Какво ви дразни във форума?

• 17 285
  • 461
  •   1
Отговори
# 180
е как иначе ще натрупаш публикации и ще станеш ветеран ...

Ауууу, това направо си е лично  Mr. Green аз съм единствения "Ветеран" за сега  Whistling

# 181
тебе пък чак сега те загледах колко публикации имаш...

# 182
  • Кацнала на едно дърво.

Ауууу, това направо си е лично  Mr. Green аз съм единствения "Ветеран" за сега  Whistling
Никол, ОБОЖАВАМ ТЕ!

# 183
  • Sf

Амъ, молА ви сА, тази е темата за какво, респективно кой те дразни, не кого обожаваш  Mr. Green

btw свършиха ли се коледните теми, ще попитам съвсем ахмашки  newsm78

# 184

Особено приятно ми е да го чуя точно от теб  Hug Heart Eyes

П.П. кросамая, дразним ли те  smile3560

# 185
  • Mediterraneo

Тюх, начи напразно съм се ядосвала, че не съм в групата на ветераните  Crazy То една птичка пролет не прави   smile3560 smile3534

# 186

Подмазвачки  Crossing Arms

# 187
  • Кацнала на едно дърво.

hahahaКато станеш ветеран, първа ще се наредя на редичката за обожаване.  bowuu

# 188
дразня се когато е претоварен сървърът а аз тъкмо съм решила че няма да уча smile3529 а ще джиткам из форума Laughing

# 189

hahahaКато станеш ветеран, първа ще се наредя на редичката за обожаване.  bowuu

Абе аз от година пиша в тоя форум и колко малко публикации имам. Срам ме е чак. Пък уж съм активна. Как го постигнахте това?
Иначе мен ме дразни понякога отношението на някои съфорумци. Сякаш всички са длъжни да се съобразят само с тях и да бъдат като коне с капаци.

# 190
А аз отдавна питам-защо всички тук са зле настраени срещу новаците?!
Мен знаете кой ме дразни и що няма да си кажа,нали?

# 191
  • Sf
тони, що така, бе, Миме? Как ще сме настроени някакси към новаците?+?

За да придобиеш представа за някого, бил той новак или не, надали изразяваме натрупването на впечатление в зла настроеност  Mr. Green Надали на всяко мое/твое/нечие мнение трябва да се отговори/да се цитира/да се съгласят и други с него. Не четем ли нещо от дадена тема, усмихваме се, кимваме и после сменяме темата. Това не е пренебрежение или лошо отношение към дадения потребител или тема  Peace

Знаете ли на колко мнения и в колко теми, които са ме изкефили, трябва да отговарям и колко лс също трябва да пратя, за да не стане "спам", пу-пу анатема на думата  Mr. Green

Може би въпросът вече опира до нивото чуствителност Simple Smile

Див спам: Никол и Василиса, каня ви на соленки с портокалов сок. За Василиса може и кюфтета  Mr. Green

# 192
С течение на времето си изградих безпогрешен нюх към теми, които ще ме издразнят и не влизам в тях Mr. Green
явно тук ми е мястото във форума,защото ме дразни необразоваността,простотията,безумните въпроси,които се задават,това че не се чете компетентно мнение,а децата се отглеждат според това-чуто-деточуто.А когато кажеш това на някой във форума се започва с предупреждения,каквито на мен ми отправи г-жа АДМИНИСТРАТОРКАТА Joy

# 193
явно тук ми е мястото във форума,защото ме дразни необразоваността,простотията,безумните въпроси,които се задават,това че не се чете компетентно мнение,а децата се отглеждат според това-чуто-деточуто.А когато кажеш това на някой във форума се започва с предупреждения,каквито на мен ми отправи г-жа АДМИНИСТРАТОРКАТА Joy
Е сега ще ме обвинят, че се държа зле с новак  Mr. Green, обаче... толкова много раздразнение при наличие само на 7 постинга някак... в повече ми се струва  Simple Smile

# 194
  • София
В същината си ме дразни тоя форум.
Нуждая се вече от форумо-заместителна терапия за отказване.
Ставам сутринта и тъй гурелива и чорлява вече съм вътре. После за работа закъснявам.  Crossing Arms
И затъпявам. Като се повдигне въпрос в мен, няма да взема да помисля нещо, да потърся - пляс въпросчето във форума и инфото ти се стича на готово.
За социалния живот да не говоря. Що да излизам на кръчма с няколко души, като тук с десетки дружно мога да споря. чат-чат-чат...

А и после що съм късогледа...   Nerd

Общи условия

Активация на акаунт