Какво ви дразни във форума?

• 17 221
  • 461
  •   1
Отговори
# 210
дразнят ме потребителки, които пишат неграмотно, истерично, безинтересно, или се изразяват само с  емотикон, и после се оплакват, че били подминавани, защото били нови.

Казах ли вече колко ме дразни тити  Mr. Green

# 211
  • Paradise
Абе я си гледайте работата! това за подразнените. Има доста хора в този форум, с които ми е крайно интересно и приятно да общувам, та дори и да има четки, лигни и прочее мазности. Не ми пука. Намерете си групичка, лоби, другарчета, и вие, и си се мазнете вмзаимно Mr. Green
що скачаш като ощипана мома пък ти? newsm78
Ми и на мене ми иде да кажа същото, ама бих се изразила по-сексуално от Мю  Mr. Green
давай го  Laughing
кво се връзвате всички толкоз и се вживявате?
кой колко се дразнел, от кво се дразнел...

# 212
  • Стара Загора
Днес ми е ден и ще си кажа каквото имам

Ден ти е да.... Ама да почерпиш...няма  Thinking

newsm59

# 213
Ми не мога да се дразня от нещо, което....е произведено от клавиатурата на някой си отнякъде-на -майната- си

Дразниш ме в момента!

Много хора тук, дори без да съм ги виждала си ги чувствам много, ама много близки, все едно съм изяла някоя и друга торба сол с тях. Ясни са ми що за хора са, как биха реагирали в определена ситуация, дори какво им е мнението по определени въпроси, преди да са го казали. С някои дори не съм говорила кой знае колко. Колкото аз съм виртуална, толкова и те. Не говоря само за положителни герои, де...

# 214
Още ли се дразните, каки?
И ви червенеят ушите?
Не е на добре това, не е.

# 215
Лили Иванова ме дразни Mr. Green Mr. Green

Знаех си  Laughing

# 216
  • София
Нищо не ме дразни във форума, интересно, че и никой не ме дразни Thinking, поне в последния месец.

# 217
специално за недодразнено раздразнените с пожелания за бързо усвояване на техниките.
Дайте книжката на половинката. Mr. Green

а пък тази е за недразнещите се .
Да намерят все пак пламъка .
Ако не пламък то поне огънче ,колкото цигарата да си запалят Mr. Green

# 218
На моменти ми идват в повече безкрайните лигави обяснения в либоф на някои потребителки към други.

Последна редакция: чт, 14 дек 2006, 05:20 от LiveJazz

# 219
фърлих оче на последните страници, и пак се удивлявам: как пък аз като новак не се чувствам пренебрегната?? И нивгаш нема да се трепа за 500 публикации, божке, дори и сега мисля - колко тъпни съм изписала...

Както казва pipince - бе, хора, вие семейство и приятели нямате ли си?? Как така ще се чувствам пренебрегната във форум!!
Леле, не дай си, боже, да изпитвам нужда от признание във виртуалното пространство, ми начи ми липсва признание другаде.... Щото, видиш ли, некой не ми отговорил на поредната голема мъдрост..

Както и да е. Ама пренебрегната или не, мен си ме кефи този форум, затова съм тук, нали, все пак Mr. Green

А, да, лично аз - не обръщам внимание на пуснати теми / мнения от новаци / потребители, пишещи очевадно неграмотно.

# 220
Нямах намерение да пиша, ама вече се дразня...
Много ревящи, много неоценени  ooooh!
За пореден път се убеждавам, че липсата на приятно реално занимание
води до крещяща нужда от виртуално одобрение  Crazy
Може да се степенува, кое е най - дразнещо:
Броя публикации, дата на регистрация или това, че просто някой не те е забелязал...
Разкъсвани от яд и болка, че липсата на реплики от рода на "ох, ах, прекрасна си, обожавам те,
обичам да чета писанията ти" не са насочени към ревящите - ми постарайте се бе хора,
кой ви спира? Не може навсякъде да сте център на внимание.
Ми, това ли е най-важното за спокойното ви съществуване   Stop
Днес си тук, утре не.
Ай, сиктир от истерични писъци на неоценени, неодобрени и както казва една съфорумка недоклатени персони...

# 221
Люска, ти защо не ми обърна внимание, нали го написах преди теб същото Joy Joy Joy Mr. Green

Айде стига толкоз, има по-приятна тема - уютно ли ви е, отивам да отговоря Laughing

# 222
Щот, не стигнах с четенето до края на темата  Crazy

# 223
Ей, Люската, къде изчезна?  Grinning

# 224
Взех си отпуска за гледане на мъж до навършване на 34 годишна възраст  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт