  • Варна
Ох, вече в някои теми не смея да се обадя... Crazy

# 139
  • Кацнала на едно дърво.
бе, скоро аз писах в такава тема - поименно, дето се вика.

И к'во - голям праз, не, чесън  Mr. Green
Не си овчедушна, значи. Laughing

# 140
Абе има една приказка за дразненето и празненето... почти като логото ми в инфото, ама да си кажа,.... дразни ме лицемерието, някой отвори тема за нещо си и после всички се изреждат с комплименти и букети, като че ли са му длъжни!
Дразнят ме гъзо-кисс-ците, овчите душици хукнали след "авторитетите" във форума като пътеводна светлина, скандирайки БРАВО, без собствено мнение или страх да го изкажат! То май е генерална тенденция не само за форума, екскюз ми!
много добре казано  Peace
 newsm78""авторитетите" във форума" - такива просто няма
дразни ме  и подмазването им  пред модераторите
Ама не казвате кой, какво и кога, нали? Laughing
Това какво е - кисогъзство (или друг някакъв странен термин), овчедушие, какво?  Mr. Green
Като те дразни, душко, нещо, кажи си го в конкретната тема.  Wink
Е, кои са тез авторитети, че ветерани, че намсикви Thinking Айде дразнете се конкретно, щото все се припознавам в тези теми и взех да се дразня Mr. Green
Twisted Evil mm мюриель и ти ли душко си мазньорка- не бях забелязала   bouquet
Поименно -> Лиска ме дразни ( и една модераторка- ама ще си трая )
kazala sum si

# 141
Леле, леле.
Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 17 нови отговора.

Малее. Мен в началото ме дразнеше периодичната липса на кирилица и на пълен член. Но пък нещата, които ми харесват, са доста.... доста повече. А емотиконите ги обожавам. Сега е момента да използвам един от любимите ми:
 prostor

# 142
  • Кацнала на едно дърво.
Хайде и на ANGYA похвала.   bouquet
Похвалите ми свършиха, почвам да пиша грамоти.
Бонбоните обаче си ги ям сама (на пък, на пък, на пък!). bowuu

# 143
  • При хората, които обичам
Василисо, дразниш с това ядене. Сопри се, не всички са болни от г.с. Joy

# 144
Е, Василисе, бива ли такава неточност - очевидно не ги ядеш сама...

# 145
Хайде и на ANGYA похвала.   bouquet
Похвалите ми свършиха, почвам да пиша грамоти.
Бонбоните обаче си ги ям сама (на пък, на пък, на пък!). bowuu
Peace
 вече и ти ме дразниш -ядеш си сама бонбоните Laughing
не можа ли да изчакаш малко ->исках грамота

# 146
Василисо, дразниш с това ядене. Сопри се, не всички са болни от г.с. Joy

Joy Joy
сетих се още какво ме дразни - безумните теми от нерегистрирани потребители! за кой ли път предлагам да няма опция да пускаш тема ако не си регистриран, в другите форуми и мнение не можеш да пуснеш ако не си регнат. въобще не ги и чета ама пълнят подфорумите само #Cussing out

# 147
не можа ли да изчакаш малко ->исках грамота
Ето ти и грамота ...  Crazy
 kaffeetrmker_2

# 148
Ми вече се дразня ква съм овца  animal085 д****а /<<<цензура/-изчетох цялата ви тема за дразненетата ви. smile3515

....Въййййй,как щях да забравя-абе що така ме дразнят темите за диетите?В едната как не ме набиха,просто не знам.Сигурно щот` не моа ме "ф"анат. fight.Май ще трябва да си взимам лексотанчето преди да влизам в "Красива мама",че кат` мярна думата "диета" стаам кат` бик пред червен плащ.

Да знаете само колко по-различен е тоя форум от другия ми любим /аре издадох се,че и тоя ми е любим вече/форум на клуб Пежо.
Ейййй,почвам яко да им се възхищавам на мъжете.Ние,жените,сме патки /присъстващите правят изключение да няма сърдити  smile3521/.Мъжорлята дори се хвалят по друг начин от нас-имат някакъв финес,не го набиват в очите.

За ветераните:във всички форуми е така,но жените обичат повечко да са "на върха" и затова си бранят позицията по-напористо.В Пежо също е така-ние пък се познаваме още по-добре,защото се събираме всяка седмица.Познаваме си и мъжете и жените и децата.Но новите винаги са добре дошли.

Малиии тая слероза ще ме съсипе:дразни ме и анонимността.Прави ми впечатление,че дори "ветеранките",които уж се познават,си говорят на никове.Какво криете,момичета?От какво се срамувате?Защо не искате да застананете с името си зад това,което казвате?

Аз съм Катя,приятно ми е ? newsm03Това на снимката в аватара съм аз!

# 149
само да си кажа за никовете и имената - ми на срещите съм си пак аз, името ми - кой го запомни, кой не, какво значение има??

а вече не мога да прочета рецепта с чесън, без да си кажа - я, моето име виждам Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт